Ehliyetsiz Motosiklet Sürücüsünü Ağır Darp Eden Trafik Polisleri..

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
olayın yanlışlığı su götürmez konu.
ancak kişisel husumet yoksa aralarında, bir memurun bu raddeye gelmesi kolay değil, arkaplanı var bu işin
Motorla kaçan biri ile devriye/nokta görevi olan bir/iki memur arasında ne gibi bir arka plan olabilir?
Dangalağın biri tekme atarken ona engel olmayan yancısının ne gibi bir planı vardır?
Olay sonrası üç aylığına açığa alınıp çalıştıkları birimi personel sıkıntısına sokacak hıyarların ne gibi vatan/memleket sevdaları olabilir?

Bu kadar uzun mesai saatleri bulunan, sürekli strese, krize maruz kalınan bir meslek grubu için neden zorunlu psikolojik değerlendirme sistemi getirilmez anlamıyorum. En az 6 ayda bir her polis vb. kolluk kuvvetlerinin psikiyatri muayenesine gitmesi, gerekli görülürse psikoterapi + ilaç tedavisiyle desteklenmesi taraftarıyım. Hem kendi ruh sağlıkları, iyi oluş halleri için hem de kriz yönetimlerine katkı sağlamaları ve medyaya yansıyan bu tatsız olayların azalması için bunun şart olduğunu düşünüyorum.
Bu olaydan bağımsız memurlar da madde testi yapsalar iyi olur düşüncesindeyim.

Yanlış anlaşılmasın memurlar madde kullanıyor demiyorum. Sonuçta kontrol itimata engel değil.

olayın yanlışlığı su götürmez konu.
ancak kişisel husumet yoksa aralarında, bir memurun bu raddeye gelmesi kolay değil, arkaplanı var bu işin
abi senin gündemden hiç haberin yok galiba? sessiz sedasız yürüyen insanlara bu polis bozuntuları, gözlatında tacize varana kadar yapmadık barbarlık bırakmadılar.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
abi senin gündemden hiç haberin yok galiba? sessiz sedasız yürüyen insanlara bu polis bozuntuları, gözlatında tacize varana kadar yapmadık barbarlık bırakmadılar.
haberim var iddiadan. varsa öyle biri, umarım bulunur da çıktığı deliğe geri sokarlar o şerefsizi.

Motorla kaçan biri ile devriye/nokta görevi olan bir/iki memur arasında ne gibi bir arka plan olabilir?
Dangalağın biri tekme atarken ona engel olmayan yancısının ne gibi bir planı vardır?
Olay sonrası üç aylığına açığa alınıp çalıştıkları birimi personel sıkıntısına sokacak hıyarların ne gibi vatan/memleket sevdaları olabilir?
senaryo mu istiyorsun? farzedelim kaçarken bir masuma zarar verdi, sapık bir pislik olduğu için bunu umursamadı, kaçmaya devam etti, belki eğleniyordu da bunları yaparken? sonra yakalandı. olamaz mı diyorsun? bir daha düşün istersen
böyledir demiyorum, olma ihtimali var, hem de baya var.

arkadaşlar!
"olayın yanlışlığı su götürmez konu" lafı size ne çağrıştırıyor?
dünden beri hayretle mesajıma verilen cevapları gözlüyorum
her olay, her durum, her kişi, her kurum... kendi özelinde değerlendirilmelidir
gerçek hayat, kestirme yaklaşımlarla çözümlenecek bir şey değil. bir ara uzun uzun konuşalım bunu

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
haberim var iddiadan. varsa öyle biri, umarım bulunur da çıktığı deliğe geri sokarlar o şerefsizi.

senaryo mu istiyorsun? farzedelim kaçarken bir masuma zarar verdi, sapık bir pislik olduğu için bunu umursamadı, kaçmaya devam etti, belki eğleniyordu da bunları yaparken? sonra yakalandı. olamaz mı diyorsun? bir daha düşün istersen

arkadaşlar!
dünden beri hayretle mesajıma verilen cevapları gözlüyorum
her olay, her durum, her kişi, her kurum... kendi özelinde değerlendirilmelidir
gerçek hayat, kestirme yaklaşımlarla çözümlenecek bir şey değil. bir ara uzun uzun konuşalım bunu

Ne senaryo olursa olsun devletin kolluk kuvveti olarak sorumluluğu sıradan vatandaştan çok daha yüksek. Bu işin bahanesi yok, polisin zaten yakalamış olduğu birini dövmesi işkence suçudur, bu çok ciddi bir suçtur, zamanaşımı bile yoktur. Adam ne yapmış olursa olsun kabul edilemez. Olayın arka planı nedir, adam kim bilir ne yapmış gibi söylemler polislerin bu yanlışlarını hafif göstermeye yarar, vergilerimizle beslediğimiz devletin silahlı kolluk kuvvetlerinin sıradan vatandaştan daha sorumlu davranması gerekir.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
peki.

peki.
Bende savunuyormuş gibi olmamak için yazmadım.
Olay doğru değil zaten şiddet kötü evet .
Trafik polisleri genelde şiddetle işi olan taraf değil çok fazla itle kopukla uğraşmazlar .
Şu abi vurma diye şahıs kaçarken birinizin yakınına çarpsaydı sakat bıraksaydı az yapmış diyecektiniz.
Varsa o halde bile hayır yapmamalı adalete bırakacak diyen helal olsun.
Dışarıdan gözükenle içeri de yaşanan aynı değil..
Hırsız girdiğin de dükkanına ve ya evine girip riski polis alıyor.
Vurursa beni polisi vuracak çekip silahı al kardeş senin evin sen koru demiyor seçtiği iş bu vatandaşı korumak için maaş alıyor.
Poliste durduk yere kimseyi kovalamıyor.
8 sene önce çorluda ihbar alan kuzenim kovaladığı araç takla atıyor 17 yaşında 2 genç vefat ediyor kaçma sebebi ehliyet yok.
Arabayı torbacılardan satın almışlar mimli araç. 8 senedir bunun vicdan azabıyla yaşıyor.
Bir çok örnek var
Yine savunmuyorum iç yüzü her şeyin farklı.

Peşinden söyleyeyim eylem yapan gençlere vuran saldıran taciz edeni savunan da acizdir zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu olaydan bağımsız memurlar da madde testi yapsalar iyi olur düşüncesindeyim.

Yanlış anlaşılmasın memurlar madde kullanıyor demiyorum. Sonuçta kontrol itimata engel değil.
Kullanan var önerme doğru keşke yapılsa.
Her memur grubuna meslek grubuna.

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Her ne olursa olsun, yere düşmüş etkisiz hale gelmiş/getirilmiş birine saldırmak düpedüz o... çocukluğudur. Kimin masum kimin suçlu, kimin sapık pislik olduğu yargılamadan sonra anlaşılır. Zabıta yargılama veya infaz kurumu değildir. Yakalayabiliyorsa yakalar adalete teslim eder. Taraflara kin ve husumet duyma lüksü yoktur. 23 yıl her gün karakolluk olmuş birisi olarak bir kere daha düşünmeme gerek yoktur sanırım. O dangalakların çalıştıkları birimdekilerin ve ailelerinin bu süreçte çekecekleri sıkıntıyı düşünebiliyor musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar