TVS Raider 125 Kampana fren sistemi

Merhabalar, bu motoru almayı düşünüyorum ancak fren sistemi biraz düşündürdü. Mondial Drift L ile arasında kalmıştım. Drift L modeli fren olarak disk daha iyi. Sizce bu kampana fren sistemi çok sorun yaşatır mı? Ayrıca belirteyim motoru alırsam lastliklerini anlas kış lastiği ile değiştireceğim.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Arka frende kampana çok sıkıntı değil, ön frene destek veriyor sadece, abs yokken kilitlenmesi daha zor olur.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Raider hem mekanik olarak hem malzeme kalitesi hemde titreşim olarak drift l den çok çok önde. Arka freni disk olsaydı iyi olurdu ama kampana olması da bir sorun değil. En zayıf noktası lastikleri onları da değiştireceğim demişsin geriye kafaya takacak bir şey kalmıyor.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bir de ben sıfır alacağım acaba yanında kask vs. veriliyor mu?

Frenlemede ön fren diskse kombine fren yaptığınız sürece sıkıntı olmaz.
Bu motosikleti bende çok merak ediyorum kullanıcılar + ve - yönlerini sıralayabilir mi?

Motosikleti
Frenlemede ön fren diskse kombine fren yaptığınız sürece sıkıntı olmaz.
Bu motosikleti bende çok merak ediyorum kullanıcılar + ve - yönlerini sıralayabilir mi?
Bayiden sıfır km çıkartıp 100km kadar kullanma imkanım oldu yakın arkadaşımın motoru olduğu için sürekli elimizin altındaydı. Daha önceden de 3500km kadar drift l kullanmıştım.

+Motorun titreşimi az
+Hızlanma ve son hız olarak tatmin edici
+120 civarı son hız görüyor 90 95km hızlarla her yere gider
+Yakıt olarak 100kmde 1.8-2.2 litre yakar

- Lastikleri aşırı kötü mümkünse bayiden çıkartmadan değiştirin
-Vites pedalının vidası gevşeyip yolda düşebilir loctite sürülmesi gerekiyor
-Boyun 185 ve üzeriyse rahat değil
-Bence çok çirkin peygamber devesine benziyor

Bayiden sıfır km çıkartıp 100km kadar kullanma imkanım oldu yakın arkadaşımın motoru olduğu için sürekli elimizin altındaydı. Daha önceden de 3500km kadar drift l kullanmıştım.

+Motorun titreşimi az

Boyum 191 abi, motor kulağı kırılıyor sürekli vs dediler o var mı, gerçekten tipi çok farklı 😂

Motosikleti
Boyum 191 abi, motor kulağı kırılıyor sürekli vs dediler o var mı, gerçekten tipi çok farklı 😂
Motor kulağı kırılmasını hiç görmedim ama uma getiriyor sonuçta montaj ve işçilik hataları olabiliyor jupiter 125 almıştım 2-3 saat ekstra mesai yapmıştım motorun sıkıntılarını gidermek için. Benimde boyum 191-192 civarı bacak boyumda uzun kullanıma engel değildi ama rahat edememiştim ilk bindiğimde bayiye gidip denemende fayda var

Motor kulağı kırılmasını hiç görmedim ama uma getiriyor sonuçta montaj ve işçilik hataları olabiliyor jupiter 125 almıştım 2-3 saat ekstra mesai yapmıştım motorun sıkıntılarını gidermek için. Benimde boyum 191-192 civarı bacak boyumda uzun kullanıma engel değildi ama rahat edememiştim ilk bindiğimde bayiye gidip denemende fayda var
Elektroniği çok o beni korkutuyor biraz

Motosikleti
Elektroniği çok o beni korkutuyor biraz
Far ve gösterge bağlantı kabloları gergin olabiliyor onları kasılmayacak aşınmayacak şekilde ayarlaman lazım ben açıkta gördüğüm bazı kabloları da bez bant ile izole etmeye çalışmıştım bunun haricinde elektronik olan başka bir sistem yok zaten motorda

Far ve gösterge bağlantı kabloları gergin olabiliyor onları kasılmayacak aşınmayacak şekilde ayarlaman lazım ben açıkta gördüğüm bazı kabloları da bez bant ile izole etmeye çalışmıştım bunun haricinde elektronik olan başka bir sistem yok zaten motorda
Ekran beni çok geriyor hocam bozulması bir dert, gündüz sürüşleri nasıl vs bu konular kafama çok takılıyor.

Motosikleti
Ekran beni çok geriyor hocam bozulması bir dert, gündüz sürüşleri nasıl vs bu konular kafama çok takılıyor.
Aslında kafaya takacak bir durum yok kablo bağlantıları sağlam olsun yıkarken tayziği doğrudan tutmazsın bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bunun dışında

Motor kulağı değilde bizim arkadaşın titreşimden blok saplama vidaları düşmüştü . Drift ve TVS'de ki gibi çok montaj hatası var bazı kablolar ondan dolayı kopabiliyor oksit vs. yapabiliyor ona göre güzel bir ustada hepsini kontrol ettirebilirsin veya kendin yapabilirsin çok zor bir iş değil sağa sola çevir kablolara bak, arada açık kalmış kabloları da sar güzelce tamamdır ve son olarak civataların çoğuna loctite at.

+Motorun titreşimi az

Boy 1.69 hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar