Tek başıma sürmek üzerine

Ben Peygamber torunu gibi adamım, dürüstüm, iyi yürekliyim, banko yakalanırım :)
Yakalanmak şanssızlık meselesi ..:D
Bir arkadaş evlenmeden önce 3 gün Marmaris kaçamağı yaptık bekarlığa veda hesabı.
Biz Ruslarla takılıyoruz bu keko gitti Türk bir hanımefendi ile flörtleşti.
Gelin hanımın arkadaşının ablası çıktı .
Dünya mı küçük bu sağlam cenabet mi hala kararsız durumdayız.
Şuan halı sahaya bile göndermiyor bizimle.

Yakalanmak şanssızlık meselesi ..:D
Bir arkadaş evlenmeden önce 3 gün Marmaris kaçamağı yaptık bekarlığa veda hesabı.
Biz Ruslarla takılıyoruz bu keko gitti Türk bir hanımefendi ile flörtleşti.
Gelin hanımın arkadaşının ablası çıktı .
Dünya mı küçük bu sağlam cenabet mi hala kararsız durumdayız.
Şuan halı sahaya bile göndermiyor bizimle.
Sağlam cenabetmiş , ne güzel Ruslarla kaçamak yapmak varken varken gitmiş Türk'le niye kaçamak yapmış orası da ayrı bir garip. Benimde şuan konuştuğum hanımefendinin çalıştığı hastanede 2 tane işarkadaşıyla gönül işim olmuş.

3'lü çanta deyince duruma uyanır gibi oldum, yoksa hanım artık yeterince çanta var diye mi beraber de gezeriz demeye başladı? Yazın küçük çadırı da alıp haftasonu yunanistana geçer taşozda falan kamp yaparız diyoruz. kask bot eldiven eksik, bunları almak için de sabah erkenden arabayla yola çıkıp kısa bir alışveriş turu da yapacağız.

interkom diye bir şey olduğundan bahsetmedim, öyle bir şey varmış yolda sürerken de konuşabiliyormuşuz diye öğrenirse Sena marka çifti 750 euro olan interkomların fiyatını gösteririm kesin vazgeçer. :)
Yengemizin kamp tecrübesi varsa gereksiz ıvır zıvırla motoru doldurmaz diye düşünüyorum , bahsettiğim mevzuda Bodrum'a gidiyorduk , gece mekanlarda şunuda giyerim bunuda giyerim ay bu topuklu ayakkabıyı giymezsem eksik kalırım diye diye doldurdu çantaları , ha bide ordan aldıklarını İstanbul a getirdik iyimi 🤣

Aşırı ozendigim olaydır Tuzla civarında hiç motorcu dostum yok benimde 125 cc ile de 600-1000 cc babalarin arasına giremiyoruz haliyle

Motosikleti
D400
Tek sürmek her zaman iyidir; hızını molanı yolunu sen belirlersin. Güzel bir yolda 50 ile manzaraya bakarak gider, bomboş yolda 150 ile gidersin.

2 kişi oldugunda sürekli ötekini kollaman ve ortak nokta bulman gerekiyor.

En güzel sürüş 300 km öteki yere tek sürüp orada birileri ile bulusup kısa sürüş yaparak etrafı turlama şeklinde olandır.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yengemizin kamp tecrübesi varsa gereksiz ıvır zıvırla motoru doldurmaz diye düşünüyorum , bahsettiğim mevzuda Bodrum'a gidiyorduk , gece mekanlarda şunuda giyerim bunuda giyerim ay bu topuklu ayakkabıyı giymezsem eksik kalırım diye diye doldurdu çantaları , ha bide ordan aldıklarını İstanbul a getirdik iyimi 🤣
Eşimin kamp tecrübesi en az benim kadar var. izci lideri kendisi, bu işlerin eğitimini de almış, evin oymakbaşısı. :) Çocukları da izci yaptık evde tek sivil ben kaldım, ara sora bana da diyorlar gel sen de kurslara katıl izci lideri ol diye ama yanaşmıyorum, uniforma giymek bana göre değil diyorum. izcilik federasyonundan tayfa ile bir kamp ekibimiz var, resmi izci kampları haricinde de haydi bu haftasonu kamp yapalım diye gidiyoruz, çocuklar dahil 25-30 kişi kalabalık kamp güzel oluyor. 19 mayıs tatili için kamp yeri bakıyorum motorla çıkıp iğneada-demirköy taraflarında deniz kıyısı olmayan dağlarda orman içinde kamp yeri bakacağım motoru gezilebilir hale getirince.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
3'lü çanta deyince duruma uyanır gibi oldum, yoksa hanım artık yeterince çanta var diye mi beraber de gezeriz demeye başladı? Yazın küçük çadırı da alıp haftasonu yunanistana geçer taşozda falan kamp yaparız diyoruz. kask bot eldiven eksik, bunları almak için de sabah erkenden arabayla yola çıkıp kısa bir alışveriş turu da yapacağız.

interkom diye bir şey olduğundan bahsetmedim, öyle bir şey varmış yolda sürerken de konuşabiliyormuşuz diye öğrenirse Sena marka çifti 750 euro olan interkomların fiyatını gösteririm kesin vazgeçer. :)
Aman diyeyim Espresso. :giggle:
Interkomun lafını bile etme.

Sene 2007
Cbf 1000 ile eşimle birlikte Bolu Kampı'nda gitmişiz. Dönüş yolundayız. O zamanlar kablolu interkomlar var. Masaüstü Telefon kablosu gibi bir kabloyla bağlanıyorsun. Bir kablo da artçıya gidiyor.

Başka motosikletlerle irtibatı gidonda bağlanan, PTT butonlu telsiz Ile yapıyorsun. Bas konuş, bırak dinle. :LOL:

Seyahati gece yapıyoruz. Sohbet muhabbet falan derken kısa bir sessizlik oldu. Ve birkaç kez sorup cevap alamadığı o soruya geldi sıra.
"Canım, sen geçen hafta eve geç gelmiştin. Neredeyim demiştin"
Aha...
Hemen elimi depo üstü çantada duran interkomun ana makinasını attım ve sesi kıstım.
"Ne dedin canım, anlayamadım"
İçimden mırıldanır gibi, "hay Allah, bunun da pili bitiyor herhalde" deyip sesi tam kapattım. :D
Sonrası konaklayacağımız noktaya kadar sessizlik...

Bu da böyle bir anım işte. 😊

Uzun seyahatlerde (özellikle hanımlar için) mevzu bitince akıllarına değişik konular gelebiliyor.

Çanta konusuna girmiyorum bile.
Toplam 125 litre çanta hacminin 75 litresini hanım işgal etmişti. 25 litre motosikletin avadanlıkları, bana kalan 25 litreydi. Hatta bana kalan kısma bir de fön sıkıştırmıştı. :ROFLMAO:

Eşimle birlikte motosikletle 4 kez, 5-10 gün süren seyahatlerimiz oldu. Zaman zaman biraz zorlayıcı olsa da, keyifli olduğu tarafları da yok değil. Tavsiye ederim. :giggle:

Motosikleti
Triumph Trident 660
Aşırı ozendigim olaydır Tuzla civarında hiç motorcu dostum yok benimde 125 cc ile de 600-1000 cc babalarin arasına giremiyoruz haliyle
Tuzla tokiden haber bekliyoruz taşınırsak,tanışırsak kafalar denk ise gezeriz beraber

Kafa dengi arkadaşlarla sürmenin keyfi başka. İstanbul'da yaşadığım zamanlar Ezio41, Cyan, espresso, Gökhan Aygün, Kerem34, gurcanozturk ile gezmelerimizin her biri ayrı lezizdi. Ezio41 tüm bu işleri bıraktı, Gürcan artık yurt dışında yaşıyor, Kerem bir ara yurtdışına gitti, sonra geldi ama koptu bizim ortamdan. Hadi bakalım 6 Kasım 2021 Edirne Uzunköprü Köfteci Niyazi'den gelsin.

Şöyle bir grubumuz olmadı ki gezelim ÷) Tekerinize taş değmesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

'.Aman diyeyim Espresso. :giggle:

Sene 2007
Cbf 1000 ile eşimle birlikte Bolu Kampı'nda gitmişiz. Dönüş yolundayız. O zamanlar kablolu interkomlar var. Masaüstü Telefon kablosu gibi bir kabloyla bağlanıyorsun. Bir kablo da artçıya gidiyor.

Başka motosikletlerle irtibatı gidonda bağlanan, PTT butonlu telsiz Ile yapıyorsun. Bas konuş, bırak dinle. :LOL:

Seyahati gece yapıyoruz. Sohbet muhabbet falan derken kısa bir sessizlik oldu. Ve birkaç kez sorup cevap alamadığı o soruya geldi sıra.
Aha...
Hemen elimi depo üstü çantada duran interkomun ana makinasını attım ve sesi kıstım.
İçimden mırıldanır gibi, "hay Allah, bunun da pili bitiyor herhalde" deyip sesi tam kapattım. :D

Uzun seyahatlerde (özellikle hanımlar için) mevzu bitince akıllarına değişik konular gelebiliyor.

Toplam 125 litre çanta hacminin 75 litresini hanım işgal etmişti. 25 litre motosikletin avadanlıkları, bana kalan 25 litreydi. Hatta bana kalan kısma bir de fön sıkıştırmıştı. :ROFLMAO:

Eşimle birlikte motosikletle 4 kez, 5-10 gün süren seyahatlerimiz oldu. Zaman zaman biraz zorlayıcı olsa da, keyifli olduğu tarafları da yok değil. Tavsiye ederim. :giggle:
O zaman geciken cevap nedir ? Neredeydi niz ? :)

Konu dışı mı bilmiyorum ama Mayıs ortasında iki haftalık bir İsveç işim var. Şeytan "Rusya rotasının antremanı olur motosikletle git " diyor. O tarihlerde olurda gidecek olan denk gelen/gelecek buradan birileri varsa İsveç'e kadar eşlik edebilirim.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Konu dışı mı bilmiyorum ama Mayıs ortasında iki haftalık bir İsveç işim var. Şeytan "Rusya rotasının antremanı olur motosikletle git " diyor. O tarihlerde olurda gidecek olan denk gelen/gelecek buradan birileri varsa İsveç'e kadar eşlik edebilirim.
@yaşlıveacemi birine sor. İçimizde oralara kendisinden fazla gidebilen yok. 😜

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aman diyeyim Espresso. :giggle:

Sene 2007

Aha...

Abi bu tavsiyelerin altın değerinde. :)

xmax duruyor, keşke heves etse de onu da o sürse, hatta sonra daha da meraklanıp honda cb250r gibi bir motora geçse ne güzel olurdu, benim vstromu kamyon gibi yükleyip çantasız gelirdi peşimden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar