TRAFİK ve KASKO fiyatları

TRAFİK ve KASKO yu en hesaplı nereye yaptırıyorsunuz?Motor için trafik sigorta fiyatları 4.000-5000 arasında değişirken kasko fiyatları 20.000- 70.000 arasında değişiyor.BU kadar oynaklık nedendir arkadaşlar?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Çünkü bir sürü kriteri var. Her sürücü ve motor standart değil. Yaş, tecrübe, motorun fiyatı bulunabilirliği.................. vs.

Dostum motosiklet ve parça fiyatları pahalı olduğu için olabilir mi ? 237 bin tlye 0 vespa aldım. Motosikletin bir farı 20 30 bin tl . Kaskoya 10. tl verdim. Eski bir 2015 r1200 gs im var parça fiyatları malum aksesuarlı 20. tl verdim.

Motosikleti
CB650R
SBM online dan teklif alın, en ucuzunu zaten gösteriyor. En ucuz çıkan firmaya acente ile ulaşıp trafiği yaptırabilirsiniz

Kaskoda ise yukarıda yorumlarda bahsettikleri gibi mrt ve şair sigorta motosiklete yöneldiği için daha sağlam ve ucuz klozlar çıkartabiliyor

Siteye baktım da markalar arasında bajaj bulunmuyor , teklif alamadım

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Siteye baktım da markalar arasında bajaj bulunmuyor , teklif alamadım

Ben motoru daha bayiden çıkarmadan MRT sigortadan yaptırmıştım trafik sigortası ve kaskoları. Her yıl bitmesine yakın arıyorlar yeniletiyorum. Şimdiye kadar en düşük fiyatlar onlardan çıktı. Ofisleri nerede onu bile bilmiyorum ama kaç yıldır sorun çıkmadan telefonla hallediyoruz işimizi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çünkü 8 haneli apartman yönetemeyecek adamlara ülke yönetimini 20 küsür senedir teslim ettik.

helal çok güzel bir yoruma denk geldim, bırak 8 haneyi çadır, kulübe,gecekondu bile
yönetemeyecek şahısları (bak adam demiyorum) başımıza diktiler, ALLAH var şu ülkede benim kafada
50 bin tane insan olsun fazla değil ülke düzelir

Aradım şimdi emre bey çıktı telefona.Proforma telefonu attım bakalım. ne çıkaçak fatura

puuuuu alalh belanızı versin. 2024 çıkışlı 125 cc motorumun( 2. senemde) trafik sigortasına 7650 TL ödedim şimdi. Ya 3-4 gün geçti ceza mı uyguladılar, neden boyle yuksek çıktı yavvvv

Ulan diğer motorum 9 senedir hiçbir vukata karışmadı, demek ki iyi surucuyum. neden hayvan gibi ödedim ? Neden alınan diğer motoru etkilemiyor bu bilgi ?

yazıklar olsun.

7650TL / 48 = 160 lt benzin

Ulan 2.5 LT daha az yakıyor diye seviniyodum, 12.000 Km de 300 lt yapar. Eeeee 160 lt benzin parasını zaten trafik sigortasına ödedik.

Allahhh tümününüzün belasını versin.Kasko fiyatına trafik sigortası.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
puuuuu alalh belanızı versin. 2024 çıkışlı 125 cc motorumun( 2. senemde) trafik sigortasına 7650 TL ödedim şimdi. Ya 3-4 gün geçti ceza mı uyguladılar, neden boyle yuksek çıktı yavvvv

Ulan diğer motorum 9 senedir hiçbir vukata karışmadı, demek ki iyi surucuyum. neden hayvan gibi ödedim ? Neden alınan diğer motoru etkilemiyor bu bilgi ?

yazıklar olsun.

Ulan 2.5 LT daha az yakıyor diye seviniyodum, 12.000 Km de 300 lt yapar. Eeeee 160 lt benzin parasını zaten trafik sigortasına ödedik.

Geçmiş olsun, sigorta için çıkan bedele üzüldüm. Değerli dostum, devlet der ki "Benzinden tasarruf mu etmek istiyorsun? Sen et yine ama benim senden beklediğim maddi kaynağı ben öyle ya da böyle bir şekilde senden tahsil ederim"

Geçmiş olsun, sigorta için çıkan bedele üzüldüm. Değerli dostum, devlet der ki "Benzinden tasarruf mu etmek istiyorsun? Sen et yine ama benim senden beklediğim maddi kaynağı ben öyle ya da böyle bir şekilde senden tahsil ederim"
devlet değil, AKP diyor...

Bunlardan ve bunlara oy verenlerden o kadar tiksiniyorum ki, anlatamam, kelimeler kıfayetsiz.

Motosikleti

yazıklar olsun.

diğer motoru satmadan yeni motor alınca trafik sigortası indirimsiz başlıyorumuş, aynı sorunu geçen sene vstrom'u alınca yaşadım, xmax satılmadığı için trafik sigortası yüksek çıkmıştı. Kasko'yu da xmax'ın kaskosunu iptal ettirip vstrom'u yaptırınca biraz insaflı çıktı. Sigorta konularını kendim uğraşıp araştırmayı sevmediğim içim MRT sigortayı arıyorum onlar yol gösteriyorlar sağolsunlar bunca yıldır bir yamuklarını görmedim, hep olabilecek en makul fiyatları çıkardılar.
Bu ay benim de trafik sigorta zamanım geliyor, bir hafta sonra falan ararlar, bana kalsa unuturum ama 15 gün kala hatırlatıyorlar, abi şöyle bir güzel fiyat bulduk yapalım mı diyorlar. Hem piyasada benim bulabileceğimden daha ucuza sigorta fiyatları bulabiliyorlar hem de süresi gelince arayıp hatırlatıyorlar, takip ediyorlar bir de bunların üzerine para kazanıyorlar, hem de kaza falan olduğunda kasko işlemleri için sigorta firmasını onlar darlıyorlar, benden kazandıkları para helal olsun.

diğer motoru satmadan yeni motor alınca trafik sigortası indirimsiz başlıyorumuş, aynı sorunu geçen sene vstrom'u alınca yaşadım, xmax satılmadığı için trafik sigortası yüksek çıkmıştı. Kasko'yu da xmax'ın kaskosunu iptal ettirip vstrom'u yaptırınca biraz insaflı çıktı. Sigorta konularını kendim uğraşıp araştırmayı sevmediğim içim MRT sigortayı arıyorum onlar yol gösteriyorlar sağolsunlar bunca yıldır bir yamuklarını görmedim, hep olabilecek en makul fiyatları çıkardılar.
Bu ay benim de trafik sigorta zamanım geliyor, bir hafta sonra falan ararlar, bana kalsa unuturum ama 15 gün kala hatırlatıyorlar, abi şöyle bir güzel fiyat bulduk yapalım mı diyorlar. Hem piyasada benim bulabileceğimden daha ucuza sigorta fiyatları bulabiliyorlar hem de süresi gelince arayıp hatırlatıyorlar, takip ediyorlar bir de bunların üzerine para kazanıyorlar, hem de kaza falan olduğunda kasko işlemleri için sigorta firmasını onlar darlıyorlar, benden kazandıkları para helal olsun.

diğer buyuk motor 3 gun sonra doluyor, bekletiyorum.3 gun 3 gundur dafsda
2750 TL cıktı ona.. olması gereken buu!

Motosikleti
diğer buyuk motor 3 gun sonra doluyor, bekletiyorum.3 gun 3 gundur dafsda
2750 TL cıktı ona.. olması gereken buu!
Bekletmeye gerek yok ki, yani trafik sigortasını yaptırınca zaten öncekinin bitiş tarihinden başlıyor.

kasko fiyatı 11.000 tl çıktı dostlar.

1000 cc ve piyasa değeri 380-400.000 tl motor.

nasıl sizce ? 2013 yılımdan beri kasko yaptırıyorum ve bir kere bile kullanmadım(cekici hizmeti haric)

servet odedim ama kafa rahatlığı iyi oluyor.
gercekten kararsızım :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar