DRİFTL YE YAZILIM

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
2024 model driftl motorsikletime yazılım artırmayı düşünüyorum hem Torku hem hızı artsın diye yokuşta evim motorun daha rahat çalışması amacım ecuhard ı baya kişi önerdi bi bayisi 3500 TL %10 tork ve hızında olacağını söyledi 11 500 devire kadar çeviregini söylediler ecuhard firmasına mı yaptırayım yoksa bildiğiniz yazılım yapan yerler var mı ve yazılımın garantiye bı sorunu olur mu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
11.500 devir çevirebilecek kalite ve kapasitede bir motor değil o motor, Allah korusun elinize alırsınız bloğu. 11.500 devir ciddi rakam, benim makine 11.000'de kesiciye giriyor ki 5 senedir bir defa bile kesiciye sokmadım. Beni yanlış anlamayın ama 125 cc makinede %10 tork ve son hız artışı da sizi tatmin etmez, bunun için de 3500 TL verilmez.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
2024 model driftl motorsikletime yazılım artırmayı düşünüyorum hem Torku hem hızı artsın diye yokuşta evim motorun daha rahat çalışması amacım ecuhard ı baya kişi önerdi bi bayisi 3500 TL %10 tork ve hızında olacağını söyledi 11 500 devire kadar çeviregini söylediler ecuhard firmasına mı yaptırayım yoksa bildiğiniz yazılım yapan yerler var mı ve yazılımın garantiye bı sorunu olur mu?
Eğer amacınız yokuşu çıkmaksa dişlilerle oynamayı düşündünüz mü? Azami hızda kayıp olur ancak yokuş yukarı daha rahat edersin. Hele hele her Allahın günü yokuş çıkacaksan ve motor yetmiyorsa. Hem işlemi beğenmezsen rahatça geri de alabilirsin.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hep bu 125 cc tayfa arttırma ile uğraşıyor.
A.k bi uyanık siz misiniz millet 250 cc alıyor siz 125 cc yazılım,baga,zincir cart curt hızlı gideyim derdindesiniz

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
3500tl ni boşa harcama abicim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Para yok ne yapabilirim abi??
Değerli kardeşim bu işler elbet ekonomi meselesi. İnşallah en kısa sürede gönlündeki motora sahip olacak bütçen olur. Lakin benim sana kendimce önerim bir kısım usta milleti kadar haysiyetsiz ve şerefsiz bir topluluğun olmadığı yönündedir. Forumda her gün fik fik motorlarına Mustafa usta, Samet usta, Kinyas ustada kit taktırıp ayar tutturamayan bir dünya kardeşimizin açtığı sıkıntılı konular var. Sen bence orijinalliği bozma. 3500 TL fazla bütçen varsa da bence o parayı eğitime harca, daha iyi ekipmana harca. 11500 devirde inan, bana güven o motoru kucağına alıp daha büyük masraf sahibi olacaksın..

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Arabanın aksine motosikletin motoru bacaklarının hemen altında ve kaporta sensin, yazılım attım fişek oldu mevzuları için pek uygun aletler değiller anlayacağın. 1 ile çık ama motoru kurcalama, Yazılım dediğin iş fazladan işkenceye dayanabilecek sağlam parçalarla desteklenmesi ve Drift L bu iş için biçilmiş kaftan değil. @tommygun abimizin dediği gibi parayı harcayacak daha iyi yerler bulabilirsin. Dilerim ki hayalindeki motorla o yokuşu şimdiki haline güle güle çıkarsın.

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
Arabanın aksine motosikletin motoru bacaklarının hemen altında ve kaporta sensin, yazılım attım fişek oldu mevzuları için pek uygun aletler değiller anlayacağın. 1 ile çık ama motoru kurcalama, Yazılım dediğin iş fazladan işkenceye dayanabilecek sağlam parçalarla desteklenmesi ve Drift L bu iş için biçilmiş kaftan değil. @tommygun abimizin dediği gibi parayı harcayacak daha iyi yerler bulabilirsin. Dilerim ki hayalindeki motorla o yokuşu şimdiki haline güle güle çıkarsın.
inşAllah abi herkes sen gibi düşünse olacak zaten bu motoru 12 taksitle aldım ben kimse kimsenin durumunu bilmeden küfür ederek yorum yapıyor işte babam 1 kuruş para vermedi kendim 13 yaşımdan beridir 2 seneyi geçti çalışıyorum hem motorunun parasını ödüyorum hem benzinini masraflarını kendim karşılıyorum teşekkürler tavsiyen için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değerli kardeşim bu işler elbet ekonomi meselesi. İnşallah en kısa sürede gönlündeki motora sahip olacak bütçen olur. Lakin benim sana kendimce önerim bir kısım usta milleti kadar haysiyetsiz ve şerefsiz bir topluluğun olmadığı yönündedir. Forumda her gün fik fik motorlarına Mustafa usta, Samet usta, Kinyas ustada kit taktırıp ayar tutturamayan bir dünya kardeşimizin açtığı sıkıntılı konular var. Sen bence orijinalliği bozma. 3500 TL fazla bütçen varsa da bence o parayı eğitime harca, daha iyi ekipmana harca. 11500 devirde inan, bana güven o motoru kucağına alıp daha büyük masraf sahibi olacaksın..
inşAllah abi dediğin gibi ekonomik durum iyi değil teşekkürler tavsiyen bilgilerin için

Eğer amacınız yokuşu çıkmaksa dişlilerle oynamayı düşündünüz mü? Azami hızda kayıp olur ancak yokuş yukarı daha rahat edersin. Hele hele her Allahın günü yokuş çıkacaksan ve motor yetmiyorsa. Hem işlemi beğenmezsen rahatça geri de alabilirsin.
Evet her gün yokucu in çık yapıyorum dişlileri düşündüm de yokuş performansında gözle görülür bı artış olur mu acaba yada hızında ne kadar düşüş olabilir yokuş performansında etki ederse dişlileri bı değiştireyim

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İyi olur, mikemmel olur. Attırmışken şunu yüklet. Yüzde 20 garanti. Işıklarda durduğunda hekırlık felan da yabarsın.
512px-Kali-dragon-icon.svg.png

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Her gün yokucu in çık yapıyorum dişlileri düşündüm de yokuş performansında gözle görülür bı artış olur mu acaba yada hızında ne kadar düşüş olabilir yokuş performansında etki ederse dişlileri bı değiştireyim
Ona göre zinciri de ayarlaman gerekebilir, eğer işi abartırsan o yokuşu çıkarken kafa bile dikersin ama 5. viteste düz yolda 50 ile falan gider. Tamam örnek abartı ama gözle ne kadar gözükeceği senin yapacağın matematiğe ve ne kadar azami hız feda edeceğine bağlı.

Son düzenleme:
Atmosferik motorda yazılımla %10 tork artışı hemde 125 cc , bunu diyen usta hafta sonu kaçamak yapacak herhalde parayı denkleştirmeye çabalıyor 🤣

Motosikleti
Mondial DRİFTL 125
Ben de seninle aynı durumdayım ama motor 125 cc, param belli motorun bana sunduğu belli.
Zevk almaya çalışıyorum 🥲
Tamam abi iyi hoşta ben motorum için yapabilir miyim diye sizden bilgi almak istiyorum kendim bu bilgiye sahip olmadığım için sen küfür ederek cevap veriyorsun bana

inanma olm öyle şeylere yalan dolan hepsi.
Yapan var abi de herkes yaptırma diyor iyi mi kötü mü bilmiyorum bende ama yapıyorlar https://www.instagram.com/ecuhardmotochip?igsh=MTVydHhna2x0Z3E0cw==

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Yaparsın da ömrü kısa olur, piste çıkan araçlar çok uzun ömürlü olmaz ya hani. Hani birde daha sağlam parçalarla desteklenirler.

Gidip Drift L'ye yazılım atıp "oha çok iyi performans alıyorum" demen imkansız gibi bir şey motor gitmiyor %10 performans artıcakmışmış lan onu 1000liklerde alamıyorlar. Blok zorlanacak vs. diye uzun vadede baya zarara girersin 2.elde satışı zorlaşacak sürekli kelle koltuktan geziceksin ne zaman ne bozucak diye uzun yola bile çıkamıyordum bende Drift L varken şükür hiç bir sıkıntı yapmadı bana ama şans işi şuan gittiğim ustada Drift L var 4 aylık motosiklet kendi kendine AFR ayarı yapıyor motosiklet :D . Gidip temiz bir CB125R CBR125R veya TVS Raider125 alsan A1 ehliyetle o %10 performans farkından fazla fark alırsın ve kafan rahat olur.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Tamam abi iyi hoşta ben motorum için yapabilir miyim diye sizden bilgi almak istiyorum kendim bu bilgiye sahip olmadığım için sen küfür ederek cevap veriyorsun bana

Yapan var abi de herkes yaptırma diyor iyi mi kötü mü bilmiyorum bende ama yapıyorlar https://www.instagram.com/ecuhardmotochip?igsh=MTVydHhna2x0Z3E0cw==
Şahsına etmiyorum .cümlemin sonuna hayıflanarak ekledim ,çünki çoğu insan bu kafada facede burada görmekten bunaldım orta kesim yok.
Ya japon ve avrupa motorlular gider gezer turdan bahseder motorunu över biri antilik besler şu daha iyi bu daha iyi diye.
Düşük cc de motorun şurasıyla oynayım burasıyla oynayım daha hızlı gitsin der.
😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar