13.Nisan.2025 - İzmir'in güney sahillerinde hırt gibi dolanmamız

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli arkadaşlar, bugün İzmir'de hava yaz gibiydi. Biz de Memcoş48 kardeşimle boş boş oturmayalım dedik ve attık kendimizi yollara. Ürkmez'de buluştuk. Ben Ürkmez'e Gaziemir-Menderes üzerinden yine bol virajlı bir yoldan ulaştım. Mehmet kardeşimle hedefimiz Karaburun taraflarını gezmekti ama rüzgar önden fazla esince Doğanbey'de durup geriye dönmeye ve virajlı dağ yollarından Kuşadası'na gidip kısa bir tur yapmaya karar verdik. Sırasıyla Doğanbey-Ürkmez- Gümüldür - Ahmetbeyli - Pamucak - Kuşadası güzergahına sürüp dönüşü de Germencik yolu üzerinden Selçuk - Ahmetbeyli yapıp Ahmetbeyli'de motorcuların dinlenme mekanı olan Fevzi Baba'nın yerinde mola verdik. Ahmetbeyli'den Pamucak girişine kadar olan yol, full virajlı dağ yoluydu ve havanın güzel olmasından dolayı da bir çok motorcu o bölgedeydi. Yolda herkesle selamlaştık.

Ben bir ara Mehmet'in Tiger 800 Xrx'ini kullandım, o da benim ihtiyar Er6f'i. Tiger hem ayı gibi giden hem de çok konforlu bir motor. Tiger'ı sürmeyi çok sevdim, indiğimde kendi motorumun oturuşu ve gidonu bana çok gudik geldi :) Fevzi Baba'nın yerinde İzmirli eğitmen Aybars Yüce ile tanıştım. Ben onu forumdan aybarssürücü sandım ama değilmiş. Baktım patates oluyorum, konuyu çok uzatmadım. Fevzi Baba'nın yerinde de kendime güzel bir köfte buldum. Çaydı, sodaydı, köfteydi derken bol muhabbetli, bol makaralı, bol sürüşlü bir gün geçirdik. Nc 750 X kullanıp da deri yarış tulumu giyen bir amca gördük.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Değerli arkadaşlar, bugün İzmir'de hava yaz gibiydi. Biz de Memcoş48 kardeşimle boş boş oturmayalım dedik ve attık kendimizi yollara. Ürkmez'de buluştuk. Ben Ürkmez'e Gaziemir-Menderes üzerinden yine bol virajlı bir yoldan ulaştım. Mehmet kardeşimle hedefimiz Karaburun taraflarını gezmekti ama rüzgar önden fazla esince Doğanbey'de durup geriye dönmeye ve virajlı dağ yollarından Kuşadası'na gidip kısa bir tur yapmaya karar verdik. Sırasıyla Doğanbey-Ürkmez- Gümüldür - Ahmetbeyli - Pamucak - Kuşadası güzergahına sürüp dönüşü de Germencik yolu üzerinden Selçuk - Ahmetbeyli yapıp Ahmetbeyli'de motorcuların dinlenme mekanı olan Fevzi Baba'nın yerinde mola verdik. Ahmetbeyli'den Pamucak girişine kadar olan yol, full virajlı dağ yoluydu ve havanın güzel olmasından dolayı da bir çok motorcu o bölgedeydi. Yolda herkesle selamlaştık.

Ben bir ara Mehmet'in Tiger 800 Xrx'ini kullandım, o da benim ihtiyar Er6f'i. Tiger hem ayı gibi giden hem de çok konforlu bir motor. Tiger'ı sürmeyi çok sevdim, indiğimde kendi motorumun oturuşu ve gidonu bana çok gudik geldi :) Fevzi Baba'nın yerinde İzmirli eğitmen Aybars Yüce ile tanıştım. Ben onu forumdan aybarssürücü sandım ama değilmiş. Baktım patates oluyorum, konuyu çok uzatmadım. Fevzi Baba'nın yerinde de kendime güzel bir köfte buldum. Çaydı, sodaydı, köfteydi derken bol muhabbetli, bol makaralı, bol sürüşlü bir gün geçirdik. Nc 750 X kullanıp da deri yarış tulumu giyen bir amca gördük.

Dostum yine çok güzel ve keyifli bir gündü. Bu sefer muhabbet etmekten fotoğraf çekmeyi unutmadık😂 Yine uzun uzun detaylı anlatmışsın eline, klavyane sağlık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper gezi olmuş Bu güzel günde ben ne yaptım. Köye gidip tavukların yemini suyunu değiştirdim. Ot biçtim. Haftaya pazar bende güzel bir gezi planı yapacağım.

manisada durum nasıl. ?

don edremit korfezini de vurdu.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Süper gezi olmuş Bu güzel günde ben ne yaptım. Köye gidip tavukların yemini suyunu değiştirdim. Ot biçtim. Haftaya pazar bende güzel bir gezi planı yapacağım.
O da güzel iş, severim. 2 hafta sonra 7 dönüm zeytinlik dolusu ot da beni bekliyor biçilecek😅😄

Motosikleti
Ns200 15"
Canım köfte ekmek çekmekle birlikte güzel bir rota olmuş, tekerinize taş çamur değmesin. Maşallah Kawasaki ne kadar kilometre yapmış olsada samanlıkta olan bir gül gibi parlıyor.

Benim hero xpulse ile size eşlik edebilir miydim diye kendime sordum cevap veremedim.
Bir şey soracağım. Bu gezide ortalama süratiniz ve en yüksek süratiniz ne oldu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim hero xpulse ile size eşlik edebilir miydim diye kendime sordum cevap veremedim.
Bir şey soracağım. Bu gezide ortalama süratiniz ve en yüksek süratiniz ne oldu?
Çok abanmadık, temkinli sürdük. Dağ yollarında bizimle beraber sürerdin ama düzlüklerde geride kalırdın ama yine de farkın çok açılmasına izin vermez, tempoyu düşürürdük.

Çok abanmadık, temkinli sürdük. Dağ yollarında bizimle beraber sürerdin ama düzlüklerde geride kalırdın ama yine de farkın çok açılmasına izin vermez, tempoyu düşürürdük.
Sanırım motosikleti büyütmenin zamanı geldi. Benim yüzümden geri kalmanıza müsaade edemem. :)

Köftenin girdiği her sürüş güzeldir

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar köftede kullanılan etin kalitesini bilemem ama çok lezzetliydi. Ben çok toktum ama ayıptır söylemesi 2 tane gömdüm. Köfte ekmek 150 TL, ayran 20 TL

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ooo, ne güzel. Sezonu açmışsınız diyecektim ama sen hiç kapatmadın ki zaten.
Ben de bütün gün evde pinekledim, internetten akü baktım, yuasa akü siparişi verdim.

Oh be güneşe bak denizde masmavi İstanbul'da hasret kaldık şu manzaraya , mis gibi gezmişsiniz imrendim valla Mayısın ilk haftası Akhisar motofeste gelicem Tommy yap bir organizasyon Memcoş ile de tanışmış oluruz ;) Tiger gibi yüksek motorlar için bu ne ayı gibi diyordun fikirler değişiyor çantalı , tur camlı kabileye alacaz senide ha ha 😅

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Oh be güneşe bak denizde masmavi İstanbul'da hasret kaldık şu manzaraya , mis gibi gezmişsiniz imrendim valla Mayısın ilk haftası Akhisar motofeste gelicem Tommy yap bir organizasyon Memcoş ile de tanışmış oluruz ;) Tiger gibi yüksek motorlar için bu ne ayı gibi diyordun fikirler değişiyor çantalı , tur camlı kabileye alacaz senide ha ha 😅
Gagası var diye vstrom aldıramadık ama Tigerda gaga da yok, bahanesi kalmıyor. :)

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Aha Tommy de dik oturuşlu, tur camlı, 19 inç ön tekerlekli tur motoruna geçiyor valla. 😆

Güzel tur olmuş valla.

Eline sağlık @tommygun

Önceliğim dağa/tepeye çıkmak ve de mümkünse deniz/göl/su manzarasını önce yüksekten görerek bölgeyi havadan fethetmek ama devamında mutlaka o suyun yanına inip görsel şovu tamamlamak lazım.

Yeme içme kısmı yukarıda manzarada da olur aşağıda su kenarında da.

Köfte fiyatı çok hesaplıymış.

Ve de çok güzel görünüyor. 🤌 😋

İnşallah birlikte de sürer, köfteleri gömeriz.

@Memcoş48'a da selamlar.

Not: Bir gün herkes CRF'ci olacak. :LOL:

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bağ bahçe İşlerini ayarlayabilirsem ve Tommygun da müsait olursa güzel olur Üstadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar