Şile de Gözlemecilerin yansıması

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Arazi deyince honda africa twin geliyor aklıma, hani benim maddi durumum pek olacağını sanmıyorum ama motora bayıldım, zaten hep boş hayaller, param olursa bir tane Hayabusa, bir tane Africa Twin, bir tane Toyota supra, 1 tane ford ranger yada mitsubishi L200 gibi arazi aracı istiyorum.. birde kötü yola düşmüş, sokaklardan, kötü insanların elinden kurtardığım gsr600 motorumu çiçek gibi yapmayı.

Arazide yol tutuşu iyi olan motorlar hakkında pek bilgim yok ama africa twin baya etkiledi beni. şu videolara bakar mısınız bu nasıl bir makine böyle, o hızda başka motorlarla şu hareketleri yapsak ne olur, yada benim dominar 400 ile bu hareketleri yapmaya çalışsam ne olur acaba. çimenlerde bu hızla gidersem kırılmadık yerim kalmaz eminim.

edit: sanki hovercraft gibi çimlere temas etmeden gidiyor

Arazi deyince honda africa twin geliyor aklıma, hani benim maddi durumum pek olacağını sanmıyorum ama motora bayıldım, zaten hep boş hayaller, param olursa bir tane Hayabusa, bir tane Africa Twin, bir tane Toyota supra, 1 tane ford ranger yada mitsubishi L200 gibi arazi aracı istiyorum.. birde kötü yola düşmüş, sokaklardan, kötü insanların elinden kurtardığım gsr600 motorumu çiçek gibi yapmayı.

Arazide yol tutuşu iyi olan motorlar hakkında pek bilgim yok ama africa twin baya etkiledi beni. şu videolara bakar mısınız bu nasıl bir makine böyle, o hızda başka motorlarla şu hareketleri yapsak ne olur, yada benim dominar 400 ile bu hareketleri yapmaya çalışsam ne olur acaba. çimenlerde bu hızla gidersem kırılmadık yerim kalmaz eminim.

edit: sanki hovercraft gibi çimlere temas etmeden gidiyor

İzlediklerin motorun değil sürücüsünün kabiliyeti , özellikle kayalıkları aşıp atlama zıplama sahnelerinde Yamaha Tenere'yi daha fazla tercih edebilir o seviyedeki sürücüler..birde bu adamlar bu tarz sürüşler için sürekli böyle motorlarla oraya gelmezler , bir tanesinde yan çantalar bile takılı belliki şov amaçlı bir çekim bu , normalde tek silindir 100 kg kros motoruyla çok daha mutlu geçer orayı..

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
İzlediklerin motorun değil sürücüsünün kabiliyeti , özellikle kayalıkları aşıp atlama zıplama sahnelerinde Yamaha Tenere'yi daha fazla tercih edebilir o seviyedeki sürücüler..birde bu adamlar bu tarz sürüşler için sürekli böyle motorlarla oraya gelmezler , bir tanesinde yan çantalar bile takılı belliki şov amaçlı bir çekim bu , normalde tek silindir 100 kg kros motoruyla çok daha mutlu geçer orayı..
yav he he, motorların denge merkezi bir mi? adam africa twin ile yapıyor ama neden bmw 1200 gs ile yapmıyor yada nc750x ile yapmıyor... tamam yetenek olduğu belli zaten ama her motor ile yapılmaz o arazide... çimenlerin üzerinde hovercraft gibi gidiyor görmüyor musun? sadece yetenek ile olmaz gibi, motorun amortisörü ve ağırlık denge merkezi falan farklı gibi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav he he, motorların denge merkezi bir mi? adam africa twin ile yapıyor ama neden bmw 1200 gs ile yapmıyor yada nc750x ile yapmıyor... tamam yetenek olduğu belli zaten ama her motor ile yapılmaz o arazide... çimenlerin üzerinde hovercraft gibi gidiyor görmüyor musun? sadece yetenek ile olmaz gibi, motorun amortisörü ve ağırlık denge merkezi falan farklı gibi.

hehe,

niki biraZ Bmw ci dir fatih.

şu motora bakın yaaaa. hey yavrum hey...

Mübarek yazdıklarımı tekrar oku ama gözünle ok yav he he
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hehe,

niki biraZ Bmw ci dir fatih.

şu motora bakın yaaaa. hey yavrum hey...
GS den bahsettim mi ben , senin aklına girmiş GS al kurtul bence..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
spor aletle viraj yapmayanı
touringle tura gitmeyeni
adventurela da araziye girmeyeni sevmiyoruz
Tam benim görüş. Amaç araç ilişkisi. Milyonluk enduro, touring, racing alıp, milyonluk kıyafet giyip sap sapa çay ve gözleme içmeye gidiyorlar. Madem o kadar paran var arkana bir metres atıp bir dağ pansiyonuna git.
Ek olarak haftasonunu sap sapa geçirenlerin gay, bisex ya da iktidarsız olduğunu düşünüyorum.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Mübarek yazdıklarımı tekrar oku ama gözünle ok yav he he
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

GS den bahsettim mi ben , senin aklına girmiş GS al kurtul bence..
1200 gs ile africa twin yan yana koysan ben ne farkı var diye anlamaya çalışırım ne bileyim :)

normalde GS daha çok sevdiğim motor ama africa tiwn çimenlerin üzerinde öyle 180 ile gidince bu neymiş dedim, nasıl bir makine yapmışlarsa aklımı alıyor, nefesimi kesiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Baba GS ciler zaten oradan cekilmisti. GS alinca statü sahibi oldugunu zanneden arkadaslar oraya takiliyordu.

Benim basindan beri takildigim mekan Yesilvadi kavsagini gecer gecmez sagdaki mekanlarin en sonundaki ELA Kafe dir.

Gülay ablamin muhlamasinin üzerine tanimam. Türkiyede egitim verirken tescilli teorik anlatim mekanimdi.

Kahvaltilari muhtesemdir . Tavsiye ederim, ilgilenenler icin link asagida.

ELA KAFE
Ben de Evin Ana'da hep gözleme yemişimdir. Gelini ve oğluyla makara yapmışımdır. Resmen çocuklarının büyüdüğüne şahitlik ettim.

1200 gs ile africa twin yan yana koysan ben ne farkı var diye anlamaya çalışırım ne bileyim :)

normalde GS daha çok sevdiğim motor ama africa tiwn çimenlerin üzerinde öyle 180 ile gidince bu neymiş dedim, nasıl bir makine yapmışlarsa aklımı alıyor, nefesimi kesiyor.
Africa ile bahsettiğimiz GS farklı motorlar bu GS in birde F serisi var aslında o Africa Twin ile daha benzer , arazi tecrübem yok denecek kadar az bile degil evet yok :) ama okuduğum duyduğum kadarıyla bu adamlar Yamaha Tenere'den (T7) daha bi hoşnutlar , biraz da Tenere izle şimdi hayde 🤩

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar