Boşa geçme sorunu

Motosikleti
Honda CBR500R
Herkese iyi günler, geçenlerde CBR500R aldım gayet memnunum fakat motosiklet durduğu yerde boşa geçmiyor. İleri itiyorum geri çekiyorum yine de geçiremiyorum, direkt ikiye geçiyor ama 10-15 km/h gibi süratlerde durmaya yakın birden boşa ya da ikiden boşa alabiliyorum. 10 km/h'dan daha düşük süratlerde yine aynı ikiye geçiyor direkt. Stop edince çok rahat boşa alabiliyorum. Debriyaj da en sonda kavrıyor acaba onunla alakalı bir şey olabilir mi diye düşünüyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Debriyajı çekerkenmi en sonda kavrıyor yoksa salarken mi? Eğer çekerken kavrıyorsa bahsettiğiniz durumu yapma ihtimali yüksek. Bu durumlarda zincir gerginlik ayarı önemlidir, eğer zincir aşırı boş veya gerginse yine zorlanırsınız.

Bir başka durumda rodaj, rodajda iken vites bulamama olayları normaldir.

Motosikleti
Honda CBR500R
Debriyajı çekerkenmi en sonda kavrıyor yoksa salarken mi? Eğer çekerken kavrıyorsa bahsettiğiniz durumu yapma ihtimali yüksek. Bu durumlarda zincir gerginlik ayarı önemlidir, eğer zincir aşırı boş veya gerginse yine zorlanırsınız.

Bir başka durumda rodaj, rodajda iken vites bulamama olayları normaldir.
Debriyajı çekerken en sonda kavrıyor ve rodajda değil. Dediğiniz gibiyse bir ayar yaptırmak gerekecek sanırım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
cbr 500de de aynı sorun varsa benim 250srın canı sağolsun :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Youtube'da bir sürü video var ayarın nasıl yapıldığına dair.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
o zaman bizim eşşekliğimiz olabilir bi servise götüreyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar