pulsar rs200 rodaj bakimi fiyati hk.

Sifir aldigim rs200 motorumun rodaj bakim zamani gelmisti dun gittim bakimini yaptirdim. motorun aynalari gevsiyordu vs. o sorunlari duzelttirdim ayrica ve 3000 TL para alindi. Cevremde buna cok vermissin dolandirilmissin sikayet et diyen var gitmissin iyi yapmissin diyen var servise de zaten tanidigin soylemesi uzerine gittim. Sizce normal mi siz yakin zamanda bakima ne kadar verdiniz?

Alakasız motorlar ama 2024 activa 125 3000km yağ bakımına 420₺ alındı. 1000 ve 3000 bakımına 840₺ verdim toplamda. 3000₺ neymiş ya.

Sifir aldigim rs200 motorumun rodaj bakim zamani gelmisti dun gittim bakimini yaptirdim. motorun aynalari gevsiyordu vs. o sorunlari duzelttirdim ayrica ve 3000 TL para alindi. Cevremde buna cok vermissin dolandirilmissin sikayet et diyen var gitmissin iyi yapmissin diyen var servise de zaten tanidigin soylemesi uzerine gittim. Sizce normal mi siz yakin zamanda bakima ne kadar verdiniz?
2024'ün sonunda Yamaha yetkili servisinde R25'in rodaj bakımına arkadaşım 2900TL vermişti şuan yanlış bilmiyorsam 3400TL. Hem yarısı kadar yağ alıyor hem daha ucuz bir motosiklet bakımının bu kadar pahalı olması saçma.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Bakımda ekstra ilgilenilmesini istediğiniz her şeye saatlik işçilik ücreti alırlar. Bu aralar işçilik ücretleri çok arttı.
Bundan sonra bakım yaptıracaklar önce fiyat alarak işlem yaptırırlarsa sürpriz ücretler ödemememiş olurlar.
Bir hafta 10 güne kadar Dominar 400 için rodaj bakımına gideceğim. Unutmazsam buradan ücreti paylaşırım.

Bakımda ekstra ilgilenilmesini istediğiniz her şeye saatlik işçilik ücreti alırlar. Bu aralar işçilik ücretleri çok arttı.
Bundan sonra bakım yaptıracaklar önce fiyat alarak işlem yaptırırlarsa sürpriz ücretler ödemememiş olurlar.
Bir hafta 10 güne kadar Dominar 400 için rodaj bakımına gideceğim. Unutmazsam buradan ücreti paylaşırım.
evet haklisiniz

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Hero Dash 125 rodaj bakımı 500 lira tuttu. Yağ değişimi ve hava filtresi temizliği.

Rodaj bakımı dedikleri genellikle yağ değişimi yapıp şöyle bir sağına soluna bakıp her hangi bir şikayetin var mı diye soruyorlar.

Bence pahalı ama yapacak bir şey yok. Motosiklet satışından para kazanamadıkları için servisten işi kurtarmaya çalışıyorlar.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Bugün Dominar 400 rodaj bakımı için Ankara'da 2000 TL nakit fiyat aldım. Muhtemelen kredi kartı tarzı ödemelerde bu rakam biraz yükselecektir.

Motosikleti
Ns200 15"
Sıfır motosiklet teslim edilirken tüm yerleri kontrol edilmesi gerekir, sıvıları eksikse tamamlanır, gevşek bir yer varsa sıkılır ve bunların tamamı satın alındıkdan sonra bayi teslim etmeden önce yapması gerekir. Ktm’de çalışırken motosikletleri sisteme kayıt ederken bir sürü kontrol noktaları vardı ve onları işaretleyerek motosikleti sisteme kayıt ederdik. Tabi hiç bir yerine bakılmazdı o ayrı bir konu. :)

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
forza 250 rodaj bakımı için 10 gün önce 1460 tl civarı bir ücret ödemiştim hesabını sen yap

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Sıfır motosiklet teslim edilirken tüm yerleri kontrol edilmesi gerekir, sıvıları eksikse tamamlanır, gevşek bir yer varsa sıkılır ve bunların tamamı satın alındıkdan sonra bayi teslim etmeden önce yapması gerekir. Ktm’de çalışırken motosikletleri sisteme kayıt ederken bir sürü kontrol noktaları vardı ve onları işaretleyerek motosikleti sisteme kayıt ederdik. Tabi hiç bir yerine bakılmazdı o ayrı bir konu. :)
Aldığım motosikletlerde sağında solunda renkli kalemlerle işaretleme yapılmış oluyor. Kontrolden kastınız bunlar mı?
Kuralkan, Dominarı aldıktan bir hafta sonra servis anketi, birkaç gün önce de "1 aydır kullanıyorsunuz memnun musunuz, şikayetleriniz nelerdir" tarzı anket yolladı.
Umarım hava civa değildir. Servis kısmına önem vermeye çalışıyorlarsa iyi.

Motosikleti
Ns200 15"
Aldığım motosikletlerde sağında solunda renkli kalemlerle işaretleme yapılmış oluyor. Kontrolden kastınız bunlar mı?
Kuralkan, Dominarı aldıktan bir hafta sonra servis anketi, birkaç gün önce de "1 aydır kullanıyorsunuz memnun musunuz, şikayetleriniz nelerdir" tarzı anket yolladı.
Umarım hava civa değildir. Servis kısmına önem vermeye çalışıyorlarsa iyi.
O kalemle işaretlenmiş olan yerleri servis değil fabrika üretim hattında uygun torkla sıkıldığında boya ile işaret atar, genelde servisler aynalarını ve akülerini akülerini takıp bir miktarda benzin doldurup teslim ederler bunlar haricinde başka bir şeye el sürmezler.

Kuralkan’ın yaptığı anket yüksek ihrimalle hava civadır. :)

Motosikleti
D400
Çok. Servis için bile çok.

İçinde taş çatlasın 350 liralık yağ ve 300 liralık (değiştirdiyse o da) yağ filtresi var. hava filtresi vs. bile değişmemiş olması lazım.

yetkili servislerin mantıgı şu : rodajda iken mecbur getiriyorlar sonra kazıklıyoruz diye gelmiyor. mecbur gelirlerken sokabildiğimizi sokalım.

nickini beğendim, ücret de çok bu arada. ben 1250 tl veriyom.

Şayet yapılan işlem yağ-filtre değişimi ve sağı solu sıkmaksa kesinlikle çok, gittiğiniz yeri yazın da millet gitmesin.

Sırf bu yüzden 2 yaşından büyük ya da garantiden çıkarmayı göze alabileceğim motorlara alıcı gözüyle bakıyorum.

Şayet yapılan işlem yağ-filtre değişimi ve sağı solu sıkmaksa kesinlikle çok, gittiğiniz yeri yazın da millet gitmesin.

Sırf bu yüzden 2 yaşından büyük ya da garantiden çıkarmayı göze alabileceğim motorlara alıcı gözüyle bakıyorum.
isim vermek yasak mı bilmiyorum şayet yasaksa silebilirim.
bağcılar çetin motor.
istanbulda önerdiğiniz işini düzgün yapan bajaj servisi biliyorsanız yazabilir misiniz?

Dominar D400 e her 2500 km de bir bakım yaptırıyorum. Normalde 5000 km de bir bakımı.

Her ara bakıma (2500, 7500, 12500, ... vs. km) benden de 3000 TL istemeye başladılar.

Yağ değişimi (motul 5100 10w40 2 lt), yağ filtresi, +1000 tl (bakım+işçilik) yazıyor faturada.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar