- Konu Yazar
Geçtiğimiz hafta ölümden döndüm kızım hastalandı annesi aradı hastaneye yatırdık diye.. bi telaş apartopar motora bindim yola çıktım geçtiğimiz hafta bayağı rüzgar vardı istanbulda, bunu bildiğim için motora binerken bunu aklıma kazıdım... hastane ye gelmek üzereyken gidisli gelisli bir yola girdim sağda tırlar park etmiş hızım 70-80 lerde tirlarin yanında geçiyorum oldukça fazla tir var. navigasyon dan bir ses 300 metre sonra sağa dönün...gözümü yoldan ayırıp navigasyon a baktım o sırada park etmiş tırlar sonuna gelmişim kafamı kaldırdım sinyali verdim sağa doğru yatarken son tirin yanından geçmemle rüzgar bir vurdu bana beni birden 40 50 cm sola atti o sırada da arkadan gelen tir korna sesi ve bir sutme sesinden sonra tir yanımdan bir geçti solda ki bariyere surtetek ruhumu teslim ettim orada tirci indir söve söve bana geliyor saga sinyal veriyorsun sola dönüyorsun caninami susadın aptalmisin sövüyor bana abi dedim bak rüzgar attı beni sen kimi kandiyorsun ole bisi olabilirmi salakmıyim ben masrafı ödeyeceksin dedi bende tamam abi bana inanmıyorsan kamerayı açıp bakalım dedim ne kamerası dedi bende motorda kamera var dedim neyse tabi kameradan rüzgarın beni attığı çok belli oluyor ama mevzu o değil bu abi bana tampon yapmış geliyor kardes dedi hakkını helal et ben yaptığımın farkında bile değilmişim dedi helallestik gittik ben videoyu tekrar tekrar izledim 1cm daha sola kaysam dorsenin yanında ki alet kutusu beni bicecekmis daha sonra videoyu sildim dayanamadım daha anca kendime geldim motora bugün bine bildim bu rüzgarın yanda çarpa durumunda surucu olarak ne yapmak lazım???