Uçtuk.

Motosikleti
Honda Forza
Işıklardan kalkış sonrası sağ taraf müsait olmasına rağmen ısrarla düşük hızda sol şeritte giden öküze 'bakayım neden yol vermiyor' diye düşünerek kafayı çevirince ki önümüz virajdı. Tramway yoluna doğru gittiğimi 2 metre kala fark ettim. Açıkcası büyük acemilikti yaptığım şey.

Artık kurtarmanın mümkün olmadığının farkındaydım ama her iki freni de sıkıp sonra kontra ile kurtarayım dedim olmadı. Açıkcası 1 metre daha olsa yırtardık ama tam kurtarmak üzereyken tramway yolu kaldırımına yandan sürttüm.

Sonrası şu şekilde ilerledi sol omzun üstünde düşüp yerden sektim, sonra bir daha sonra bir daha. Açıkcası artık ne zaman duracağım diye beklemeye başladım. En son durduğum anda başıma bir çocuk geldi ve iyi misin dedi ama sırtımı da çarpmam sonucu bi 10 saniye nefes alamadım. Sonra iyi olduğumu söyledim. O ara benimle birlikte gelen 2 arkadaşım da geldi yanıma. Ambulans vs derken 1 günlük yatış sonrası taburcu olduk.

Ls2 stream evo Kask kafamı o darbelere rağmen mükemmel korudu. Açıkcası vücudumun en az hasar alan kısmı kafam. Alnımın sol üst tarafındaki ufak kızarıklık harici sorun yok.

Venom montun sol kol epey sürtünmüş yere hasarlı ama sağlam kaldı. Sol omuz dikiş yerinde 10 cm lik bir alan dikişlerden söküldü. Sol kol üst arkada biraz bere ve sol bilek üstünde yine ufak bereler var.

Altta kot pantolon vardı yırtılmadı ama yine sol bacak diz altı sol tarafta sürtünmeden kaynaklı bere var. Sağ ayak ön tarafında bile yakın yerde küçük bir kanama olmuş.

Asıl hasarı sol omuzdan aldık ağrı sebebiyle. Hareket ettirince ağrıyor.

Onun haricinde ucuz atlattık diyelim.

Görselleri alta ekleyeceğim şimdi.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çok geçmiş olsun, acil şifalar.

Motosikleti
Honda Forza
Kask şu an nerede bilmiyorum muhtemelen arkadaş topcase e koydu onun durumunu bilmiyorum şu an zaten artık çöp.

Montta çöp sayılır herhalde zaten yenisini alma niyetim vardı yurtdışından ama biraz erken oldu bu. Belki 2-3 ay idare ederim bu montla yıkanınca temizlenir, sökülen yeri de diktirebilirsem.

Asıl konuya gelmek istiyorum.

Tahmini ne masraf çıkmıştır bize. Hangi parçalar değişmeli, hangileri tamir ve boya ile halledilir? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Birincisi çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun.

Kask şu an nerede bilmiyorum muhtemelen arkadaş topcase e koydu onun durumunu bilmiyorum şu an zaten artık çöp.

Montta çöp sayılır herhalde zaten yenisini alma niyetim vardı yurtdışından ama biraz erken oldu bu. Belki 2-3 ay idare ederim bu montla yıkanınca temizlenir, sökülen yeri de diktirebilirsem.

Tahmini ne masraf çıkmıştır bize. Hangi parçalar değişmeli, hangileri tamir ve boya ile halledilir? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Kask mont alınır ekipmanın önemini bir kez daha maalesef talihsizlikle göstermiş oldun aslında.
Onlar olmasaydı muhtemelen şuan çok büyük sıkıntılar yaşardın.
Geçmiş olsun .
Allah bir daha yaşatmasın .

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Çok geçmiş olsun. Size bir şey olmamış. Gerisi hallolur.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
çok geçmiş olsun. sana birşey olmamış diğerleri hepsi hallolur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Işıklardan kalkış sonrası sağ taraf müsait olmasına rağmen ısrarla düşük hızda sol şeritte giden öküze 'bakayım neden yol vermiyor' diye düşünerek kafayı çevirince ki önümüz virajdı. Tramway yoluna doğru gittiğimi 2 metre kala fark ettim. Açıkcası büyük acemilikti yaptığım şey.

Artık kurtarmanın mümkün olmadığının farkındaydım ama her iki freni de sıkıp sonra kontra ile kurtarayım dedim olmadı. Açıkcası 1 metre daha olsa yırtardık ama tam kurtarmak üzereyken tramway yolu kaldırımına yandan sürttüm.

Sonrası şu şekilde ilerledi sol omzun üstünde düşüp yerden sektim, sonra bir daha sonra bir daha. Açıkcası artık ne zaman duracağım diye beklemeye başladım. En son durduğum anda başıma bir çocuk geldi ve iyi misin dedi ama sırtımı da çarpmam sonucu bi 10 saniye nefes alamadım. Sonra iyi olduğumu söyledim. O ara benimle birlikte gelen 2 arkadaşım da geldi yanıma. Ambulans vs derken 1 günlük yatış sonrası taburcu olduk.

Ls2 stream evo Kask kafamı o darbelere rağmen mükemmel korudu. Açıkcası vücudumun en az hasar alan kısmı kafam. Alnımın sol üst tarafındaki ufak kızarıklık harici sorun yok.

Venom montun sol kol epey sürtünmüş yere hasarlı ama sağlam kaldı. Sol omuz dikiş yerinde 10 cm lik bir alan dikişlerden söküldü. Sol kol üst arkada biraz bere ve sol bilek üstünde yine ufak bereler var.

Altta kot pantolon vardı yırtılmadı ama yine sol bacak diz altı sol tarafta sürtünmeden kaynaklı bere var. Sağ ayak ön tarafında bile yakın yerde küçük bir kanama olmuş.

Asıl hasarı sol omuzdan aldık ağrı sebebiyle. Hareket ettirince ağrıyor.

Onun haricinde ucuz atlattık diyelim.

Görselleri alta ekleyeceğim şimdi.
Geçmiş olsun. Gözün; aynan ve gitmek istediğin istikamette olsun sadece. Öküzleri görmezden gel. Uzaklaş ya da yavaşla o uzaklaşsın. Daha da önemlisi korna kullanma. Kornayı kullanmazsan sürüşün profesyonelleşir. En acemi ve kaza yapan sürücüler kornayı en çok kullanan, en az kaza yapan en profesyonel sürücüler de kornayı en az kullanan sürücülerdir.
Bağlantısı şu ki korna da kendi aracına ıdaklanmaktan çok diğer araçlara odaklanıldığının göstergesidir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli dostum, büyük geçmiş olsun. Bir daha kaza bela yaşamaman dieğiyle.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun

Motosikleti
Forza 250

Tahminim bi 50-60 minimum değişim yaparsanız tutar,servisler genelde tamirle uğraşmaz sorun gördüğü ufak parçayı bile değiştirir geçer.Ama bundan 3 gün önce arkadaşım forza 250 ile yaban domuzuna çarptı ön far grubu,cam,ön çamurluk vs hepsi gitti servisten 150k ya yakın bir masraf olduğu söylendi.Sizin ki o kadar kötü gözükmese de yinede bi 60ı bulur diye düşünüyorum.Geçmiş olsun size bişey olmamış en azından

Motosikleti
sattık :(
Çok geçmiş olsun, tez zamanda tamamen toparlarsınız umarım.

Motosikleti
Cb125f
çok üzüldüm çok geçmiş olsun arkadaşım tez zamanda ayaklanırsın inş. En korktuğum şeydir motor kazası, hem özenerek aldığın, baktığın motoruna zarar geliyor daha kötüsü ise sana zarar geliyor. Tekrardan çok geçmiş olsun

Motosikleti
Honda Forza
Tahminim bi 50-60 minimum değişim yaparsanız tutar,servisler genelde tamirle uğraşmaz sorun gördüğü ufak parçayı bile değiştirir geçer.Ama bundan 3 gün önce arkadaşım forza 250 ile yaban domuzuna çarptı ön far grubu,cam,ön çamurluk vs hepsi gitti servisten 150k ya yakın bir masraf olduğu söylendi.Sizin ki o kadar kötü gözükmese de yinede bi 60ı bulur diye düşünüyorum.Geçmiş olsun size bişey olmamış en azından

Öncelikle iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Tek tek cevaplamak istemedim sayfalarca yer kaplamasın diye.

Hasar gören çizilen her parçayı değiştirsek muhtemelen fazlası da tutar ama ben şu dizimin önünde kalan kırık parçayı ve bir de çok fahiş fiyat vermezlerse ayaklığın altındaki parçayı değiştirmeyi düşünüyorum. Geri falanı ufak çizikler ve gp kompozitin korumalarıyla falan üstü kapatılabilir diye düşünüyorum.

Bakalım servis ne fiyat verecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar