İstanbul'da deprem

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun.
Trakya'nın tam ortasında bile hissettik. Burada böyle hissedildiyse istanbul nasıl olmuştur dedim.
İstanbulda yaşayan kardeşimi aradaım ama telefon çalışmıyordu, ben de whatsapp'dan aradım. Nasıl telefon şebekesi yaptılarsa her depremde kilitleniyor ama interneti gitmiyor.

Silivride ikamet ediyorum (aslında profillerimizde ikamet adresi yazması güzel olabilirdi) depremi çok ciddi derecede hissettim. Çalıştığım iş icabı beton kamyonlarımız ve pompalarımız devrilecek seviyede sallandı. Anlık olarak gördüğüm yerde kuşlar yuva yapıyor 5 10 sn önce kuşlar birden havalandı ne oluyor demeden deprem oldu.
Sanki toprak ayağımın altından kaydı çok kötü bir histi karaya ve yüzeye çok yakın olması ciddi sorun fayın 16 km boyunca deniz tabanında yarık oluşturduğunu söylüyorlar ama allah beterinden korusun diyorum.
Silivride bizimde yazlık var acaba ne alemde

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Bizimde var hocam hangi sitedesiniz? yalıkentte ersevende denizcilerde istanbul kentte evlerin duvarları çatlamış hatta yalıkent en büyük hasar alan yer deniz bayağı yükselmiş balıkcı arkadaşlar video atmış balık tuttukları esnada deniz kaynamaya başlamış ben hayatımda denizi bu kadar sıcak görmedim diyorduki adam 48 senedir bu cıvarda ticari balıkçılık yapıyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizimde var hocam hangi sitedesiniz? yalıkentte ersevende denizcilerde istanbul kentte evlerin duvarları çatlamış hatta yalıkent en büyük hasar alan yer deniz bayağı yükselmiş balıkcı arkadaşlar video atmış balık tuttukları esnada deniz kaynamaya başlamış ben hayatımda denizi bu kadar sıcak görmedim diyorduki adam 48 senedir bu cıvarda ticari balıkçılık yapıyor

balıkçı arkadaş atıp tutmayı çok sevdiği belli :d

Bizim yazlık altn yalılar sitesinde saraç oğlu sitesinin aşağısı garden et lokantası nı biliyorsanız onun karşısı eğer deniz o durumdaysa tekne katı harap olmuştur bizim cuma günü babamla kontrole giderim belki

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Silivride bizimde yazlık var acaba ne alemde
Hiçbir şey olmamıştır.
Benim de yazlığım var Silivride, denize 150 mt mesafede, ne binada çatlak var, ne eşyalarda bir dökülme vb durum. Bu nedenle çok da endişelenmeyin diyebilirim.

Hiçbir şey olmamıştır merak etme.
Benim de yazlığım var Silivride, hem de denize 150 mt mesafede, ne binada çatlak var, ne eşyalarda bir dökülme vb durum. Bu nedenle endişe etmenize gerek yok.
Benim korkum yazlık tam sahilde 3 mt sonra deniz ve kışın deniz tekne katına kadar geliyor ve site aşırı eski yaz sonu guclendirme düşünüyorduk zaten de bi gidip bakalim

Motosikleti
Benim korkum yazlık tam sahilde 3 mt sonra deniz ve kışın deniz tekne katına kadar geliyor ve site aşırı eski yaz sonu guclendirme düşünüyorduk zaten de bi gidip bakalim
Anlıyorum.
Park Köy tarafında benim de eski bir yazlığım vardı, 40 yıl evvel yapılmıştı ve aldığımda bir hayli kötü durumdaydı. Hatta bazı evlerin beton içindeki demirleri dahi elinizle çektiğinizde parçalanıyordu, yani o derecede eski ve paslanmış haldeydi. Onlar dahi ayakta şu anda :)

Anlıyorum.
Park Köy tarafında benim de eski bir yazlığım vardı, 40 yıl evvel yapılmıştı ve aldığımda bir hayli kötü durumdaydı. Hatta bazı evlerin beton içindeki demirleri dahi elinizle çektiğinizde parçalanıyordu, yani o derecede eski ve paslanmış haldeydi. Onlar dahi ayakta şu anda :)
Mevkii olarak bizde park koydeyiz ve sanırım 1955 yapimi olması lazım emin olmamakla neyse hafta gorucez bakalim

Motosikleti
Mevkii olarak bizde park koydeyiz ve sanırım 1955 yapimi olması lazım emin olmamakla neyse hafta gorucez bakalim
55 değildir o, en kötü ihtimalle 85 tir. O bölgede o kadar eski yapı olması mümkün değil diye düşünüyorum. Gördüğünüzde durumu yazarsınız artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar