MOTO KALKAN MOTOSIKLET KASKI

Merhaba arkadaşlar Kalkan kaskı alıp kullanan var mı? Internette yorumları çok iyi, Fiyat performans ürünü olduğu söyleniyor, Sizlerin düşünceleri nelerdir?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kaskın kabuk malzemesi yazmıyor 3 bin lira olduguna göre termoplastik bir malzemesi var diye düşünüyorum

ABS plastik diyor 3000 liralık kasktan hayır beklemeyin .kendini ispatlamış onlarca ürün var.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ece sertifikası olan her kaskın güvenli olduğuna inanıyorum canımı emanet eder miyim tercih eder miyim hayır

Açıkçası tüm sertifikaları da olsa amiral gemilerden giderim ben kullanıcı deneyimi önemli. Mesela bir yağ firması var fuarlara filan katılıyor fenomenlerle videolar etkinlikler filan yapıyor .Türk yağ markası diye onlardan da yağ almam mesela çünkü o firma da güven vermiyor.

Güvenlik olarak çok şüphem yok çünkü kask ECE 22-06 sertifikasını almış. Sonuçta diğer kasklar da aynı testlerden geçiyorlar. LS2, AXOR, Givi vs. hepsi aynı markaya para vermiş oluyoruz. Elbette fiber/karbon kabuk yapılarındaki kasklar üst segment kasklardir. Onlarında fiyatları çok yüksek, Bütçem çok olmadığı için 3000 TL civarına kadar bir kask bakıyorum. Dün akşam Trendyol, Hepsiburada ve YouTube daki ürün yorumlarını inceledim. Genel olarak ürün piyasada satış yapan bir çok bilindik markadan daha iyi yorum almış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar