Bayilerde Yine Forza Bitmiş

Zam geldi. Ayrıca Mayıs başında bir zam daha gelecekmiş.

491754152_10162655251309826_4756704387721997459_n.jpg
hey maşallah zamlara doymuyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğru diyorsun ancak ülkemizde teorideki gibi işlemiyor pratikte, mayısta bakarız hocam fiyatlara tekrar.

:d :d

nassssı işlemiyor. adamlar bir yıldır yuzdd 50 faiz veriyor dolar eur kımıldamıyor.

motor fiyatları da değişmiyordu.

hapı yuttun, ekonomi yonetimi balyozu vurdu. dolar yuro pert şu an( - 0.07 düştü )

Motosikleti
Honda Forza 250
Bence temmuzda rahat 400 ü geçer,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forza yoksa SYM, Kymco gibi markaların güzel skuter modelleri var alın geçin. Honda da avucunu yalasın.

Geçen senelerdi üstadım bırak forzayı pcx bulunmuyordu hatırlarsanız, millet bayi fiyatına alınca seviniyordu 6 ay bekledim aldım gibisinden neyse bende bu arada forza arıyordum bulamadım sinirlendim gittim kymco 250 aldım sıfır 186 bine 1 sene bindim yaklaşım 10 bin ₺ lik de aksesuar aldım 3000 km de garantisi devam ederken 156 bine zar zor sattım,

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Bu millette forza takıntısı olduğu sürece daha çok zam gelir daha çok biter ! Bunlar ne ki !?
Aslında ben millette Forza takıntısı olduğunu düşünmüyorum, şöyle ki;
Forza kötü bir motosiklet değil, evet eksikleri var her motorda olduğu gibi. Öte yandan, sahip olduğu artılar direkt fiyatını ve tercih edilirliğini artı yönde etkiliyor.
En başta HONDA olması nerdeyse koşulsuz bir güven uyandırıyor.
Daha sonrada İKİNCİ EL tercihi geliyor. Çünkü zarar etmeden hatta kar ederek elden çıkardığın en iyi marka bu marka.
Ardından çok rahat oluşu, çok iyi yol tutuşu, otm ön camı ( gerçekten çok çok iyi ), yakıtı ( 80-90 km hızlarda 2,8 lt yakıyor )
Büyük sele altı, büyük top case, yakışıklı olması, motor bloğunun çok dayanıklı olması, Michelin City Grip 2 ile gelmesi vs...
Ben de Sym, Kymco, Burgman, X Max vb hemen her markaya baktım, gidip Forza aldım.
İyi ki almışım diyorum, tek dez avantajı 250 cc olması bence. Çünkü böyle büyük bir motordan çok rahat 130-140 km ler ile seyahat etmesini bekliyorsunuz ama motorun canı çıkıyor bu süratlerde. Yarın 350 -500 cc arası bir şey çıkarsa gider onu alırım hiç düşünmeden.
İdeal sürati 100-110 ve bu hızlarda gayet güzel akıyor motor.

Motosikleti
Pcx
Vakti zamanında bu karaborsa muhabbetleri dönerken önce Türkiye Honda ile buna çare bulmaları konısunda letişim kurdum çözüm bulamadım. Ticaret bakanlığına başvurdum yanıt alamadım.

En son Honda japonyaya mail attım. Türkiyede böyle olaylar dönüyor. Zaten çok pahalı bir de karaborsaya pasf destek veriyorlar.Ya dstribütörü uyarın kendilerine çeki düzen versinler yada distrbütörünüzü değştirin.

Tüketiciniz mağdur oluyor diye.

Sonra bitti bu karaborsa işleri

fakat yine biti kanlanmış bazı pezevenklerin anlaşıldığı kadarıyla

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
ADV 350'de 477 bin tl olmuş yuhh yani. Sabah feysde gördüm.

Motosikleti
Honda Forza 250
Vakti zamanında bu karaborsa muhabbetleri dönerken önce Türkiye Honda ile buna çare bulmaları konısunda letişim kurdum çözüm bulamadım. Ticaret bakanlığına başvurdum yanıt alamadım.

En son Honda japonyaya mail attım. Türkiyede böyle olaylar dönüyor. Zaten çok pahalı bir de karaborsaya pasf destek veriyorlar.Ya dstribütörü uyarın kendilerine çeki düzen versinler yada distrbütörünüzü değştirin.

Tüketiciniz mağdur oluyor diye.

Sonra bitti bu karaborsa işleri

fakat yine biti kanlanmış bazı pezevenklerin anlaşıldığı kadarıyla

Ben buna benzer bir durumu renoda yaşadım Fransa ile iletişime geçtim biz bir şey yapamayız tr deki yetkilerle konuşun dedi, japonya nasıl bir adım attı üstadım,

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Ben alacaktım sıfır, 276bine çantalı 3 ay önce bayii de vardı.. sonra motosiklet ustası bir arkadaşım var, ona danıştım. bana şunu dedi. sana gitmez o torbacı motorunu napacaksın, sen vespa adamısın boşver dedi.. o an soğudum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar