Zincir alacağım yardıma ihtiyacım var!

Merhabalar,

Zincirimin anası ağlamış, değiştirmem gerekiyor.
Motorun zincir ölçüleri bulabildiğim kadarıyla aşağıdaki gibi. 125cc kullanıyorum.
X ring mi O ring mi nereden anlıyorum? Nereden almam lazım. 428, 130 bakla sanırsam ölçüleri.
Yardımcı olabileceklere teşekkür ediyorum.

d8ii9cm.png

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
zincir boyutlarının bi önemi yok motorun hangi marka model olduğu önemli ama galiba hondanın 125liklerinden birisi bunu alabilirsiniz ama önce bi yazıp bilgi alın dişli boyutlarıyla ilgili

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
uymaz farklı dişliler modele uygun olması lazım geçen hafta ben de 250sr için aynı boyutlarda crf 250 dişlisi almışım uymadı iade etmek zorunda kaldım modele göre almak zorundasın
Linkteki benim motorumun dişli seti zaten, bunu alıp ekstra zincir alsam farklı bir marka, uyumsuz olmaz o zaman?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ya tam ölçüleri bulamıyorum ki anasını satim arka dişli falan küçük 45t yazıyor bazılarında. Benim arka dişli 52 diyor.

45 ile 52 arasında çok çok büyük fark var motorun üstündeki dişlide yazar kaç olduğu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

internette kullanıcı manueli bile yok böyle bi markayı almayın aldırmayın ya

Ya tam ölçüleri bulamıyorum ki anasını satim arka dişli falan küçük 45t yazıyor bazılarında. Benim arka dişli 52 diyor.

Söküp baktırman daha iyi olur illaki ona uyan bir dişli çıkar . Ben CBR125R kullanıyorum Did 428'i oluyor. Dişlilerde de CBF150nin dişlileri uyumlu oluyor illa bir şeyler bulunur kasaba gibi bir yerde yaşamıyorsan.

45 ile 52 arasında çok çok büyük fark var motorun üstündeki dişlide yazar kaç olduğu

internette kullanıcı manueli bile yok böyle bi markayı almayın aldırmayın ya

var burada ama yazmıyor zincir mincir nedir ne değildir

Söküp baktırman daha iyi olur illaki ona uyan bir dişli çıkar . Ben CBR125R kullanıyorum Did 428'i oluyor. Dişlilerde de CBF150nin dişlileri uyumlu oluyor illa bir şeyler bulunur kasaba gibi bir yerde yaşamıyorsan.
Bakayım ya haftaiçi arayacağım olmadı servisi, sorucam bi. Bulunur illa, o kadar çeşit var ki tam uyumlusunu da bulmak zor :D

ya arkadaşım zahmet edip dişli üzerindeki dişleri sayıversen ya?

o mu bu mu şu mu? motor elinde, saysana!

bütçene göre de bi zincir al artık. o/x/z fark etmez.

ya arkadaşım zahmet edip dişli üzerindeki dişleri sayıversen ya?

o mu bu mu şu mu? motor elinde, saysana!

bütçene göre de bi zincir al artık. o/x/z fark etmez.
çok haklısınız, aşağıdaki linkteki 52 dişli, emin olmak için ben de yarın sayacağım.

zinciler de aşağıda, JT olanı alırım heralde.

Motosikleti
Ns200 15"
Dişliyi ucuza halletmek isterseniz Görükle’de Arman Dişli var, kendisi fren diski ve dişli imal ediyor. Ns200’e ön arka disk satın aldım ve frenleri pert edene kadar kullandım hiç bir atma ötme yoktu…

Dişliyi ucuza halletmek isterseniz Görükle’de Arman Dişli var, kendisi fren diski ve dişli imal ediyor. Ns200’e ön arka disk satın aldım ve frenleri pert edene kadar kullandım hiç bir atma ötme yoktu…
Teşekkürler öneri için, sorayım buraya da bakayım ne diyecek fiyat için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar