Konjektörün Akü'ye bağlanması.

Arkadaşlar Almanyadan Merhaba. Bende bir Aprilia Caponord ETV 1000 var. Motorsikletin aküsü bağlanırken, bağlayan kişi, Konjektör üzerindeki biri Alternatörden Konjektöre gelen sokette, diğeri konjektörden çıkan sokette iki kabloyu aküye bağlamamış. Akü şarj olmuyor. Ben bağlayacağım ama Bu kabloların ikisi de siyah ve Birinde sigorta var. Ters bağlayarak alternatörü bozmak istemiyorum. Kabloların ikisi de siyah olduğundan acaba ikisi de eksi kutuba mı geliyor diye düşündüm. Ama birisinde sigorta var. Elimde resimler de var ama yükleme işini çözemedim bir türlü.
Herkese Kazasız Belasız sürüşler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motorun service manuel diye geçen servisler için olan teknik dokumanını internetten pdf olarak bulabilirseniz orada her detay yazar. servisler (ve kimi iyi ustalar) da o dokumanlardan bakıyorlar.
Benim 2015 model suzuki motorumun service manuel'ini googledan arayıp bulabilmiştim. siz de bir arayın.

Motorun service manuel diye geçen servisler için olan teknik dokumanını internetten pdf olarak bulabilirseniz orada her detay yazar. servisler (ve kimi iyi ustalar) da o dokumanlardan bakıyorlar.
Benim 2015 model suzuki motorumun service manuel'ini googledan arayıp bulabilmiştim. siz de bir arayın.
Teşekkür ederim sorunu Türkiyeden Elektrikçi nir arkadaşımız çözdü.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Teşekkür ederim sorunu Türkiyeden Elektrikçi nir arkadaşımız çözdü.
Siz yine de o servis kitapçığını indirin bulunsun, hatta önceden bir göz gezdirin her konuda faydalı oluyor. Tamir/bakım yaptıracağnız zaman ustaya gerekli bölümleri göstermek bile işe yarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar