- Motosikleti
- cbf 150
beğenemediysen söyleüstat, askeri ne ya ?
ya amerika/ avrupa da gezip gormediğin yer kalmamamış senin gibi gibi bir adama yakışmıyor.
beğenemediysen söyleüstat, askeri ne ya ?
ya amerika/ avrupa da gezip gormediğin yer kalmamamış senin gibi gibi bir adama yakışmıyor.
devirle alakalı değil siz yaşlandınız sizin çevreniz de yaşlandı onlar advlere yöneldi yoksa benim yaş grubumda çevremde tek adv almak isteyen benim herkes ya supersporta ya da nakedlara ilgili ha bundan 10 sene sonra benim çevrem de advlere yönelirŞu an nasıl pıtrak gibi her yerde Adv motorlar varsa, insanların yönelimi Adv tipli, çantalı, gagalı seyahat motorlarınaysa 20-30 sene önce de tam tersi super sport motorlara ilgi daha fazlaydı. Motor dendiğinde insanların aklına yarış motorları geliyordu. Yine o dönem 4 Japon da Türkiye pazarında yarış motorları kategorisinde daha yaygın, daha bilindik ve göz önündeydi. Bence Japon merakı buradan geliyor.
Devir değişti, zaman içinde Avrupalı üreticiler hem dizayn, hem kuvvet, hem de teknoloji anlamında müthiş motorlar yapmaya başladılar. Çinliler de gümbür gümbür geliyor.
Tommy yaşlanmadı daha, gagasız motora biniyor, çok da güzel sportouring motoru var.devirle alakalı değil siz yaşlandınız sizin çevreniz de yaşlandı onlar advlere yöneldi yoksa benim yaş grubumda çevremde tek adv almak isteyen benim herkes ya supersporta ya da nakedlara ilgili ha bundan 10 sene sonra benim çevrem de advlere yönelir
Düğündeki takıları bozdurdun bunu aldın. Hanımı da yanına oturttun. Kaynana ve çocuklar nereye binecek?mclaren 720s koy adamın önüne, toyota corolla der
Yanlış anlaşılmasın ama o 720s'i bana bedava verseler yürütme maliyetini karşılayamam. Sigortası, kaskosu, bakımı, vergisi derken durduğu yerde beni benden alır o araba. Zengin kesime mensup olmayan herkes ikisi arasında corolla seçer, seçmeli.mclaren 720s koy adamın önüne, toyota corolla der
Yanlışın var hocam,bizim millet olmadığı biri gibi görünmeye bayılır.20 model Clio’ya binmektense 85 model bmw’ye biner,ortamlarda da gider bmw’m var der ama havası kaç model sorusu sorulana kadar sürerYanlış anlaşılmasın ama o 720s'i bana bedava verseler yürütme maliyetini karşılayamam. Sigortası, kaskosu, bakımı, vergisi derken durduğu yerde beni benden alır o araba. Zengin kesime mensup olmayan herkes ikisi arasında corolla seçer, seçmeli.
Evet bak o konuda haklısın. Onu yapan da çok kişi var. Eski arabaya binerim ama marka olsun. Marka demek prestij demek falan gibi saçma düşünceler. İçinden çıkan adamın yüzüne bakmazsın normaldeYanlışın var hocam,bizim millet olmadığı biri gibi görünmeye bayılır.20 model Clio’ya binmektense 85 model bmw’ye biner,ortamlarda da gider bmw’m var der ama havası kaç model sorusu sorulana kadar sürer![]()
Bu konuda ben gibi istisnalarda var ama.Yanlışın var hocam,bizim millet olmadığı biri gibi görünmeye bayılır.20 model Clio’ya binmektense 85 model bmw’ye biner,ortamlarda da gider bmw’m var der ama havası kaç model sorusu sorulana kadar sürer![]()
720 S alabilen pezevenk (Azerice iş insanı) zaten vergi ödemiyordur.Yine de bir çoğumuz 720s'i yürütemez muhtemelen. Zira sadece yıllık vergisi şu şekilde;
117.462,00 ₺
Yine fakir düşüncelerim kafamda kavruluyor![]()
90 model mercedes de klasik sayılır, yani yukarıda denilen durumun dışındasın sen.Bu konuda ben gibi istisnalarda var ama.
Ben şimdi gidip 2005 model Clio almaktansa gittim 1990 model 200E aldım paşalar gibi takılıyorum, arıza ıvır zıvır açsa bile çözüyorum. Hal böyle olunca problem kalmıyor.
Bir malı kullanıyor diye hakir görmek haddime düşmez ama 1990 model Mercedes’in verdiği hazzı 2958 model Clio gene veremez.
Bendeki amaçta haz almak ve klasik hissi yaşamak yoksa gündelik için kullanmaya saçma sapan araba.