ilk defa duydum adını.Heidenau K80 lastik takımını kullanan oldumu olumlu olumsuz
görüşlerinizi paylaşırmısınız?
Bak bunu bilmiyordum.Heidenau epey eski bir lastik üreticisidir. Yabancı forumlarda kullanıcıların memnun olduklarını okumuştum.
Bak bunu bilmiyordum.
Bu konuyu takip edeyim bakalım neler yazılacak hakkında. Pirelli, metzeler, michelin 3lüsü dışında lastik bilmiyordum.
www.heidenautires.com
iyiymiş yaa. Yeni bir şey de öğrendim.Tam Senlik bir lastiği de var. K76![]()
K 76 - Heidenau Tires
130/80 - 17 M/C 65H TL 150/70 B 17 M/C 69H TL 100/90 19 M/C 57H TL 90/90 - 21 M/C 54H TL 110 / 80 B 19 M/C 59H TL Wet Grip and Durability The unique compound and tread design used for the K76, have reached a superb balance between rubber on the street, and wet asphalt adhesion. Leading to...www.heidenautires.com
lastik dıştan çok sert dokununca,bu sebepten tereddüt ettimK60 ı 30000KM YAKIN KULLANDIM GAYET GÜZEL lastik
Bu Karoo Street'ten daha arazi odaklı. Karoo street 70/30 bu 50/50.iyiymiş yaa. Yeni bir şey de öğrendim.
Metzeler karoo street lastik almamış olsaydım bakardım Türkiye'de satan var mı diye.
lastik dış sertliği yumuşak veya sertlik derecesi elle anlaşılmaz kilastik dıştan çok sert dokununca,bu sebepten tereddüt ettim
Nasıl anlaşılır ?lastik dış sertliği yumuşak veya sertlik derecesi elle anlaşılmaz ki
evet lastiği 3 kişi zorla takan motor servisinin yorumuydu bunlar.Yıllardır bu işi yapıyor,anlıyordur heralde.Çok sert sen alma bu lastiği dedi bana.Başka bir arkadaşın motoruna takarken yanındaydım.çok güzel soru!! elle anlayabiliyorsunuz ne mutlu size BU AYNI RADYATÖRE parmağını sokup o parmağı yalayıp antfiriz yeterli demek gibi![]()
Benzetme yapmana gerek yok. Birşeyin yumuşak mı sert mi olduğunu sen nasıl anlıyorsun ? Koklayarak mı ?çok güzel soru!! elle anlayabiliyorsunuz ne mutlu size BU AYNI RADYATÖRE parmağını sokup o parmağı yalayıp antfiriz yeterli demek gibi![]()
K80 düz, direk asfalt lastiği konumunda.Bu Karoo Street'ten daha arazi odaklı. Karoo street 70/30 bu 50/50.
Ekleme: Pardon ben K60'lar için yazdım, K76 daha 70/30 gibi...
senin gücünle benim gücüm bir mi ? yani sana yumuşak gelen bir başkasına sert geliyordurBenzetme yapmana gerek yok. Birşeyin yumuşak mı sert mi olduğunu sen nasıl anlıyorsun ? Koklayarak mı ?
bu 3 kişini de ustalığını sorgulayabiliriz!!evet lastiği 3 kişi zorla takan motor servisinin yorumuydu bunlar.Yıllardır bu işi yapıyor,anlıyordur heralde.Çok sert sen alma bu lastiği dedi bana.Başka bir arkadaşın motoruna takarken yanındaydım.
senin gücünle benim gücüm bir mi ? yani sana yumuşak gelen bir başkasına sert geliyordur
aynı yere aynı seviyede güç^ü aynı kişi bile uygulayamaz ken bunu bir makine ölçse daha düzgün sonuç alamazmıyız?
ha ben yumuşaklığı duyarak ölçüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu 3 kişini de ustalığını sorgulayabiliriz!!
misal bende nc varken gidip lastik değiştirdim adam levye ile söktü taktı sıfır çizik sıfır hasar ile
ama başka bir usta makine ile değişim yaparken jant ın ırzına geçiyor ve diyor ki bu lastik levye ile sökülmez gözümle gördüm diyorum yok olamaz imkansız diyor beni yalancı çıkarıyor nerdeyse