13.Nisan.2025 - İzmir'in güney sahillerinde hırt gibi dolanmamız

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Not: Bir gün herkes CRF'ci olacak. :LOL:
CRF benim için fazla genç işi kalır, vstrom yetiyor bana. Araziye giremesem bile yol ne kadar bozuk olursa olsun gidebiliyor olmak yetti. CRF ile rahat edemem zaten bu yaştan sonra. Ama Tiger güzelmiş.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Aha Tommy de dik oturuşlu, tur camlı, 19 inç ön tekerlekli tur motoruna geçiyor valla. 😆

Güzel tur olmuş valla.

Eline sağlık @tommygun

Önceliğim dağa/tepeye çıkmak ve de mümkünse deniz/göl/su manzarasını önce yüksekten görerek bölgeyi havadan fethetmek ama devamında mutlaka o suyun yanına inip görsel şovu tamamlamak lazım.

Yeme içme kısmı yukarıda manzarada da olur aşağıda su kenarında da.

Köfte fiyatı çok hesaplıymış.

Ve de çok güzel görünüyor. 🤌 😋

İnşallah birlikte de sürer, köfteleri gömeriz.

@Memcoş48'a da selamlar.

Not: Bir gün herkes CRF'ci olacak. :LOL:
Ve aleykümselam haluk23, saygılar.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bende bugün Fevzi baba'da çay içip devam ettim öğlen saatlerinde. Ama karşılaşmamışız. Gümüldürde vakit kaybetmeden doğrudan Ahmetbeyliye geçip selçuk - incirliova oradan Tiremiti diye anılan incirliova/Tire arası dağ yolundan geçip bayındır'dan da bağyurduna geçtik. Bizim rota biraz daha hardcore gittiğiniz yola göre. Sonra bu yoluda yaparız derseniz gpx'i atarım.

Edit:
Ahmetbeyli'den başlayan kısmı arkadaş yüklemiş.

Son düzenleme:
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
CRF benim için fazla genç işi kalır, vstrom yetiyor bana. Araziye giremesem bile yol ne kadar bozuk olursa olsun gidebiliyor olmak yetti. CRF ile rahat edemem zaten bu yaştan sonra. Ama Tiger güzelmiş.

Yaş kaç ki? 🤨

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok lezzetli ve güzel manzaralı bir gezi olmuş.
Tebrikler Tommy ve Memcoş. (y)

Hakikaten sondaki ekmek arası köfte fotosu fenaydı Tommy. Bu saatte midemi guruldattı. :giggle:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bende bugün Fevzi baba'da çay içip devam ettim öğlen saatlerinde. Ama karşılaşmamışız. Gümüldürde vakit kaybetmeden doğrudan Ahmetbeyliye geçip selçuk - incirliova oradan Tiremiti diye anılan incirliova/Tire arası dağ yolundan geçip bayındır'dan da bağyurduna geçtik. Bizim rota biraz daha hardcore gittiğiniz yola göre. Sonra bu yoluda yaparız derseniz gpx'i atarım.

Edit:
İncirliova Sarılar arası keyifli gibi duruyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
denize bak be, girilirdi bence. erkek adam girer.

tiger da maasalh yeni gibi hala.
Ahmetbeyli plajı sıcacık ve rüzgar kuzeyden estiğinden deniz de sakindi. Aklımdan geçmedi değil😅 artık bir dahaki sefere hepberaber diyelim😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok lezzetli ve güzel manzaralı bir gezi olmuş.
Tebrikler Tommy ve Memcoş. (y)

Hakikaten sondaki ekmek arası köfte fotosu fenaydı Tommy. Bu saatte midemi guruldattı. :giggle:
Teşekkürler Üstadım. Tommygun ile muhabbet esnasında fuar anılarından konu açılınca kulaklarınızı da çınlattık. İnşallah yüz yüze de tanışıp beraber sürme şansımız da olur. Saygılar.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Tarih 13 Nisan 2025. Bizim köy ve muhtarı.
490734098_2676213025901039_1485872571449588728_n.jpg

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Yaş 55 oldu. Artık arazide atlayıp zıplayamam, en fazla köyler arasındaki toprak yollarda çoban köpeklerinden kaçacak kadar gitsin yeter bana. :)
1 yaş varmış aramızda.🤭

Ben crf yi arazide atlayıp zıplamak için değil yol seçmediği için kullanıyor ve de seviyorum valla.

Honda güvenli sürüş 1-2-3 eğitimlerini aldım zamanında ama bir de yine Hondanın arazi sürüşü eğitimine katılmak istiyorum kısmetse bu yıl.

Sonrasında atlayıp zıplar mıyım bilmem.

Biraz daha fazla risk alırım gibime geliyor ama. 🤪

Sözümü yineliyorum: Tam Crf zamanın gelmiş dostum senin.

L. 140 kg ve Rally de 150 kg civarında olması lazım. Tam köy yollarından gitme motoru.

Bir de şehir içi için Cub aldık mı yeme de yanında yat artık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Edit:
Ben senin bu rotayı hiç bilmiyordum, geçen Pazar da ben Bornova-Menderes-Ahmetbeyli-Kuşadası-Söke-Milas-Yatağan-Akçapınar yapıp Yatağan-Çine üzerinden Bornova yaptım. İzmir ve çevresinde de İstanbul'u aratmayacak süper rotalar var, ben yeni öğreniyorum. Zemin asfaltsa davet ettiğinde geliriz muhakkak.

Oh be güneşe bak denizde masmavi İstanbul'da hasret kaldık şu manzaraya , mis gibi gezmişsiniz imrendim valla Mayısın ilk haftası Akhisar motofeste gelicem Tommy yap bir organizasyon Memcoş ile de tanışmış oluruz ;) Tiger gibi yüksek motorlar için bu ne ayı gibi diyordun fikirler değişiyor çantalı , tur camlı kabileye alacaz senide ha ha 😅
Gelirim gelmesine ama kampla mampla beni yormayın, ben akşam kalmak için çevrede bir otel bulurum :)

Bu arada dün Memcoş48'in motorunu kullanırken o da benim motoru kullandı. Dikiz aynasından arkadaki kendi motorumu izledim, yanan tek farıyla ve egzozundan çıkan mırnav mırnav sesiyle çok p.ç görünüyordu :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
1 yaş varmış aramızda.🤭

Ben crf yi arazide atlayıp zıplamak için değil yol seçmediği için kullanıyor ve de seviyorum valla.

Honda güvenli sürüş 1-2-3 eğitimlerini aldım zamanında ama bir de yine Hondanın arazi sürüşü eğitimine katılmak istiyorum kısmetse bu yıl.

Sonrasında atlayıp zıplar mıyım bilmem.

Biraz daha fazla risk alırım gibime geliyor ama. 🤪

Sözümü yineliyorum: Tam Crf zamanın gelmiş dostum senin.

L. 140 kg ve Rally de 150 kg civarında olması lazım. Tam köy yollarından gitme motoru.

Bir de şehir içi için Cub aldık mı yeme de yanında yat artık.
Honda'nın arazi sürüşü eğitimlerini ben de düşünüyorum ama işten fırsat bulamıyorum eğitime.
vstrom da yol seçmiyor, geçen yaz Trakya'da köyden köye giden traktörlerin tarlalara gitmek için kullandığı ara yollardan gezdim, hatta iki köy arasında 10km boyunca bol çukurlu mıcırlı yola denk gelip ilk başta korktum ama arka tekeri kaydıra kaydıra ayakta sürüp çok eğlenmiştim. Benim yapacağım en fazla arazi de çok bozuk yollar zaten.
CRF hakkındakonforu yok diye istemiyorum, vstrom çok konforlu, bana iyi geliyor, bir de artık çocuklar büyüdü evde kalabilirler, eşimle birlikte gezeriz diyordum, artçı olunca crf hiç olmaz. Vstrom zaten kendi ağır motor, artçı binince çok farketmeyecektir.

Şehir içi cub benim de aklımda ama xmax'ı satamadım, ölü fiyatına da vermeye gönlüm razı değil diye kaldı onu şehir içi çarşı-pazar motoru yapıcam.

Motosikleti
D400
Senin şu spontane yola çıkışlarına hayranım vallaha :D

Bi ara şiringöl restorana git bak seversin

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben senin bu rotayı hiç bilmiyordum, geçen Pazar da ben Bornova-Menderes-Ahmetbeyli-Kuşadası-Söke-Milas-Yatağan-Akçapınar yapıp Yatağan-Çine üzerinden Bornova yaptım. İzmir ve çevresinde de İstanbul'u aratmayacak süper rotalar var, ben yeni öğreniyorum. Zemin asfaltsa davet ettiğinde geliriz muhakkak.
Bende toprak hiç yok, toprakta sürmeyi bilmiyorum :)

Çok az bilinen bir rota bu. Pek kimse bilmez. Asfalt kalitesi iyi. Yarısı uçurum o yüzden tercih edilmiyor olabilir.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Senin şu spontane yola çıkışlarına hayranım vallaha :D

Bi ara şiringöl restorana git bak seversin
Bayram tatilinde bir gün Şirincedeydik. Ortalık kalabalıktı. Şiringöl restorana uğramadık fakat meydandaki mekanda çay, karadut suyu içip niraz dolanıp muhabbet edip döndük.

Motosikleti
D400
Bayram tatilinde bir gün Şirincedeydik. Ortalık kalabalıktı. Şiringöl restorana uğramadık fakat meydandaki mekanda çay, karadut suyu içip niraz dolanıp muhabbet edip döndük.

bende bayadır ugramıyorum ama en son gittiğimde oldukca başarılıydı.

bayram günleri genelde herkesin tersine yolculuk yapıyorum :D mesela millet marmaradan egeye iniyor ben marmaraya cıkıyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar