Heidenau Lastik hakkında

Heidenau K80 lastik takımını kullanan oldumu olumlu olumsuz​

görüşlerinizi paylaşırmısınız?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Heidenau K80 lastik takımını kullanan oldumu olumlu olumsuz​

görüşlerinizi paylaşırmısınız?
ilk defa duydum adını.
125cc falan motor olsa çok önemsemezdim ama NC gibi orta hacim bir motorda lastik için pirelli, metzeler, michelin markalarının dışına çıkmazdım.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Heidenau epey eski bir lastik üreticisidir. Yabancı forumlarda kullanıcıların memnun olduklarını okumuştum.

Motosikleti
Heidenau epey eski bir lastik üreticisidir. Yabancı forumlarda kullanıcıların memnun olduklarını okumuştum.
Bak bunu bilmiyordum.
Bu konuyu takip edeyim bakalım neler yazılacak hakkında. Pirelli, metzeler, michelin 3lüsü dışında lastik bilmiyordum.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bak bunu bilmiyordum.
Bu konuyu takip edeyim bakalım neler yazılacak hakkında. Pirelli, metzeler, michelin 3lüsü dışında lastik bilmiyordum.
Tam Senlik bir lastiği de var. K76

Motosikleti
1190 ADV
Arazi - Yol karışımı lastikler içinde K60 Scout bayağı popüler ama yol lastiklerini tercih edeni hiç duymadım.

Motosikleti
Tam Senlik bir lastiği de var. K76
iyiymiş yaa. Yeni bir şey de öğrendim.
Metzeler karoo street lastik almamış olsaydım bakardım Türkiye'de satan var mı diye.

F54

K60 ı 30000KM YAKIN KULLANDIM GAYET GÜZEL lastik

F54

çok güzel soru!! elle anlayabiliyorsunuz ne mutlu size BU AYNI RADYATÖRE parmağını sokup o parmağı yalayıp antfiriz yeterli demek gibi ;)

çok güzel soru!! elle anlayabiliyorsunuz ne mutlu size BU AYNI RADYATÖRE parmağını sokup o parmağı yalayıp antfiriz yeterli demek gibi ;)
evet lastiği 3 kişi zorla takan motor servisinin yorumuydu bunlar.Yıllardır bu işi yapıyor,anlıyordur heralde.Çok sert sen alma bu lastiği dedi bana.Başka bir arkadaşın motoruna takarken yanındaydım.

Motosikleti
1190 ADV
Benzetme yapmana gerek yok. Birşeyin yumuşak mı sert mi olduğunu sen nasıl anlıyorsun ? Koklayarak mı ?

F54

Benzetme yapmana gerek yok. Birşeyin yumuşak mı sert mi olduğunu sen nasıl anlıyorsun ? Koklayarak mı ?
senin gücünle benim gücüm bir mi ? yani sana yumuşak gelen bir başkasına sert geliyordur
aynı yere aynı seviyede güç^ü aynı kişi bile uygulayamaz ken bunu bir makine ölçse daha düzgün sonuç alamazmıyız?
ha ben yumuşaklığı duyarak ölçüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet lastiği 3 kişi zorla takan motor servisinin yorumuydu bunlar.Yıllardır bu işi yapıyor,anlıyordur heralde.Çok sert sen alma bu lastiği dedi bana.Başka bir arkadaşın motoruna takarken yanındaydım.
bu 3 kişini de ustalığını sorgulayabiliriz!!
misal bende nc varken gidip lastik değiştirdim adam levye ile söktü taktı sıfır çizik sıfır hasar ile
ama başka bir usta makine ile değişim yaparken jant ın ırzına geçiyor ve diyor ki bu lastik levye ile sökülmez gözümle gördüm diyorum yok olamaz imkansız diyor beni yalancı çıkarıyor nerdeyse

Motosikleti
1190 ADV
senin gücünle benim gücüm bir mi ? yani sana yumuşak gelen bir başkasına sert geliyordur
aynı yere aynı seviyede güç^ü aynı kişi bile uygulayamaz ken bunu bir makine ölçse daha düzgün sonuç alamazmıyız?
ha ben yumuşaklığı duyarak ölçüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu 3 kişini de ustalığını sorgulayabiliriz!!
misal bende nc varken gidip lastik değiştirdim adam levye ile söktü taktı sıfır çizik sıfır hasar ile
ama başka bir usta makine ile değişim yaparken jant ın ırzına geçiyor ve diyor ki bu lastik levye ile sökülmez gözümle gördüm diyorum yok olamaz imkansız diyor beni yalancı çıkarıyor nerdeyse

Tamam sert diyenden duydun işte. Sorun ne ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar