Yağ kaçırması önemli birşey mi?

22 binde 2023 model aprilia rs125 model bir motor almayı düşünüyorum. Ful servis bakımlı ve sadece ufak bir yana yatması var. Aklımda bir soru var motor bloğunun sağ tarafındaki oringden yağ kaçırıyor. Bunun nedeni nedir? Önemli birşey mi?

ess

Bence çok önemli değil aşırı kaçırmadıkça. En kötü değiştirilir conta.

Motosikleti
Ns200 15"
O-ring ise yağ filtresi vars onun o-ringidir. Tek silindirli motorlarda karter ortasından ve silindirden kaçırmadığı sürece tüm contaların değişimi basittir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu avrupalıların yağ kaçırmayanı yok bence.

cok ilginc..

Motor bloğunun sağ tarafındaki oring nedir? Kapaktaki contadan mı bahsediyorsun?

Nereden ne kadar yağ geldiği önemli. Hafif bir terleme varsa ciddiye almayabilirsin.
Gözle görülür bir yağ yürümesi varsa ben onu söker çözerim, içim rahat etmez.

22 binde 2023 model aprilia rs125 model bir motor almayı düşünüyorum. Ful servis bakımlı ve sadece ufak bir yana yatması var. Aklımda bir soru var motor bloğunun sağ tarafındaki oringden yağ kaçırıyor. Bunun nedeni nedir? Önemli birşey mi?
O-ring ömrünü yitirmiştir veya fazla sıkılmıştır vs. ama servis bakımlı olduğuna emin misiniz? Honda CBR125R'da tüm servis bakımlarında oring ve tapası değişiyor. Terlemenin ne kadar olduğu da önemli fotoğrafını atarsanız yardımcı oluruz.

O-ring ömrünü yitirmiştir veya fazla sıkılmıştır vs. ama servis bakımlı olduğuna emin misiniz? Honda CBR125R'da tüm servis bakımlarında oring ve tapası değişiyor. Terlemenin ne kadar olduğu da önemli fotoğrafını atarsanız yardımcı oluruz.
Ben daha motoru satın almadım ve bakmaya da gitmedim yarın gideceğim. Servis bakımlı olduğunu sahibi iddia ediyor daha dogrulayamadim . Bu motorun yorulmuş olmasına bir işaret olabilir demişti bir abim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Ben daha motoru satın almadım ve bakmaya da gitmedim yarın gideceğim. Servis bakımlı olduğunu sahibi iddia ediyor daha dogrulayamadim . Bu motorun yorulmuş olmasına bir işaret olabilir demişti bir abim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Hava cıva, contadan kaçak neyin göstergesi olur?
Montajda iyi iş çıkarmamışlardır, km çok düşükken bile karşılaşabilirsin. Conta değiştirilir, bazen sadece vidaları torklamak bile yeterli olabilir.
Bir de çokça kez söylendiği üzere, görüp, silip tekrar sürüş sonrası ne kadar olduğunu görmeden don biçilebilecek konu değil.

Motorun yorulması ne demek diye gireceğim şimdi ama =)) conta kaçağı ile bunun bir alakası yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar