- Konu Yazar
Merhaba lanet olası QJ Motor Srk 125R modeline sahibim bugün zincirimi kontrol ederken lastiği çevirdiğim zaman bir daraldigini biraz daha çevirdiğim zamanda olması gereken gerginlikte olduğunu gördüm bunun üzerine servise yazdım getir bakalım dedi bu sıcakta havada leş gibi toz bindim gittim daha demin içeri girdim ne selam var ne karşılama var ne bişey var adamlara diom ilgilenirmisiniz ses yok heriflerden neyse en sonunda artık ses tonumu yükselttim baya dedim arkadaşım ilgilensene telefonda konuştuk dalgamı geçiyorsun benimle adam geldi zincirine bakim bir dedi herif ayakta ne eğildi ne zinciri elledi motorlada arasında 1 metre mesafa var bu zincir bitmiş değiştirmek lazım dedi bende e tamam değiştirek dedim öylesine öylesine dedim çünkü öyle leş bir yerde izin vermem böyle bişey dedim zincir varmı elinde he dedi var dişli varmı elinde yok dedi e dişlisiz nasıl yapacaz dedim bişey olmaz diyor zincir yeter diyor disli sağlamdır diyor e dedim zincir ömrü bitmisse dislininde ömrü bitmiştir eski disli yeni zinciri yer bitirir dişli sipariş veririm ama 1 ay sonra gelir dedi bende öylesine bir şu elindeki zinciri Verde bakayım dedim bana dedi şuan işim var yarım saat sonra veririm dedim kardeşim sen y***mi gecuon benle şimdi arkadaş ben bu yüzden daha demin motorumdan bile soğudum sırf bu servisler yüzünden tüm servisler böyle ben bu zinciri nerde değiştircem nasıl değiştircem yalvarrim yardın edin ben ne yapcam ya