Sağ elcik yırtıldı. Dikkat etmemişim tesadüfen seyahatteyken gördüm ben - birisi kendinde olduğunu söyleyince baktım benimki de yırtılmış ufak ufak =)) 2 gün sonra zaten İtalya'da periyodik bakıma girecektim Servise gidince garanti işlemi için merkeze yazma vs zaman yetmez dediler (servise önceden haber vermedim) - sonra motoru teslim ederken biz değiştirdik hediyemiz olsun dediler.
Terleme ilk 1000km görmedim. Ondan sonra acerbis koruma kapakları taktığım için terlese de göremem

ama olsa ilerlerdi görürdüm sanırım 20bine gelene kadar. Yaşayanlar oldu ama çok yüksek oranda diyemem. Herkese olan veya olacak olan benzin göstergesinin bozulması. 2024'te parça değişiyor ondan sonra yok ama öncesinde hepsinin gidiyor bir kere, benimki de 1 ay kadar önce gitti. Servise video yolladım, sanırım iki hafta sonra falan geldi değişti. Dönemsel stok değişiyormuş iki günde değiştiren de oldu benim gibi bekleyen de.
Teselli: Gösterge bozukken bile benzin ışığı yanacağı zaman yine yanıyor. O yüzden ben hiç iplemeden devam ettim.
Kötü olan: Ben böyle tedarikçinin hatalı ürününden olduğu belli olan, yeni parça üretilmiş olan bir sorunda garanti bitse de markanın bunu değiştirmesini beklerim. Bu direkt İtalya'nın markanın işi, BMW bunu güzel yapıyor - böylece o kadar da iyi olmayan bir servis "en iyisi müthiş" diye kendi reklamını yaptırıyor.