Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

Motosikleti
Triumph Trident 660
İçiniz kıpır kıpır olup buna kesinlikle sahip olmalıyım diyor musunuz.
Ben mevcut scooter ile arkasına yetişmeye çalışıyorum ışıklarda yanına gidip kemal sunalın cama ekmek bandıgı sahne gibi bakıyorum motora sonra adam uzuyor gidiyor bir gün olacak ulan diyorum.
Direkt bayiye git hatta üzerine binip tart ölç diyecekler için alacak durumda henüz olmadığımdan satıs danışmanının üff almycksan yrma krdsm bakışlarına maruz kalmamak için gitmeye gerek yok yolda denk gelirsek bakmaya devam .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
almak istediğiniz motor ne merak ettim

Kardeş, sen niyetini al. Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah. Ne diyordu ünlü düşünür Erdal Tosun, Ne olmuş yani scootere biniyorsak, hayallerimizi de satmadık ya :)
Rüyalarından vazgeçenler, borçlu ölürmüş. Unutma. Hayalinin peşinden git. Sana yapamazsın edemezsin diyecekler. Yılma...

Motosikleti
Dominar 250
V-Strom 650 istiyordum, görünce gönlüm kıpraşıyor, hayallere dalıyordum. O sıralar Ns200'üm vardı. Bir ara bindiğimde mutsuzluk hissetmeye başlamıştım, ekonomik olarak satmam gerekti. Hayat bu ya, bize bir şeyler öğretecek. V-Strom isterken altımda Ns200'üm dahi yoktu. Eldeki bulgurdan olmak da birşeyler öğretiyor insana.

Kısacası ayağınızı yerden kesen 50cc bile olsa keyif almaya bakın. Motosiklet işi, keyif işi. İş için bile olsa keyifle binmeli insan.

Motosikleti
RKS TNT 202
Kardeş, sen niyetini al. Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah. Ne diyordu ünlü düşünür Erdal Tosun, Ne olmuş yani scootere biniyorsak, hayallerimizi de satmadık ya :)
Rüyalarından vazgeçenler, borçlu ölürmüş. Unutma. Hayalinin peşinden git. Sana yapamazsın edemezsin diyecekler. Yılma...
ne güzel cevap hocam allah size de kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Cümlemize
ne güzel cevap hocam allah size de kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Rabbim cümlemize kaza bela göstermesin hocam. Uzun yıllar motor kullanalım inşallah.

42 yaşında pcx ile bu serüvene başladığımda, hondanın sitesini gezerken NT1100 ü gördüm ve işte dedim, benim en son alacak olduğum ve yurt içi yurt dışı turlara gidecek olduğum motor bu...
Daha geçen yaz sr4 üm varken, NT1100 dct için metal görünümlü sticker yaptırmıştım. Olur da bir gün NT bana nasip olursa, stickeri hazır olsun dedim :)
Hamdolsun benim rüyam gerçek oldu.
Kim hangi motoru gönlünden geçiriyorsa, hangi motorun hayalini kuruyorsa, Rabbim hayırlı ise helal yollardan kendilerine nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Şu an için trident 660
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamın adı Burak R25 abi
Liseliyken aldığım bir nick değişme imkanım olsa değisirim

Teşekkürler hayatımda ilk kez biri bana yaparsın edersin dedi.

Motosikleti
cbf 150
Uzun uzun baktığım motorlar genelde 80lerden kalmalar oluyor klsikler yada 90lar teneresi yada africa tween i bazen modern kırmızı ducatiler durur incelerim. Almaya hepsini alırım ama bazen dılardan izlemek daha güzel bindiğşnde kokpiti görüyorsun çünkü

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Bmwr R1300 Gs Adventure
Bmw S1000 rr
Honda Africa twin dtc
Honda nc 750x dtc
Honda cb 650r
Honda cbr 1000 rr sp
Honda crf 250 rally
honda monkey
Kawasaki zzr 1400
Kawasaki h2
Yamaha Tenere World raid
Yamaha R6
Harley davidson X 400

şunları alabilirsem iyi 😂

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bunun bir de şu versiyonu var: xmax almıştım, sıfır cillop gibi xmax ama bende ehliyet yok, sürmeyi de bilmiyorum, bisiklet dışında iki teker kullanmamıştım, işe gidip gelirim diyerek almıştım. Ehliyet kursuna yazılma falan derken 6 ay geçti, motor kardeşimin otoparkında durdu, ehliyeti alana kadar yalnızca artçı olarak bindim, ehliyetsiz ve eğitimsiz yola çıkmam dedim ama işe gidip gelirken metrobüs durağında kuyrukta beklerken önümde E5'de xmax'ler aralardan geçip giderken arkalarından bakıyordum, benim de motorum var ama hala metrobüs bekliyorum diyordum.

Bmwr R1300 Gs Adventure
Bmw S1000 rr
Honda Africa twin dtc
Honda nc 750x dtc
Honda cb 650r
Honda cbr 1000 rr sp
Honda crf 250 rally
honda monkey
Kawasaki zzr 1400
Kawasaki h2
Yamaha Tenere World raid
Yamaha R6
Harley davidson X 400

şunları alabilirsem iyi 😂
Harem kurcan heralde hocam :)

sevgili Burak 25 su anda elindeki mevcut mali imkanlar seni zora sokmadan hangi motora yetiyorsa ona göre bir motor al kimsenin bindiginde gözün gnlün olmasin, sahip olabilecegin motor senin icin en iyi en güzel motordur,birgün gelir imkanlarin degisir, altindakini satip üzerine ilave edip gene maddi sartlarina göre bir motor alirsin üzme kendini hani bir atasözü vardir:EN MUTLU INSAN ELINDEKILERLE YETINEN KISIDIR demisler sende öyle yap .

Triumph Thruxton ya da BMW R12 nineT... Bayılıyorum bunlara daha göremedim Sakaryada. Speed Twin 1200RS'de bi hayal.

Motorda değil de otomobilde diyordum, otv ler o kadar gereksiz yuksek, ulkede alim gucu o kadar dusuk, kendi isini yapmak istediginde seni yevmiyeli ise omzundan bastirip sakin isini birakma diye engelleyen cevrende o kadar kisi var ki, en sonunda bir bakiyorsun korona patlamis, siyasi kriz cikmis, dolar ucmus gitmis, begendigin arac ikinci ele dusmus, alma sanayiden cikaramazsin diye yildiranlar girla, diyorsun olumlu dunya zaten, zaten elektrikli araclar piyasa kevgire cevirmis, ne olacagi belli degil, en sonunda boyle isin diye bir basliyorsun soylenmeye.

Velhasil, oto-moto donemi degil de at doneminde yasasaymisiz en iyisiymis. En azindan ustasi parcasi diye sacma sapan muhabbetler donmezdi 😂 ver arpasini gitsin. Safkan ingiliz, kisrak arap, melez en azindan sevdin mi karsilik veriyor, bir iletisimin var. yasin genc galiba kardes, bosver otuzuna geldiginde harbiden omrum curudu pesinden kosturmakla diyeceksin.

Canini hatta daha kotusu sagligini hayalini kurdugu motorun uzerinden kaybeden niceleri var. gaza gelme, nefsini dizginle ve sahip olduguna sukret. Baskalari derdi; bana da gecti. En iyi yol bildigin yol, ey iyi arac bindigin arac. Ve bu gercekten boyle, bindigin arac sana sorun cikarmiyorsa goturdugu yere kadar git. Kendi aracima karsi duygusal bagim olustu adeta. Abi diyorum kendisine, arkadaslarimdan araca reyiz diyenler var sadakatimi gorunce. Oyle cok matah bir sey de degil renault grubu ama dag kecisi derler ya o cinsten. 😃

Motosikleti
Triumph Trident 660
sevgili Burak 25 su anda elindeki mevcut mali imkanlar seni zora sokmadan hangi motora yetiyorsa ona göre bir motor al kimsenin bindiginde gözün gnlün olmasin, sahip olabilecegin motor senin icin en iyi en güzel motordur,birgün gelir imkanlarin degisir, altindakini satip üzerine ilave edip gene maddi sartlarina göre bir motor alirsin üzme kendini hani bir atasözü vardir:EN MUTLU INSAN ELINDEKILERLE YETINEN KISIDIR demisler sende öyle yap .
Çok teşekkürler elimdekinin değerini biliyorum,üzülmek değilde anlık bir heyecan heves 😊

Triumph Thruxton ya da BMW R12 nineT... Bayılıyorum bunlara daha göremedim Sakaryada. Speed Twin 1200RS'de bi hayal.
Elbet bir gün...

Motorda değil de otomobilde diyordum, otv ler o kadar gereksiz yuksek, ulkede alim gucu o kadar dusuk, kendi isini yapmak istediginde seni yevmiyeli ise omzundan bastirip sakin isini birakma diye engelleyen cevrende o kadar kisi var ki, en sonunda bir bakiyorsun korona patlamis, siyasi kriz cikmis, dolar ucmus gitmis, begendigin arac ikinci ele dusmus, alma sanayiden cikaramazsin diye yildiranlar girla, diyorsun olumlu dunya zaten, zaten elektrikli araclar piyasa kevgire cevirmis, ne olacagi belli degil, en sonunda boyle isin diye bir basliyorsun soylenmeye.

Velhasil, oto-moto donemi degil de at doneminde yasasaymisiz en iyisiymis. En azindan ustasi parcasi diye sacma sapan muhabbetler donmezdi 😂 ver arpasini gitsin. Safkan ingiliz, kisrak arap, melez en azindan sevdin mi karsilik veriyor, bir iletisimin var. yasin genc galiba kardes, bosver otuzuna geldiginde harbiden omrum curudu pesinden kosturmakla diyeceksin.

Canini hatta daha kotusu sagligini hayalini kurdugu motorun uzerinden kaybeden niceleri var. gaza gelme, nefsini dizginle ve sahip olduguna sukret. Baskalari derdi; bana da gecti. En iyi yol bildigin yol, ey iyi arac bindigin arac. Ve bu gercekten boyle, bindigin arac sana sorun cikarmiyorsa goturdugu yere kadar git. Kendi aracima karsi duygusal bagim olustu adeta. Abi diyorum kendisine, arkadaslarimdan araca reyiz diyenler var sadakatimi gorunce. Oyle cok matah bir sey de degil renault grubu ama dag kecisi derler ya o cinsten. 😃
Teşekkür ederim, evet gencim elimdeki 125 lik bu işin sevdalıları yaş alıp imkanı oldukça cc yükseltmeye gidiyor, motorun üzerinde ölmek benim için sorun değilde ölmezsek çok acısı büyük 😁

Son düzenleme:
Motosikleti
RKS 125S
Geçen yıl bugünlerde TVS Raider 125 almaya niyetlenmiştim. O zaman yeni çıkmış bir model sayılırdı, etrafta şimdiki kadar çok sayıda yoktu. Park halinde gördüğüm zaman oyuncakçı vitrinine bakan çocuk gibi sağını solunu inceliyordum, muhtemelen dışarıdan motoru çalmaya niyetli hırsız gibi görünüyordum. Haziran ayında biraz babadan borçla da parayı denkleştirecek gibi olunca ehliyeti almaya 1 hafta kala 10 bin lira daha ucuza yakın performansta ve arka freni de disk olduğu için (raider arka fren kampana) RKS 125S modeli daha çok kafama yattı ve ehliyeti aldığım hafta bunu aldım. Halen aynı motorla devam ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar