Cb 500hornet vs z500

Honda son zam

Cb500hornet 479.500

Z500 448.000

Çok bi bilgim yok ama merak ediyorum hondanın bu fiyatı biraz absürt değilmi tmm devir az uzun ömürlü olsun kafası oluyo genelde ama kawasakide boru değilki hatta bana kalırsa hondadan daha premium bi marka siz ne düşünüyorsunu alıncak olsa hangisi alınmalı

Motosikleti
Ns200 15"
Z500 Hornet'in yanında boru kalır, Hornetin frenleri ve amortisörleri çok daha iyi. 450.000 TL vereceğim bir motosiklette teleskopik amortisör ve eksenel kaliper olsun istemem, Honda bu konuda Kawasaki'den çok daha önde.

Z500'ün Honda'dan tek iyi yanı varsa oda boya kalitesidir o kadar.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Honda son zam

Cb500hornet 479.500

Z500 448.000

Çok bi bilgim yok ama merak ediyorum hondanın bu fiyatı biraz absürt değilmi tmm devir az uzun ömürlü olsun kafası oluyo genelde ama kawasakide boru değilki hatta bana kalırsa hondadan daha premium bi marka siz ne düşünüyorsunu alıncak olsa hangisi alınmalı
Bence Z500 CB500 yanında çöp mesela. Kawasaki Premium'luğu sadece sizin kafanızdaki bir algı, benim kafamdaki öyle değil.

Fiyatlar absürd evet, o da absürd vergilerden kaynaklanıyor.

Bu arada 479,5 ÷ 448 = %7 sadece, Honda'ya %7 fazla seve seve veririm çünkü 2013'ten beri piyasada olan ve kendini kanıtlamış çok sağlam bir motor bloğuna sahip. Eski bir CB500F kullanıcısı olarak Z500'e bakmam bile.

Bende konuyu açmışken bir bakayım dedim honda her konuda daha iyi tek geride kaldığı konu performan olmuş oda hondalarda dediğim gibi düşük devir uzun ömür matığından galiba z500 ün geçtiği tek konu performans olmuş frenleri ekranı ve titreme olarak denildiği gibi honda bu konularda daha iyi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Z500'ün Honda'dan tek iyi yanı varsa oda boya kalitesidir o kadar.

puhahsga

sesli guldurdun motosever, seviliyorsun :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende konuyu açmışken bir bakayım dedim honda her konuda daha iyi tek geride kaldığı konu performan olmuş oda hondalarda dediğim gibi düşük devir uzun ömür matığından galiba z500 ün geçtiği tek konu performans olmuş frenleri ekranı ve titreme olarak denildiği gibi honda bu konularda daha iyi

performans kawa daha iyi derken ?

puhahsga

sesli guldurdun motosever, seviliyorsun :d

performans kawa daha iyi derken ?

Top speed 0-100 görüş olarak ama bu artıların yanında çok umursancak bir fark yok bence hala matıklı bir makine

Motosikleti
Bir de bazı özel modeller hariç Kawasaki'ler genelde ç.k kadar şeyler oluyor. (Benim yıldızımın barışmama sebeplerinden biridir...) Yani boyunuz 175cm üzeri ise Kawasaki'de biraz sakil durursunuz ve rahat edemezsiniz. Kawasaki'nin bu tarz ufak motorlarını "kız motoru" olarak değerlendiriyorum. Yarım porsiyonlara daha uygunlar. (190cm 108kg bendeniz. CB500F'le onlarca uzun yol yaptım, belki dışarıdan görüntü güzel değildi ama ben o motosikletin üstünde çok rahattım...)

Son düzenleme:
fakat baska bir konu dikkatimi cekti.

ingiltere de bu iki model arasında 600 pound yani 30.000 tl daha pahalı honda.

burda da benzer, verilen fiyat doğruysa.

honda türkiyede hep motorlarını rekabetci fiyatlardan verirken kawa hep kazıkcı olmustu.

şimdiki durum ise kafa kafaya.

vay be.. nerdeeeeeeen nereye.

Motosikleti
fakat baska bir konu dikkatimi cekti.

ingiltere de bu iki model arasında 600 pound yani 30.000 tl daha pahalı honda.

burda da benzer, verilen fiyat doğruysa.

honda türkiyede hep motorlarını rekabetci fiyatlardan verirken kawa hep kazıkcı olmustu.

şimdiki durum ise kafa kafaya.

vay be.. nerdeeeeeeen nereye.
Satmıyor büyük ihtimal, yoksa Kawasaki genelde daha pahalı etiket koyuyor.

Forum baya baya kawa dusmaniymis :) tamam cb500 daha iyidir daha teknolojiktir vs de hani z500 de çöp değil arkadaşlar yapmayın kawasaki kullanıcısı olduğumdan değil ninja serisi de dünkü bebe değil ben eliminator un alırken arkadaşımda z900 aldi diğeri 650 aldi vs birkez daha belirtmek isterim z500 daha iyidir demiyorum ama hani hondanin yanında da Çinli muamelesi görmesin be

Motosikleti
Ns200 15"
Forum baya baya kawa dusmaniymis :) tamam cb500 daha iyidir daha teknolojiktir vs de hani z500 de çöp değil arkadaşlar yapmayın kawasaki kullanıcısı olduğumdan değil ninja serisi de dünkü bebe değil ben eliminator un alırken arkadaşımda z900 aldi diğeri 650 aldi vs birkez daha belirtmek isterim z500 daha iyidir demiyorum ama hani hondanin yanında da Çinli muamelesi görmesin be
Düşman değiliz sadece sunduğu şeyler Honda'nın yanında tırt o kadar.

Motosikleti
Çinli muamelesi tabi ki görmez ama Z500 ile CB500 arasında ziyadesiyle fark var.

Şahsen bu kadar senede (birkaç tane istisna hariç) daha bana hitap edebilen bir Kawasaki modeli maalesef bulamadım; samimiyetle hoşlanmıyorum markadan. (Çok çirkindir ama mesela bir KLR650'yi takdir ederim, Z650RS / Z900RS de hoşuma gider, özellikleri zayıf olmasına rağmen W800'e bayılırım vs. vs. böyle aradan birkaç parça... Ama KLR hariç diğerleri de minik çok; en kısa aks mesafesi Kawasaki'de oluyor genelde. Hayvan boyutlu birkaç ST modeli saymıyorum - onlar zaten özel motosikletler...)

Satmıyor büyük ihtimal, yoksa Kawasaki genelde daha pahalı etiket koyuyor.

ilginc.

Çinli muamelesi tabi ki görmez ama Z500 ile CB500 arasında ziyadesiyle fark var.

Şahsen bu kadar senede (birkaç tane istisna hariç) daha bana hitap edebilen bir Kawasaki modeli maalesef bulamadım; samimiyetle hoşlanmıyorum markadan. (Çok çirkindir ama mesela bir KLR650'yi takdir ederim, Z650RS / Z900RS de hoşuma gider, özellikleri zayıf olmasına rağmen W800'e bayılırım vs. vs. böyle aradan birkaç parça... Ama KLR hariç diğerleri de minik çok; en kısa aks mesafesi Kawasaki'de oluyor genelde. Hayvan boyutlu birkaç ST modeli saymıyorum - onlar zaten özel motosikletler...)

z900rs guzel ama o da cucuk kadar.

onu kullanacak adam 1.75 i gecmemesi lazım ki motorla uyumlu olsun.

gecen speed twin 1200 gordum şirkette.
yaa ufacık motor ben anlamadım bu işi,..

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Z900 RS tarzım değil ama Z900 (hele SE'si) mesela süper bir motosiklet. Z500 yazılan bir ortamda insanın ağzını çalkalayıp konuşması gerek.

Bu arada Avrupa'da inanılmaz derecede fazla Z650/Z900 görüyorum. Enteresan gerçekten.

İnsanların hayal kurması ne güzel şey yahu :)

Z900 RS tarzım değil ama Z900 (hele SE'si) mesela süper bir motosiklet. Z500 yazılan bir ortamda insanın ağzını çalkalayıp konuşması gerek.

Bu arada Avrupa'da inanılmaz derecede fazla Z650/Z900 görüyorum. Enteresan gerçekten.

İnsanların hayal kurması ne güzel şey yahu :)

orta yaş krizine mi girdim bilmiyorum z900se arzulayıp duruyorum bu aralar.

sonra Türkiye de kawasaki mi alınır olum salak mısın sen diyip kendimi biraz rahatlatıp mt09 bakıyorum..ama o z900 etkisi gösteremiyor. bende.

bu motora sahip olsam sanki hersey farklı olacak(bok olacak)

sanırım z900 un almanya/fransa/italya satış rakamları hayran olmamı sağladı. bu kadar avrupalı yanılıyor olanaz sdsgf

her markanın iyi ve kötü ürünleri oluyor. kawasaki, biz de bu a2 sınıfına bişiler üretelim kafasında baştan savma bir model yapmış anlaşılan pastadan pay alabilmek adına.

bana sorarsaniz honda bu nasilsa satar diye fayis fiyattan cikartmislar bir honda binicisi ve honda sever olarak fiyati z500 e kiyasla cok yuksek buldum ki hondada ki o blogu hic begenmiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Honda'nın bloğu ekonomik ve sorunsuz. Amaç dayanıklılık ve uzun süre kullanmaksa Cb 500 Hornet güzel bir alternatiftir. Z 500 de iyi mi makine olup görseli biraz daha göz doyuruyor, ego okşuyor. Ben Hornet 500'ü iri bir commutere benzetirken Z 500 biraz daha sportif duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar