NS200 UG alınır mı ve piyasası nasıl?

Merhabalar şöyle ki yakın zamanda ns200 ug modelini almayı düşünüyorum ödemeyi kredi kartıyla yapacağım için aynı fiyatta 2. el başka markalara maalesef gidemiyorum.Asıl soruma gelecek olursak bu motor alınır mı? Eksileri artıları nelerdir? Keza alırsam 4-5 ay içinde mt-25'e geçmek istiyorum satarken fiyatı biraz düşürmek mi gerekiyor?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Merhabalar şöyle ki yakın zamanda ns200 ug modelini almayı düşünüyorum ödemeyi kredi kartıyla yapacağım için aynı fiyatta 2. el başka markalara maalesef gidemiyorum.Asıl soruma gelecek olursak bu motor alınır mı? Eksileri artıları nelerdir? Keza alırsam 4-5 ay içinde mt-25'e geçmek istiyorum satarken fiyatı biraz düşürmek mi gerekiyor?
hint ve çin malları hiçbi zaman değer kazanmaz zaman geçtikçe değer kaybeder 4 5 ay sonra almak isteyeceğin mt25 50bin lira değer kazanmışken senin malın 50 bin lira değer kaybedecek planını yaparken bunu da düşün

hint ve çin malları hiçbi zaman değer kazanmaz zaman geçtikçe değer kaybeder 4 5 ay sonra almak isteyeceğin mt25 50bin lira değer kazanmışken senin malın 50 bin lira değer kaybedecek planını yaparken bunu da düşün
benim için önemli olan fazla zarar etmeden satabilecek miyim d250 lilerin piyasası allak bullak bi şey mesela ben en fazla 4-5bin km koyup mümkün mertebe 177 verdiğim motoru 140-150 bandında satabilmek istiyorum

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
2.el alırsan çok sorun olacağını sanmıyorum zaten düşük bir fiyattan almış olacaksın sıfır fiyatına göre. Uygun fiyatlı bir NS200 UG alırsan daha sonra sattığında çok zarar edeceğini düşünmüyorum. Sıfır fiyatlarına göre piyasası düşük oluyor genelde.

2.el alırsan çok sorun olacağını sanmıyorum zaten düşük bir fiyattan almış olacaksın sıfır fiyatına göre. Uygun fiyatlı bir NS200 UG alırsan daha sonra sattığında çok zarar edeceğini düşünmüyorum. Sıfır fiyatlarına göre piyasası düşük oluyor genelde.
işte maalesef şu an için elimde alacak nakit yok yoksa dediğiniz gibi yapmayı düşünmüştüm.😅

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
işte maalesef şu an için elimde alacak nakit yok yoksa dediğiniz gibi yapmayı düşünmüştüm.😅
O zaman maalesef kaçınılmaz son :) Taksitli satılan motorların her zaman sıfırı daha cazip olduğu için ikinci eli hiç bir zaman değerli olmuyor.

Kredi kartına taksit ile satılan bir markanın motorunu alıyorsan ikinci elde her türlü zarar edersin. O yüzden satmak için değil binmek için almalısın. İnsanlar senin motorun ikinci eline bakarken her zaman kredi kartına taksit kıyaslaması yapacak. Japon markalar vade farksız taksit yapmadıkları için ve aynı zamanda daha kaliteli oldukları için ikinci elde daha avantajlılar tabiki.

Kredi kartına taksit ile satılan bir markanın motorunu alıyorsan ikinci elde her türlü zarar edersin. O yüzden satmak için değil binmek için almalısın. İnsanlar senin motorun ikinci eline bakarken her zaman kredi kartına taksit kıyaslaması yapacak. Japon markalar vade farksız taksit yapmadıkları için ve aynı zamanda daha kaliteli oldukları için ikinci elde daha avantajlılar tabiki.
Sanırım biraz daha nakiti toparlayıp düşük km 2.ele yöneleceğim gibi

Bende 2017 model var tam şehir içi problemsiz güzel bir motor. Tamircisi yede parçası zibil gibi her yerde bulabilirsin. 2.el Piyasasını bilemem japon olmadığı sürece illa ki zarar edersin ama 200 ns alıp da beğenip mt25 işini rafa kaldırabilirsin

Motosikleti
Honda CBR500R
Sanırım biraz daha nakiti toparlayıp düşük km 2.ele yöneleceğim gibi
eğer çok fazla bir nakite ihtiyacın yoksa bankaların faizsiz kredileri var onları değerlendirebilirsin eğer sana ve bankanın durumuna uyuyorsa tabii

Motosikleti
D400
Bajaj'ın ikinci el piyasası patates durumda; çünkü adamlar yarısı peşin yarısını vade farksız taksit yapıyor birçok modelde.

Sıfırı 180 k olan motorun ikinci eli km çok düşük olsa bile 150'yi gecmez ki satmak istiyorsan 130a kadar düşmen gerekir.

Kullanım açısından diyorsan ns200 / ns200ug yedek parça ve servis konusunda hiç problem yaratmayan model. 2016 modeliydi çok uzun yollar yaptım gıkını cıkarmadı bi kere problem yaratmadı. Binme acısından diyorsan kesinlikle tavsiye ederim ama al/sat olayına gireceksen japon motorlar hariç hepsi olumsuz durumda su an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar