Honda X-ADV nin sadece 4 ayda 3500 adet satması (italya)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Dün bi gazla uygun fiyatlı beverly 400 yakaladım aldım mesela sym güçsüz geldiği için.

SYM başlığında tek kaldım :)

Vergi levhası falan karıştırma şimdi ortalığı :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
SYM başlığında tek kaldım :)

Vergi levhası falan karıştırma şimdi ortalığı :)
Sıkışık trafik için symphonyden daha iyi bir seçenek bilmiyorum. Belki şu listedeki kymco people olabilir. Aynı yapıdalar. Dar gövde büyük jant yakın güç vs. Ama iş yerim ankara caddesinde. Yol yoğun. Hız yüksek. Sym 110la giderse sorun yok. Ama her şartta 110la gidemiyor. Elimde tutar mıyım bilmiyorum. Sym’yi kullanırken maxi scooterlar önümde kalırsa benim için trafiğe sebep oluyor. Aslında çok memnunum bu sebepten. Yine aynı sebepten beverly aldım Adv350 değil. Dar gövde büyük jant hassas noktamız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda'nın çok sattığı sınıfa bakıp adamlar işi biliyor yea , Bmw nin çok sattığı sınıfdan hiç bahsetmiyor ama bahseden olunca aynı Avrupa amatör oluveriyor 😁

yaaa niki :)

neyse ya.. tamam tamam bmw gs te süper. :d,,,

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Normal Rally modelidir büyük ihtimal. STR arazide çok iyi değil.
Şimdi ön lastik desenine falan baktım da düz Rally'nin asfaltta "çok iyi" olması pek mümkün değil gibi duruyor. Arazi diye toprak mıcır yol kastettiyse STR kurtarır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben süper falan yazmadım , satış adetleri üzerinden yorum yapan , konu açan kim 😅

ya niki senle uğraşmak ayrı bi keyif yemin ediyorum :d

GS 50 yıldır(attım) zaten hep en çok satan olmuştur herhalde. Gs in durumunu başka bişeyle benzetme yapacaktım ama bulamadım fddsf

Dolayısıyla Africa gibi bir motor GS/ADV in yarısı kadar satıp 2. olması bence başarı. X adv nin ise GS satışlarını geçmesi super bisey ama italyaya ozgu bir durum olduğu da doğru.

Üstelik kimse GS e bok atmazken(takılmalar hariç) nc nin motoruna bok atmayanı dövüyolar burda.

Yok gitmiyomusta, yok durmuyomusta, yok viraj almıyomusta falan filan...All alll öğrenin bişeyler cahilller demek için yazıldı bu başlık :)

Not : NC = X ADV cok fark var gibi yazmayın sakın.Hatta NC nin virajı daha iyidir :d

Motosikleti
1190 ADV
Şimdi ön lastik desenine falan baktım da düz Rally'nin asfaltta "çok iyi" olması pek mümkün değil gibi duruyor. Arazi diye toprak mıcır yol kastettiyse STR kurtarır.

Google da farklı görseller çıkıyor. Düz rally olarak aşağıdaki seti kastetmiştim.

main-11-800x600.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Gs üstünde gezemedim ama babamla R üstünde gezdim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ucuz/ düşük kaliteli olduğu içindir. burda yüksek fiyatlı olduğuna bakmayın, koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi diyor bizim millet

• Beğen
Tepkiler: ACT

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
ya niki senle uğraşmak ayrı bi keyif yemin ediyorum :d

GS 50 yıldır(attım) zaten hep en çok satan olmuştur herhalde. Gs in durumunu başka bişeyle benzetme yapacaktım ama bulamadım fddsf

Dolayısıyla Africa gibi bir motor GS/ADV in yarısı kadar satıp 2. olması bence başarı. X adv nin ise GS satışlarını geçmesi super bisey ama italyaya ozgu bir durum olduğu da doğru.

Üstelik kimse GS e bok atmazken(takılmalar hariç) nc nin motoruna bok atmayanı dövüyolar burda.

Yok gitmiyomusta, yok durmuyomusta, yok viraj almıyomusta falan filan...All alll öğrenin bişeyler cahilller demek için yazıldı bu başlık :)

Not : NC = X ADV cok fark var gibi yazmayın sakın.Hatta NC nin virajı daha iyidir :d
Nc ya da adv’nin motoru benzersiz bir performansa sahip değil ama uzun ömür ve düşük yakıta sahip. Bence oldukça mantıklı kılıyor klasmanında. 200.000km üstü nc dolu ilanlar. Kimin ne aradığına bağlı. Ben sahip oldum nc700e. Şanzıman o zamanlar çok iyi değildi. Ama bir önceki motorum xmax ile aynı yakıtı yakıyordu. Her gün binen yakıtı düşünen adama muazzam özellik.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
GTL neden sordun?
Gtl kullandım rahat edemedimde gt’ye binmem lazım bacak boyum uzun herhalde sıkışmış gibi hissediyorum gtl’de. Rt’ye göre cam daha az kesiyordu. Gt’de 7-8cm yukarıda ya koltuk onda nasıl diye soracaktım. Rahatsız edici bir türbülans var mı diye. Gt’nin test motoru yok izmirde maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Adana Borusan’da sıfır RT var sport (mavi) Dün onu alacaktım neredeyse. Ancak durduğu yerde bir tarafa yatmış showroom’da. Ayna çanta kapağı ve külbütör kapağı değişmiş. %7 indirimle veriyorlar. Yeni RT için kararsızım. Hazır GT’mi alsam dedim. Sonra gittim beverly aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine de GT’ye yükselebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar