Cumartesi günü Adapazarı’na yol arkadaşı arıyorum

Bi alışveriş için gitmem lazım ama tek gitmek de istemiyorum. 2 aylık sürücü olarak uzun yol deneyimim yok.
Var mıdır buralardan eşlik edecek biri?

Güzergah
İstanbul-Bahçeşehir>Sakarya-Adapazarı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bi alışveriş için gitmem lazım ama tek gitmek de istemiyorum. 2 aylık sürücü olarak uzun yol deneyimim yok.
Var mıdır buralardan eşlik edecek biri?

Güzergah
İstanbul-Bahçeşehir>Sakarya-Adapazarı
Uzun yol sayılmaz ki.

Bahçeşehir'den TEM yoluna çıkıp usul usul gidilir, ikinci köprüden karşıya geçtikten sonra ataşehir taraflarında tem yolu kıyısında park alanı var orada mola verilir, sonra devamında yine her park alanında 5-10dk mola vere vere gidilir. Yani yolu kısa parçalara bölünce uzun yol gitmiş sayılmazısınız.

Ben Kırklarelin'den İzmit'e aynı gün gidip dönmüştüm bu şekilde bütün mola yerlerinde mola verdim, hiç bir şey yapmasam motordan inip bir kaç adım atmış oldum sigara içtim çay içtim, o şekilde bir günde 750km kadar yol yapmış oldum gidiş dönüş. Yalnız olduğum için de kafama göre istediğim mola yerinde durabildim.

bence otobanın en kötü güzergahı orası, hem tehlikeli hem zevksiz bir sürüş, otoban sürüşlerini genelde sevmem ama en azından daha güvenli olsun diye kuzey marmara otobanı kullanılabilir, adapazarına kadar gidiyor.

tek başına git gel.

bi başkasına uyum sağlayacağım diye limitlerini zorlarsan kaza yapman çok olası.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
tecrübesiz çalışanların iş başvurusu sürecini hatırlattı bana, tecrübesiz nerde tecrübe kazanacak:)
neyse
avcılar-kadıköy yaptım, adapazarı da yaparım herhalde.
Ben de ilk başlarda kadıköy-büyükçekmece arasında Merter'de benzincide yarım saat mola vererek başlamıştım.
Sonradan farkettim ki yolu 20-25km daha uzatsa bile Kadıköyden ikinci köprüden TEM üzerinden gitmek daha kolay, şimdi mecbur kalmadıkça e5 trafiğine girmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar