uzunyol için hangi scooter (2 kişi)

gilara yada aprilla 500 cc'likler bu işin hakkında rahat gelir.

Kesinlikle Suzuki Burgman.Çok konforlu ve rahat bir makina.İstediğin kadar yüklenebilirsin.Fiyat aralıklarıda 6000 ile 10000 YTL arasında değişiyor..

bir öneri de benden sym gts250 uzun yol yapanlar var sym nin topiğinden bakabilirsin fiyatı da çok uygun arkasındada suzuki var

kymco exting 500 var fiyat kalite olarak çok iyidir bir bak istersen

Aşırı pahalı olmasın diyor , millet gidiyor burgman 650 öneriyor. nasıl iş anlamadım. Ya burgman 650 damping e girdi , ya da millet makara geçiyor...

Eğerki aşırı pahalı olmasın diyorsan ilk elenen makine burgman 650 olacak.

Fiyatı makul olarak 500 cc kategorisinde kymco var. onu düşünebilirsin. Nexus olabilir ancak sporcu bir maxi kendisi... Touring tarzını tam yansıtmıyor.

Aprilla atlantic var , veya piaggio X8 var , beverly 500 bile bulabilirsin.

vallahi kardeş soruna cevap olmaz ama ben amasya dan çin malı 150 lik küçük tekerli asya scooter im ile çıktım çekerek üzerinden nevşehire oradan niğde torosları gülek boğazını aşıp mersine hep sahilden olmak kaydı ile taaa datçaya kadar gittim. dönüste kaş ilçesinin kuzeyinden torosları aşıp elmalı afyon sivrihisar polatlı ankara üzerinden geçip çorumdan amasya ya geldim vallahi motor tık bile demedi tüm bu geziyi 20 günde yaptım. arkama bayada yük attım. tek kişiydim yalnız.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
vallahi kardeş soruna cevap olmaz ama ben amasya dan çin malı 150 lik küçük tekerli asya scooter im ile çıktım çekerek üzerinden nevşehire oradan niğde torosları gülek boğazını aşıp mersine hep sahilden olmak kaydı ile taaa datçaya kadar gittim. dönüste kaş ilçesinin kuzeyinden torosları aşıp elmalı afyon sivrihisar polatlı ankara üzerinden geçip çorumdan amasya ya geldim vallahi motor tık bile demedi tüm bu geziyi 20 günde yaptım. arkama bayada yük attım. tek kişiydim yalnız.

Helal olsun..Adam motoru bıraktı sen tavsiye veriyorsun.... :queen::queen::queen::queen::queen:

Tarihe bakmazmısınız yahu... :queen::queen:

arkadaşım scooterdan fazla anlamam ama sımdı burgmanın özelliklerine baktm güzel geldi

2 kişi git gitme demem ama yaz geldi malum motor ısınıcaktır bu sıcaklarda bende motosikletimle 1400 km yol yapıcam yola sabahın erken saatlerinde 4-5 gibi çıkıcam öglende durucam 3- saat dinleniriz motosikletimle sonra yola devam ben motoruma güveniyorum çünki kendimden çok ilgileniyorum motorumla ve yolda bırakacagını sanmam illa scooterla gidecegim 2 kişi diyorsan hondanın 250 cc scooteri var benimkinin orjinali yada 400 cc lik tercih ettigin bu 2 motordan biri ile rahat gidersin tabi motoru yormadan sen ve motorunu dinlendirdikten sonra gedemeyecegin yer yok :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 ----------

2 kişi git gitme demem ama yaz geldi malum motor ısınıcaktır bu sıcaklarda bende motosikletimle 1400 km yol yapıcam yola sabahın erken saatlerinde 4-5 gibi çıkıcam öglende durucam 3- saat dinleniriz motosikletimle sonra yola devam ben motoruma güveniyorum çünki kendimden çok ilgileniyorum motorumla ve yolda bırakacagını sanmam illa scooterla gidecegim 2 kişi diyorsan hondanın 250 cc scooteri var benimkinin orjinali yada 400 cc lik tercih ettigin bu 2 motordan biri ile rahat gidersin tabi motoru yormadan sen ve motorunu dinlendirdikten sonra gedemeyecegin yer yok :cat:

çok alem bi insanım konu tarihine bakmadan direk konuya daldım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Yeni konu açmamak adına buraya yazıyorum. 2 kişi ve çantalarla ile avrupa turu yapabilecek hesaplı ve dayanıklı güçlü maksi scooter önerebilir misiniz?
Ya da böyle bir maksi scooter var mıdır?
Beverly 400 s aklıma geldi. acaba bu olabilir mi? yada bu veya daha üst hacim 300 bin tl civarına alınabilecek motosiklet.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kymco 350,400 para varsa 550.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kymco AK550 gerçekten şahane bir şey. Uzun yol yapılır. Ama fiyatı çok uçuk. (Yine Tmax'ten iyidir tabi...)
350 ve 400 ile yapan arkadaşlar vardı. Gayet mutlu mesut gidip geldiler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bana rahatsız geldi. Süspansiyon çok sert.
Sport scooter kategorisinde, bu nedenle sert gelebilir.
Konfor aranıyorsa kymkco ak550 daha mantıklı. tmax zaten o fiyatı ile çok çok mantıksız, ancaç çok çok para varsa alınacak hale geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar