140 bine kadar hem kuryelikte (+marti tag) hem de günlük kullanım için scooter önerisi

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
14 gram baga taktım orjinali 13,2 idi ama orj. baga ile 120 lere daha çabuk çıkıyordu , son hızda değişiklik olmadı sadece biraz daha düşük devirde erişip yine kesiciye giriyor , Peugeot Tweet 200 de 115 km/s görüyordu , birde bu Sym lerin kavrama çok geç açıyor dur kalk trafikte rahatsız ediyordu kavrama yaylarını yumuşattım gaza dokunur dokunmaz 2000 devirde yürüyor..
Bugün ulan benim motor mu gitmiyor acaba diyip %6 eğim tabelası olan belkahve rampasında denedim 119’da kesiciye giriyor. Symphony için herkes maks 110 civarı yaptığını yazmış. Videolar çekilmiş aynı hız telaffuz edilmiş. Ya jet 14 aynı motor aynı oranlara rağmen çok daha iyi gidiyor, ya da sizin göstergenin kalibrasyonu doğru değil. Bilginiz olsun.

Mümkünse gps verisiyle karşılaştırma yapın. Yamahanın myride uygulamasında var.

Bugün ulan benim motor mu gitmiyor acaba diyip %6 eğim tabelası olan belkahve rampasında denedim 119’da kesiciye giriyor. Symphony için herkes maks 110 civarı yaptığını yazmış. Videolar çekilmiş aynı hız telaffuz edilmiş. Ya jet 14 aynı motor aynı oranlara rağmen çok daha iyi gidiyor, ya da sizin göstergenin kalibrasyonu doğru değil. Bilginiz olsun.

Mümkünse gps verisiyle karşılaştırma yapın. Yamahanın myride uygulamasında var.

122 görmüş bu vatandaş karşılaştığım ilk videoyu paylaştım..

hocamlar son durum soyle ki rks bunyesinde;
freccia 150 - 137k
reale 125 - 124k
vrs 125 - 83k
kanuninin ayni bloktaki scooteri da ayni fiyat
haftada 2 kuryelik + marti tag yapacak biri icin hangisi daha mantikli olur forumdaslar ne diyorsunuz?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
kymco dink-r 150 kullanan var mı? o nasıl motor? dayanıklı mı? bu işlere gider mi? sele altına 1 tane kask sığıyormuş.

kymco dink-r 150 kullanan var mı? o nasıl motor? dayanıklı mı? bu işlere gider mi? sele altına 1 tane kask sığıyormuş.
hocam valla benim nakitte o paralara cikma sansim olsa kymco yada sym alirdim. hele taksitte 206k olan bir sey bana gelmiyo

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
hocam valla benim nakitte o paralara cikma sansim olsa kymco yada sym alirdim. hele taksitte 206k olan bir sey bana gelmiyo
benim fazla scooter tecrübem yok, rks reale 125 ve kymco dink-r 150 sürdüm ama...

Rks Reale 125 pek hoşuma gitmedi, sürerken sanki kendimi her an direksiyonun üzerinden ileri uçup asfalta yapışacak gibi hissettim, yani sanki altımda bir motosiklet yokta ben havada gidiyorum gibi kendimi korumasız ve konforsuz hissettim.. birde çekişi hoşuma gitmedi..

kymco dink-r 150 baya hoşuma gitti, sanki kumsalda şezlonka uzanmış gibi hissettiriyor ve çekişi hoşuma gitti, oturuş pozisyonu rahat ve direksiyon kontrolü bana güven verdi, pek scooter seven biri değilim ama bu hoşuma gitti. ayaklarını uzatıp geri yaslanır gibi sürmesi keyif verdi ne bileyim.

edit: ben 209 bin lira parayla gidip sıfır dink-r 150 almam, ikinci el 10 bin km altında var bir sürü, 140 bin liraya bile bırakırlar pazarlık ile.

benim fazla scooter tecrübem yok, rks reale 125 ve kymco dink-r 150 sürdüm ama...

Rks Reale 125 pek hoşuma gitmedi, sürerken sanki kendimi her an direksiyonun üzerinden ileri uçup asfalta yapışacak gibi hissettim, yani sanki altımda bir motosiklet yokta ben havada gidiyorum gibi kendimi korumasız ve konforsuz hissettim.. birde çekişi hoşuma gitmedi..

kymco dink-r 150 baya hoşuma gitti, sanki kumsalda şezlonka uzanmış gibi hissettiriyor ve çekişi hoşuma gitti, oturuş pozisyonu rahat ve direksiyon kontrolü bana güven verdi, pek scooter seven biri değilim ama bu hoşuma gitti. ayaklarını uzatıp geri yaslanır gibi sürmesi keyif verdi ne bileyim.

edit: ben 209 bin lira parayla gidip sıfır dink-r 150 almam, ikinci el 10 bin km altında var bir sürü, 140 bin liraya bile bırakırlar pazarlık ile.
hocam taksitli alicam ben. ama zaten reale yerine freccia alirim eger karar verirsem. su an sadece kafamdaki sey vrs ile tag yapabilir miyim

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
hocam taksitli alicam ben. ama zaten reale yerine freccia alirim eger karar verirsem. su an sadece kafamdaki sey vrs ile tag yapabilir miyim
pek bir şey diyemeyeceğim, ne desem yalan olur ama sanki güç olarak yetiyor desen bile konfor olarak artçının alanı küçük göründü bana biraz. yani çok yer kaplayan bir artçı denk gelirse nasıl taşıyacaksın? denge sorunu yaşar mısın acaba?

bilemedim, küçük göründü biraz. ama bilemem test etmek gerek, bir şekilde 120 kg bir insan bulup o motorla o adamı arkana alıp turla bakalım, tabi motor dayanıklılığı hakkında da bilgim yok.

Hocamlar selamlar,
Sizlere yakın zamanda motosiklet başlığı açmıştım şimdi de kuryelik ve martı tag için ikisini aynı anda yapabileceğim hem de günlük bunların dışında beni rahat ettirecek scooter arıyorum. Şu ana kadar baktıklarımdan RKS Freccia 150 uygun gibi. Önerilerinize açığım..
bütçen varsa pcxe bak bence çünkü hem kuryeliğe hem martıtaga uygun. Yürütme masrafı pek yok ama kaza halinde pahalı olur tabi

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

122 görmüş bu vatandaş karşılaştığım ilk videoyu paylaştım..
Abi o zaman jetx ile symphony oranları aynı değil. Birde bu arkadaşta yokuş aşağı gidiyor ama geçmiş 119u. Net olarak söylüyorum stok haliyle o hızı geçmesi için uçurumdan atmam gerek. Bam diye duruyor 119da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar