vallahi kardeş soruna cevap olmaz ama ben amasya dan çin malı 150 lik küçük tekerli asya scooter im ile çıktım çekerek üzerinden nevşehire oradan niğde torosları gülek boğazını aşıp mersine hep sahilden olmak kaydı ile taaa datçaya kadar gittim. dönüste kaş ilçesinin kuzeyinden torosları aşıp elmalı afyon sivrihisar polatlı ankara üzerinden geçip çorumdan amasya ya geldim vallahi motor tık bile demedi tüm bu geziyi 20 günde yaptım. arkama bayada yük attım. tek kişiydim yalnız.
2 kişi git gitme demem ama yaz geldi malum motor ısınıcaktır bu sıcaklarda bende motosikletimle 1400 km yol yapıcam yola sabahın erken saatlerinde 4-5 gibi çıkıcam öglende durucam 3- saat dinleniriz motosikletimle sonra yola devam ben motoruma güveniyorum çünki kendimden çok ilgileniyorum motorumla ve yolda bırakacagını sanmam illa scooterla gidecegim 2 kişi diyorsan hondanın 250 cc scooteri var benimkinin orjinali yada 400 cc lik tercih ettigin bu 2 motordan biri ile rahat gidersin tabi motoru yormadan sen ve motorunu dinlendirdikten sonra gedemeyecegin yer yok :cat:
Kymco AK550 gerçekten şahane bir şey. Uzun yol yapılır. Ama fiyatı çok uçuk. (Yine Tmax'ten iyidir tabi...)Kymco 350,400 para varsa 550.
350 ve 400 ile yapan arkadaşlar vardı. Gayet mutlu mesut gidip geldiler.Kymco AK550 gerçekten şahane bir şey. Uzun yol yapılır. Ama fiyatı çok uçuk. (Yine Tmax'ten iyidir tabi...)
Tmax maxi scooterların kralıdır, ona laf yok ama fiyatı kazık.Kymco AK550 gerçekten şahane bir şey. Uzun yol yapılır. Ama fiyatı çok uçuk. (Yine Tmax'ten iyidir tabi...)
Bana rahatsız geldi. Süspansiyon çok sert.Tmax maxi scooterların kralıdır, ona laf yok ama fiyatı kazık.
Sport scooter kategorisinde, bu nedenle sert gelebilir.Bana rahatsız geldi. Süspansiyon çok sert.