Motip Cam Siperlik Boyama

Merhabalar
Sym joymax + 250i 2024 model motorsikletimin ön siperliğini mat siyah haline getirmek istiyorum. Yaptığım araştırmalarda cam film kaplanamıyormuş. Ayrıca yeni cam siperlik yaptırmak istedim. O da pek mantıklı gelmedi İstanbulda yapan bir firma varmış ölçüleri gönder hallederiz, gibi konuşmalar bana çok da inandırıcı gelmedi.

Daha sonra Motip markasını duydum. Kullanan arkadaşlar var mı? dedikleri gibi tutuyormu ve dayanıklılığı nedir düzgün olabiliyormu?

Motosikleti
Ns200 15"
Motip marka ile bir kaç kez egzoz boyadım iyi sonuç verdi, ama siperlikte kullanacağınız boya nasıl olur bilemem.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
benim dominar 400 ön siperlikte sağ ve solda karbon fiber görünümünde çıkartma yapıştırılmış.. yani o çıkartmanın büyüğünü komple yüzeye uygulamak istesem olur diye düşünüyorum, senin motorun camı neden olmasın ki?

şöyle bir folyo yapışmıyor mu şimdi senin motorun siperliğine?

siperliğine baktım öyle pek girinti çıkıntıları da yok düz bir şey, camları kapladıkları yapışkan kaplamalar da olur diye düşünüyorum yani film cam da olur gibi, bilemedim.

Motosikleti
yok:(
boya tutunmaz o yüzeyde, tutunsun diye zımpara atmak lazım cama kıyabilir misin bilmiyorum arkadaşın dediği gibi bence folyo ile çok daha temiz olur

Motosikleti
Hero X Pulse 200
selam, evet o yüzey boya tutmaz ama ben illaki boyayacağım derseniz size en iyi sonucu verecek yolu söyleyeyim.

Bulaşık süngerinin yeşil kısmıyla camın tüm yüzeyini ovalayın, kılcal gözle görülür ama elinize takılmayacak şekilde çizikler olsun.
-2 Kat plastik astar atın.
-2 katta mat siyah boya atın

ama yinede yarın öbür gün atma yapabilir.

benim dominar 400 ön siperlikte sağ ve solda karbon fiber görünümünde çıkartma yapıştırılmış.. yani o çıkartmanın büyüğünü komple yüzeye uygulamak istesem olur diye düşünüyorum, senin motorun camı neden olmasın ki?

şöyle bir folyo yapışmıyor mu şimdi senin motorun siperliğine?

siperliğine baktım öyle pek girinti çıkıntıları da yok düz bir şey, camları kapladıkları yapışkan kaplamalar da olur diye düşünüyorum yani film cam da olur gibi, bilemedim.
Bu ürün bulunmamaktadır. Diye ibare çıktı ben bir araştırayım bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vermiş olduğunuz bilgiler işin teşekkür ederim

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Motip markasının mat siyah boyasını aldım. Hafif ticari araç jantlarını boyayacağım, yorumları güzel ama dediğiniz yerdeki etkisini öngöremiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motorumu ilk aldığımda ön siperliğe film takılmıştı. Ben sonradan sökmüştüm o filmi. Hatta manyaklar şasiyi bile filmle kaplamışlardı, onları da pandemide söktüm.

Motip markasının mat siyah boyasını aldım. Hafif ticari araç jantlarını boyayacağım, yorumları güzel ama dediğiniz yerdeki etkisini öngöremiyorum.
Yapan arkadaş yok bence boya olduğu için pek tutacağını zannetmiyorum. 3M ve Llumar markalarının İzmir yetkili bayileri ile görüştüm. Asla film tutmuyor dediler bazı yerlerin PPF dedikleri malzeme ile kaplama yaptıklarını o bile risk olduğunu, anladığım kadarı ile komple yeni yaptırmak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motorumu ilk aldığımda ön siperliğe film takılmıştı. Ben sonradan sökmüştüm o filmi. Hatta manyaklar şasiyi bile filmle kaplamışlardı, onları da pandemide söktüm.
Ben sordum 3M ve Llumar fimasına kaplatırmak için film ancak tutmuyor boşuna yaptırmayın paranızı sokağa atmış olursunuz dediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar