Aprilia Tuono 660 neden bu kadar az tercih ediliyor ?

Herkese hayırlı akşamlar. Tuono 660 hem şekil hem 100 beygir güce sahip olması ve dolu dolu özellikleri çok mantıklı gibi geliyor ama adamlar italyada bile doğru düzgün satamıyor. Bir çok teknolojiye ve bu gücüne rağmen bu kadar az satmasının sebebi nedir ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bence çok güzel motor ama tasarımdan ve markadan dolayı satmıyor o tarz spor naked müşterileri genelde ne sürdüğünün bile farkında değil yamaha logosu ve ismi var diye mt7 alırlar mesela bu motorla mt7 bence farklı klasmanda motorlar

tipsiz bi motor. supersport yapalım derken sıkılıp yarıda bırakmışlar gibi

Markanın piyasadaki algısından. Avrupalı bile uzak duruyorsa vardır bir bildikleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hersey fiyat/performanstır.

tuono 660 guzel olsa ne olur, kawasaki z900 fiyatına satılıyor avrupada.

sen olsan z900 / mt09 yerine tuono 660 alır mısın ?

işte avrupalı da bu yuzden yuzune bakmıyor.

türkiyede alınır. El birliği ile japonun içinden gectiler. dandik avrupalılar burda mantıklı oldu.

yazık oldu bize..

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
bir kere renk tercihi çok kötü. Boyayacaklarmış da canları sıkılıp, atölyede kalan boyayı da rastgele atmışlar gibi. hayır, zor iş değil aslında r25'i kopyalasalar yeterdi.

Motoru bence gösteren en büyük detay far tasarımı. Fazer yaparken supersporta evrilmiş ama tam karar verilememiş gibi duruyor. En son kararı veren kişi de sport touring seviyordu herhalde.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Geçtiğimiz yıl neredeyse satın alacağım modeldir. O dönem hem piyasanın çok sıkışık olması, hem de anlamsız yere fiyat artışına gitmeleri nedeniyle vazgeçmiştim. Hala gözüm arar, beğenirim. Ama Türkiye şartlarında yürütmesi, işletmesi, nakite çevirmesi zor bir ürün. Temel olarak satılmamasının nedeni de bu.

Türkiye sayfası da var, bir bakının...
https://ddei5-0-ctp.trendmicro.com:443/wis/clicktime/v1/query?url=https%3a%2f%2fwww.facebook.com%2fshare%2fg%2f16B7WCS5cw%2f%3fmibextid%3dwwXIfr&umid=7DEEDA82-3128-4606-A413-0D08D93F1311&auth=9ac8a5ca8d77804881c609ad8eefcfb997309b62-da4e3a9734e8e90e75441438b337c89a9713a11c

Motosikleti
Yahu yapmayın. Tuono'ya ne derseniz deyin de, tipsiz biraz ağır olur.

Demek siz Hornet'i hiç görmediniz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alla allaa arkadaşlar acıkladım durumu hala yok tipi yok rengi diyosunuz yaaaa

o paraya çok daha köfte veren japonlar var avrupada. bi de guven duyulmuyor, aprilia sonucta bir japon olmadığının herkes farkında.

türkiye de artık zaten mecbur avrupalı alacaksınız. Ama asıl soru hangi avrupalı ?

Diğer mevzuları bilemicem, bu da göreceli tabi ama bence çok yakışıklı makine ya, bi CB650R, XSR700-900, SV650 falan değil benim gözümde (yuvarlak far fetişizmi? :unsure:) ama olsun.

Benim için en güzel naked mavi-bronz kombo bir CB650R'dir.

Yahu yapmayın. Tuono'ya ne derseniz deyin de, tipsiz biraz ağır olur.

Demek siz Hornet'i hiç görmediniz :)

Sürmeyi öğrenirken çok keyif almıştım Hornet'ten, şimdi sürsem bu keyfim katlanır diye düşünüyorum. Yeni kasayı ben daha çok beğendim eskisine göre, eskisi biraz kafaya tava yemiş gibi duruyordu.

Valla Aprilia tarihinin en iyi sattığı dönemlerinden birini geçiriyor, hatta belki de en çok sattığı dönemdir. Kime göre neye göre az?
Pahalı motorlar, pahalı olan şeyin az satması çok normal. Bunu daha anlaşılır kılmak için başka sektörden markalardan örnek verdik incindi insanlar. Bir tane bile Aprilia çalışanı bu motorun MT07 Hornet falan kadar satmasını beklemiyor, buna bakarak az deniyorsa kafa karışıklığı vardır.

rsv4 çok fazla hocam. 600cc klasmanında bi 4 silindiri olsaydı şu markanın iyi olurdu.

Olmayacak çünkü hem bizden başka ipleyen kalmadı bunu, hem de özellikle Avrupa'daki kitlenin büyük kısmı sıralı dört silindir yerine yeni nesil sıralı iki silindirleri tercih ediyor. İyi kötü diye bir şey belirtemem ama bana da birisi sorsa bu motoru sıralı 4 blokla mı istersin bununla mı diye, mevcut bloğu isterim.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Türkiye'de ki mal algısı çok farklı. Parası olan ülkeler, alım gücü yüksek ülkeler kullanıcı kendini mutlu etmek için mal alıyor. Bizde satabilir miyim, parça bulabilir miyim, usta bulabilir miyim????? Deli sorular olunca varsa Honda, yoksa Yamaha.

Motosikleti
Sürmeyi öğrenirken çok keyif almıştım Hornet'ten, şimdi sürsem bu keyfim katlanır diye düşünüyorum. Yeni kasayı ben daha çok beğendim eskisine göre, eskisi biraz kafaya tava yemiş gibi duruyordu.
Bir yanlış bilgiyi düzeltelim...

Hornet'te kasa değişikliği yok. Sadece far, tuş takımı vb. küçük makyajlar var. Sürüş dinamikleri, motor vs aynı. Tuono ile karşılaştıramam ama gerçekten şehir içinde inanılmaz keyifli alet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar