Yardım edin çıldırmama az kaldı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ön dişliyi zincirle beraber değiştirmek iyidir hocam , arka için yazdığınız doğrudur , hem ön dişli çok pahalıda değil yenilenirse zincirin ömrüde uzar..
Ön dişli daha çok yıpranıyor o zaman. Göz önünde olmadığı için fark edilmiyor. Sırf zincir bakımı, yağı, pisliği yüzünden scootera geçtim. Rks klight 250 gibi vitesli motorlara da kayış koysalar ne güzel olur. Göz önünde bakımı kolay olur. Temiz olurdu.

Ön dişli daha çok yıpranıyor o zaman. Göz önünde olmadığı için fark edilmiyor. Sırf zincir bakımı, yağı, pisliği yüzünden scootera geçtim. Rks klight 250 gibi vitesli motorlara da kayış koysalar ne güzel olur. Göz önünde bakımı kolay olur. Temiz olurdu.
Hepsinin kendine göre artısı eksisi var ama temizlik konusunda hassas adamı zincir mutlu etmez 😬

Arkadaşlar QJ motora uygun iyi kalitede uygun fiyatlı güzel bir zincir önerirmisiniz zinciri elime alacam motoru aldığım servise gidcem al abi tak iscilik neyse vercem dicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar QJ motora uygun iyi kalitede uygun fiyatlı güzel bir zincir önerirmisiniz zinciri elime alacam motoru aldığım servise gidcem al abi tak iscilik neyse vercem dicem
Srk 125R modele uygun

Motosikleti
ZX12R
önce bi sakin ol..daha yolun başındasın,bukadar stress yapma..
servislerden çok şey bekliyorsun beklentilerini biraz düşür..
servise gittim hemen işim yapılacak diye de birşey yok..bekleyeceksin..
usta dişli idare eder diyorsa tak zinciri devam et..her seferde dişli değişmez..
yok illa dişli de değişecek diyorsan,zinciri tak,dişlinin siparişini ver gelince takarsın..

Zincir önerisi yapar mısınız lütfen benim motora uyucak bilgim yok

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Cz, Sfr, Choho gibi markalardan alabilirsin. Para varsa da Rk, Did vs

Zincir kalınlığı ve de kaç bakla olduğunu söylersen daha iyi olur.

Bllmiyorum, sizin araştırmanız lazım ama aşağıdaki link size yardımcı olabilir. Yine de dişli sayısı olarak orijinal ön ve arka dişli kullandığınızdan emin olun.

https://www.bizimmotor.com/qj-srk-1...ye6hFHC8X9rU10hVIiPO3g9Vzng0SJS7mTl3OD1N45UQZ
Abi şuan elim ayağım titriyor köşeye sıkışmış gibi hissediyorum panik atak geçiriyorum ne yapacağımı bilmiyorum motoru ve ekipmanları satıp hayatımı sonlandirmayi bile düşünüyorum çünkü zinciri ve dişliyi nasıl değiştittiricegimi bilmiyorum kimse yardım etmiyor ben ne yapacam ben ne yapacam ben ne yapacam

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi şuan elim ayağım titriyor köşeye sıkışmış gibi hissediyorum panik atak geçiriyorum ne yapacağımı bilmiyorum motoru ve ekipmanları satıp hayatımı sonlandirmayi bile düşünüyorum çünkü zinciri ve dişliyi nasıl değiştittiricegimi bilmiyorum kimse yardım etmiyor ben ne yapacam ben ne yapacam ben ne yapacam
Manyak mısın birader? Az sakin, bunlar kolay işler. Sen hele düzgün bir usta bul, gerisi kolay. Hangi şehirdesin?

Manyak mısın birader? Az sakin, bunlar kolay işler. Sen hele düzgün bir usta bul, gerisi kolay. Hangi şehirdesin?
Abi Hatay'da yaşıyorum psikolojik sorunlar yaşıyorum ben böyle olunca anlatilmicak hisler yaşıyorum çıkmaza girince böyle değişik abi anlayamazsin yani çok kötü oldum şuan ağlıyorum abi çok kötü kasılmalar başladı yani kötü işte abi doğuştan gelen kusur

Herkes birşeyler diyor daha çok tetiklendi rahatsızligim

@Guven Sıtkı Abim sen Hatay'da yardım edersin bu genç kardeşimize
Teşekkür ederim abi yardım eder umarım minnettarım teşekkür ederim

@Guven Sıtkı Abim sen Hatay'da yardım edersin bu genç kardeşimize
Merhaba abi motoru aldığım servisi aradım ustayı verdiler konuştum son bakım 500 km önce idi senin zincir sağlam ben ayar yaptım ama yanlış ayar yapmış olabilirim falan dedi büyük ihtimal bişey yok yarın getir bişey yoksa doğru ayarı yapalım dedi

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Teşekkür ederim abi yardım eder umarım minnettarım teşekkür ederim
Selam Can.
Burada Tommygun'ın sana yazdığı cevaptan, bildirim sayesinde haberim oldu. Mesajda adım geçince sistem otomatik bildirim gönderiyor. Yeni sitenin bu özelliğini bilmiyordum. Güzelmiş. 👍

Zincir konusunda tabii ki elimden gelen yardımı yapardım. Lakin, siteye girince sorununun çözüldüğünü anlatan başlığını gördüm.
Gerek kalmamış. Senin adına sevindim. :giggle:

Ben ve ailem iki yıl öncesine kadar Antakya'daydık. Deprem sonrası Reyhanlı İlçesi'ne geldik. Şimdilik buralarda takılıyoruz. Allah kısmet eder de, evlerimizin bittiğini görürsek yeniden Antakya'ya döneceğiz.
Sen Antakya'da mısın ?

Selam Can.
Burada Tommygun'ın sana yazdığı cevaptan, bildirim sayesinde haberim oldu. Mesajda adım geçince sistem otomatik bildirim gönderiyor. Yeni sitenin bu özelliğini bilmiyordum. Güzelmiş. 👍

Zincir konusunda tabii ki elimden gelen yardımı yapardım. Lakin, siteye girince sorununun çözüldüğünü anlatan başlığını gördüm.
Gerek kalmamış. Senin adına sevindim. :giggle:

Ben ve ailem iki yıl öncesine kadar Antakya'daydık. Deprem sonrası Reyhanlı İlçesi'ne geldik. Şimdilik buralarda takılıyoruz. Allah kısmet eder de, evlerimizin bittiğini görürsek yeniden Antakya'ya döneceğiz.
Sen Antakya'da mısın ?
Merhaba abi geçmiş olsun ben İskenderun'da yaşıyorum

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Merhaba abi geçmiş olsun ben İskenderun'da yaşıyorum
Teşekkür ederim kardeşim.
İskenderun Antakya'ya göre çok daha iyi durumda. Antakya deseydin, "zor" derdim.
Umarım herşey gönlüne göre olur. 🙏

Teşekkür ederim kardeşim.
İskenderun Antakya'ya göre çok daha iyi durumda. Antakya deseydin, "zor" derdim.
Umarım herşey gönlüne göre olur. 🙏
Teşekkür ederim abi antakyaya geçen aylar geldim motorla kesinlikle motor sürülücek bir yer değil aşırı derece tehlikeli ve gördüğüm kadarı ile hiç bir sosyal aktivitete yapacak bişey yok İskenderun'da yaşam neredeyse depremden öncesi gibi tek sıkıntı konteynerdayiz hala ve onbinlerce insan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar