Yurtdışında bu motorun adı lexmoto lxs 125 diye de geçiyor ama sanırım yuki nin gp2 sinde piston değişimi tarzı birşeyler oluyor çünkü gp2 gerçekten 125cc gibi gitmiyor 250cc tek pistonlu makinalara kafa tutuyor.Bir arkadaşımın dediğine göre bu motor desmosedicigp24 ün gücü kısılmış haliymiş,bende onun yalancısıyım
GP2 kullanma fırsatım oldu spor kullanıma uygun vs. ama ben rahat edemedim motosiklet üzerinde , SS makinalarda bile daha rahat oluyordum şahsen. Alan arkadaşımın boyu benden biraz kısa (1,63-65) ve kendini yokuş aşşağı kendini geri geri ittiremiyo ön freni sıkıp ileri ittirirken geri çekmeyi öğrettim . Lastik ebat arka 140 olması beni baya şaşırttı. ABS vs. olmaması çok ırgalamadı beni benim motorda vitesten ABS veya CBSye hiç bir şey yok. Ben şahsen beğenmedim top speedini tamam görür ama benim 14 yıllık CBR125R onu uzunda elek ediyor.Ben kullanıyorum gp2 ama yükseltme falan yapanı duymadım, benim bildiğim bu motorların ruhsatta 125cc ama gerçekte 200cc olduğu. Piyasa hilesi gibi bi şey sanırım direkt pistonu değiştiriyorlar silindir kafası aynı. Araştırmışsan bilirsin zaten, gp2 a1 ehliyetiyle alınabilecek en hızlı motor. R125, gsxr 125, rs125 gibi modeller eminim çok daha keyiflidir ama işin aslı bu. Başlangıç için ağır ve zor dönen bir motor daha önce hiç (scooter dahil) motor kullanmadıysan manevrada zorlanırsın benim gibi. Yokuş aşağı top speed yapıp direkt 153 kesici diyenlere de aldanma düzlükte 140tan fazla görmek çok mümkün değil ama yine de 140 125cc ler arasında en yüksek seyir hızı. Olur da ilk motorun Bi gp2 olursa spor motor kullanmayı en zorundan öğrenirsin çekiş kontrol yok arkada abs yok önde var sadece arka freni sık kullananlar için sorun yaratacak birşey bu. Karşılaştırma yapacaksan ya da motor hakkında sorun varsa buyur konuşalım
Evet o konuda haklısınız, ben ilk aldığımda geri ittiremediğim için yatırmıştım motoru. 140 ebat olması çok kötü bir de, spor motora spor lastik takamıyoruz ebatları bulamadığımız için scooter lastiği taktık. Cbr125 nasıl başlamak için?GP2 kullanma fırsatım oldu spor kullanıma uygun vs. ama ben rahat edemedim motosiklet üzerinde , SS makinalarda bile daha rahat oluyordum şahsen. Alan arkadaşımın boyu benden biraz kısa (1,63-65) ve kendini yokuş aşşağı kendini geri geri ittiremiyo ön freni sıkıp ileri ittirirken geri çekmeyi öğrettim . Lastik ebat arka 140 olması beni baya şaşırttı. ABS vs. olmaması çok ırgalamadı beni benim motorda vitesten ABS veya CBSye hiç bir şey yok. Ben şahsen beğenmedim top speedini tamam görür ama benim 14 yıllık CBR125R onu uzunda elek ediyor.
CBR125R başlamak için kötü bir motosiklet.Evet o konuda haklısınız, ben ilk aldığımda geri ittiremediğim için yatırmıştım motoru. 140 ebat olması çok kötü bir de, spor motora spor lastik takamıyoruz ebatları bulamadığımız için scooter lastiği taktık. Cbr125 nasıl başlamak için?