Sizce hızlımı

18 yaşında olduğunu bilmiyordum. Bu çok genç yaşına rağmen baya bir sorumluluk üstlenmişsin. bu nedenle kolaylıklar dilerim.

Yüksek hız algısı nedeniyle yanlış anlaşılmalar olabilir. Sen yine de hayata olgun yaklaştığın gibi yorumlara da olgun yaklaşmaya devam et.

eğitim imkanın varsa mutlaka al, yaşın genç çok kolay adapte olursun, yoksa 4 değil 24 yıl da kullansan eğitim sürüşünü 180 derece değiştirir.

Kafana takılan bir konu da olursa forumda ya da özelden bana her zaman sorabilirsin.
Çok saol abi yorumun için teşekkür ederim bi kenerdq tutucam bunu

47 Bg bir motorun 140-150 rahat ve stabil gidebiliyor olması lazım. Çok yüksek hızlar değil bu hızlar.
Abi benim kıçı kırık 13.30beygir CBR125R'ım 11.600 gibi bir devir çeviriyor ve 100KM/S hıza 7bin devir çevirerek ulaşıyor yani bana geri 4.600devir kalıyor. Düzlük olursa motorün üstünde hiç kapanmadan bir şey yapmadan kendi kendine zaten 8-9bin devir ve 115-130KM/S hızlara ulaşıyor ama 9bin devir sonrasında uzun kullanımda titreşimden ağrı yapabilir o hızlarda 1 saat yoldan fazla yapmadığım için bir şey söyleyemem ama o CClerde motosikletler 120-140KM/S hız aralığında rahat gidebilmeli ve üstüne torklu kalmalı.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
250cc pulsar n250'nin 150'leri gördüğünü görmüştüm. Daha güçlü makinelerin daha hızlı gidebiliyor olması lazım ama belki torka ağırlık verecek şekilde dizayn edildiyse son hızı düşük kalabilir.

250cc pulsar n250'nin 150'leri gördüğünü görmüştüm. Daha güçlü makinelerin daha hızlı gidebiliyor olması lazım ama belki torka ağırlık verecek şekilde dizayn edildiyse son hızı düşük kalabilir.
Oyleler zaten bu makinalar daha çok alt deviri torklu çünkü a2 uyumlu olsun diye beygirden kısmak için tork vermişler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar