- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
- Konu Yazar
Değerli arkadaşlar, bugün İzmir'de hava yaz gibiydi. Biz de Memcoş48 kardeşimle boş boş oturmayalım dedik ve attık kendimizi yollara. Ürkmez'de buluştuk. Ben Ürkmez'e Gaziemir-Menderes üzerinden yine bol virajlı bir yoldan ulaştım. Mehmet kardeşimle hedefimiz Karaburun taraflarını gezmekti ama rüzgar önden fazla esince Doğanbey'de durup geriye dönmeye ve virajlı dağ yollarından Kuşadası'na gidip kısa bir tur yapmaya karar verdik. Sırasıyla Doğanbey-Ürkmez- Gümüldür - Ahmetbeyli - Pamucak - Kuşadası güzergahına sürüp dönüşü de Germencik yolu üzerinden Selçuk - Ahmetbeyli yapıp Ahmetbeyli'de motorcuların dinlenme mekanı olan Fevzi Baba'nın yerinde mola verdik. Ahmetbeyli'den Pamucak girişine kadar olan yol, full virajlı dağ yoluydu ve havanın güzel olmasından dolayı da bir çok motorcu o bölgedeydi. Yolda herkesle selamlaştık.
Ben bir ara Mehmet'in Tiger 800 Xrx'ini kullandım, o da benim ihtiyar Er6f'i. Tiger hem ayı gibi giden hem de çok konforlu bir motor. Tiger'ı sürmeyi çok sevdim, indiğimde kendi motorumun oturuşu ve gidonu bana çok gudik geldi
Fevzi Baba'nın yerinde İzmirli eğitmen Aybars Yüce ile tanıştım. Ben onu forumdan aybarssürücü sandım ama değilmiş. Baktım patates oluyorum, konuyu çok uzatmadım. Fevzi Baba'nın yerinde de kendime güzel bir köfte buldum. Çaydı, sodaydı, köfteydi derken bol muhabbetli, bol makaralı, bol sürüşlü bir gün geçirdik. Nc 750 X kullanıp da deri yarış tulumu giyen bir amca gördük.

Ben bir ara Mehmet'in Tiger 800 Xrx'ini kullandım, o da benim ihtiyar Er6f'i. Tiger hem ayı gibi giden hem de çok konforlu bir motor. Tiger'ı sürmeyi çok sevdim, indiğimde kendi motorumun oturuşu ve gidonu bana çok gudik geldi