Bayilerde Yine Forza Bitmiş

Motosikleti
Honda Forza 250
Merhaba dostlar bugün motorun bakımı için honda servisine gittim forza varmı dedim yok dedi ay sonunda gelecek dedi, iyi tama yaz alacağım dedim isim alamıyoruz dedi nasıl alacağız dedim ayın başı gibi ararsınız geldiğinde alırsınız diyor kaç tane geleceği belli değilmiş, :)

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Bu muhabbeti çok gördüm ben. Kampanya olduğu zaman göstermelik bir iki motosiklet satıyorlar, sorunca kalmadı diyorlar sonra fiyatlar zam yedikten sonra esrarengiz bir şekilde 2024 modeller tekrar beliriyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Bayi sahipleri motosikleti sipariş verir gelir, nasıl oluyorda bilmezler anlamam. Bakkal bile fırından kaç tane ekmek geleceğini bilir, milyonlar bağladığı işten kaç tane geleceğini bilmemeleri ironik. :D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ya bayilerle kanki olmanız lazım ya da cebinizi açmanız lazım nx500 lansmanında sabah 9da gittim bayiye listeye yazıldım ne arayan oldu ne soran bayi de tanıdık ama ilk ben yazıldım heralde ararlar diye araya adam da sokmamıştım honda almanın tek bi yolu var dönem dönem ellerinde motor artıyor satmak için her boku yiyorlar o zaman bayiye gidip sağmak lazım nakit alırsanız sizin için yapamayacakları şey olmaz

Motosikleti
ya bayilerle kanki olmanız lazım ya da cebinizi açmanız lazım nx500 lansmanında sabah 9da gittim bayiye listeye yazıldım ne arayan oldu ne soran bayi de tanıdık ama ilk ben yazıldım heralde ararlar diye araya adam da sokmamıştım honda almanın tek bi yolu var dönem dönem ellerinde motor artıyor satmak için her boku yiyorlar o zaman bayiye gidip sağmak lazım nakit alırsanız sizin için yapamayacakları şey olmaz
Zamanında Honda'nın bir modeli için adımı yazdırmıştım.
Arayan soran yok, stok soruyorum yok, ama milletin altında ya da ilanlarda bayiden eve geldi 20km gibi ilanlar görüyorum sürekli.
Sonra model pek tutmayıp satmamaya başlayınca, ellerinde de bir dolu stok patlayınca aramışlardı "Efenim gelin bi tane verelim" diye. O zaman da ben almamıştım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Zamanında Honda'nın bir modeli için adımı yazdırmıştım.
Arayan soran yok, stok soruyorum yok, ama milletin altında ya da ilanlarda bayiden eve geldi 20km gibi ilanlar görüyorum sürekli.
Sonra model pek tutmayıp satmamaya başlayınca, ellerinde de bir dolu stok patlayınca aramışlardı "Efenim gelin bi tane verelim" diye. O zaman da ben almamıştım.
çok açık 400e kankilerine verdiler motorunu 1 ay sonra 100bin fiyat arttırıp yandaşları yine zengin ettiler bu ülkede hiçbir şey değişmiyor

Motosikleti
Anlamadığım enteresan bir şey ise, bir bayinin tüm satış danışmanlarına aynı soruyu gönderiyorum mesaj olarak, biri stok yok diyor, biri 2024 model var şu fiyata diyor, biri stok yok ama öderseniz ay sonuna doğru getiririz diyor. İnsanlar da keyfi çalışıyor herhalde.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Anlamadığım enteresan bir şey ise, bir bayinin tüm satış danışmanlarına aynı soruyu gönderiyorum mesaj olarak, biri stok yok diyor, biri 2024 model var şu fiyata diyor, biri stok yok ama öderseniz ay sonuna doğru getiririz diyor. İnsanlar da keyfi çalışıyor herhalde.
ahaha öderseniz olayı hikaye şimdi ödüyorsun ay sonunda fiyat zamlanıyor aradaki farkı ödeyip alabiliyorsun motoru ödediğin fiyattan da vermiyorlar

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
daha önceden de konusunu açmıştım Forzaya karar verdim ve dün akşam teslim aldım başımdan geçenleri en başından şöyle anlatayım.

ortalama 2.5 hafta önce konu açtım forza iyidir bana uygun olduğuna karar verdim 6 tane bayi aradım istanbul silivride oturuyorum tekirdağdan başladım üsküdara kadar bayileri aradım çoğu yok dedi 2 tanesi ay başına yakın zam gelecek dedi. Üsküdar ayışığı bayisinde bir arkadaş ile görüştüm 2 hafta sonra gelecek dedi yazıldım 20 bin kapora attım.
Geçtiğimiz ctesi günü geldi diye aradılar ptesi günü hesabı kapattım salı günü teslim almaya gittim.
Dün makineyi teslim aldım liste fiyatı olan 318 Bin TL ye nakit ödedim dedim öyle böyle uzaktan geldim dedim ne indirim yaptılar nede ufak bir hediye verdiler.neyse..
Aynı gün 34 adet forza teslim edilmiş. Neden bu kadar fazla olduğunu söylediğimde abi bugün bu fiyatın son gunu bundan dolayı herkez teslim alıyor hesap kapatıyor dedi. Güncel fiyatı ne diye başka birisi sordu muhtemelen 344 gibi bir rakam olacağını fakat bursaya yakın bayilerde hala olduğunu söyledi.
Ben makinemi aldım dün akşam üsküdarda cıktım Silivriye geldim.
umarım gönlünüze göre bulup alırsınız.

Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tekerine taş değdirmesin.
Ahhh Ahhhh asla forza yüzü görmeyeceğim. Çok beğeniyorum ama bu paraları veremem. Şu kymco skytown idi sanırım, ona bi ısındım ama o da farksız. Pulsar ns200 ug alıcam galib halbuki forzaya atarım katlanır sandalyeleri mi inerim sahile, çıkarım ormana diyordum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
daha önceden de konusunu açmıştım Forzaya karar verdim ve dün akşam teslim aldım başımdan geçenleri en başından şöyle anlatayım.

ortalama 2.5 hafta önce konu açtım forza iyidir bana uygun olduğuna karar verdim 6 tane bayi aradım istanbul silivride oturuyorum tekirdağdan başladım üsküdara kadar bayileri aradım çoğu yok dedi 2 tanesi ay başına yakın zam gelecek dedi. Üsküdar ayışığı bayisinde bir arkadaş ile görüştüm 2 hafta sonra gelecek dedi yazıldım 20 bin kapora attım.
Geçtiğimiz ctesi günü geldi diye aradılar ptesi günü hesabı kapattım salı günü teslim almaya gittim.
Dün makineyi teslim aldım liste fiyatı olan 318 Bin TL ye nakit ödedim dedim öyle böyle uzaktan geldim dedim ne indirim yaptılar nede ufak bir hediye verdiler.neyse..
Aynı gün 34 adet forza teslim edilmiş. Neden bu kadar fazla olduğunu söylediğimde abi bugün bu fiyatın son gunu bundan dolayı herkez teslim alıyor hesap kapatıyor dedi. Güncel fiyatı ne diye başka birisi sordu muhtemelen 344 gibi bir rakam olacağını fakat bursaya yakın bayilerde hala olduğunu söyledi.
Hayırlı uğurlu olsun. Keyifle gezin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulen şu Honda yemin ederim acayip firma.
adamlar oyle motorlar yapıyor ki , millet kapış kapış alıyor.

işin ilginc tarafı dikkatinizi cekereçim hiçbir firma bunlarla baş edemiyor. tüm dunyada boyle haaa.

bi yamaha hafiften zorluyor o kadar.

zavallı dukati de panigale satacak da adam olacak.. pehhh.

honda yı sevmem ama adamlara da şapla cıkarmak lazım.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i

Motosikletiniz hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.

Motosikleti
Çin Malı Skuter
Benzer bir durum Aprilia'da olmuştu bende de. 2022 yılı gibi RS 125 almaya niyetlendim. 3 tane bayii aradım, bayiiler bana o zamanın parasıyla yanlış hatırlamıyorsam 140 bin TL gibi bir fiyat verdi. Ancak stok yok gelince haber edelim dediler. Tamam dedim bende. Olayın üstünden bi' 8 ay falan geçti, belki daha fazlası var azı yok. 3 bayiiden de farklı bir bayii aradı beni, daha önce aramadığım. Ben 125'lik sport makina için isim yazdırmıştım, bana 250'lik bir scooter söyledi ve onun fiyatını söyledi, üstelik sonrasında "isim yazdırmışsınız ama stok yok, gelince biz sizi arayalım" dediler. O gün bu gündür halen aranmayı bekliyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Benzer bir durum Aprilia'da olmuştu bende de. 2022 yılı gibi RS 125 almaya niyetlendim. 3 tane bayii aradım, bayiiler bana o zamanın parasıyla yanlış hatırlamıyorsam 140 bin TL gibi bir fiyat verdi. Ancak stok yok gelince haber edelim dediler. Tamam dedim bende. Olayın üstünden bi' 8 ay falan geçti, belki daha fazlası var azı yok. 3 bayiiden de farklı bir bayii aradı beni, daha önce aramadığım. Ben 125'lik sport makina için isim yazdırmıştım, bana 250'lik bir scooter söyledi ve onun fiyatını söyledi, üstelik sonrasında "isim yazdırmışsınız ama stok yok, gelince biz sizi arayalım" dediler. O gün bu gündür halen aranmayı bekliyorum.
Bu olay artık İsmail abinin gemiyi beklemesine dönmüş.

Motosikleti
Honda Forza 250
Valla ben bunlara inat gittim kymco aldım sıfır 186 bine 3000 km de 156 bine zar zor sattım üzerinde bir sürü aksesuar eklemiştim şimdi 2022 model forza sahibiyim hondanın bu furyası elbet biter diyorum bu iş böyle gitmez dedikçe adamlar her sene aynı muhabbeti yapıyor Reşat altını yapıyorlar motorlarını,

Motosikleti
Forza 250
Zam geldi. Ayrıca Mayıs başında bir zam daha gelecekmiş.

491754152_10162655251309826_4756704387721997459_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar