Mondial Drift L vs Falcon Mexico 150

Merhabalar iki motor arasında kaldım. Falcon motorla ilgili fazla bilgim yoktu fakat kullanıcılar baya övdü. Çoğu kişi Mexico modeli Drift L den daha iyi olduğunu söylüyor. Sizce hangi modeli almalıyım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İki motor arasında kalmanıza sebep olan nedir? Fiyat mı? tip mi? kullanıcı tercihleri mi? Bize daha detaylı bilgi verirseniz daha sağlıklı olur.

Motosikleti
RKS TNT 202
Falcon techno 50 sahibiyim scooterımden çok memnunum. Ancak grenaj kalitesi ve piyasasının olmaması üzüyor tabi. Falcon çok tercih edilmeyen bir marka olduğu için ve driftte de çok fazla memnuniyetsiz müşteri olduğu için başka seçeneklere bakmanızı tavsiye ederim

İki motor arasında kalmanıza sebep olan nedir? Fiyat mı? tip mi? kullanıcı tercihleri mi? Bize daha detaylı bilgi verirseniz daha sağlıklı
Tip zaten biraz yakın fiyattan ve hızından dolayı diyebilirim biraz daha uygun geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lifan emisol 2sindende iyi 🤗
Lifana güvenebilir miyim yolda bırakır mı markayla ilgili bilgim yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Falcon techno 50 sahibiyim scooterımden çok memnunum. Ancak grenaj kalitesi ve piyasasının olmaması üzüyor tabi. Falcon çok tercih edilmeyen bir marka olduğu için ve driftte de çok fazla memnuniyetsiz müşteri olduğu için başka seçeneklere bakmanızı tavsiye ederim
Öneriniz nedir hocam biraz öğrenci işi 3-4 sene idare eden bu fiyat bandında ve bastığın zaman giden bir motor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ismet abi'de Falcon vardı, konuyu görürse yorum yapar sanırım.

Merhabalar iki motor arasında kaldım. Falcon motorla ilgili fazla bilgim yoktu fakat kullanıcılar baya övdü. Çoğu kişi Mexico modeli Drift L den daha iyi olduğunu söylüyor. Sizce hangi modeli almalıyım
İkisi de 3-4 yıl sizi belki idare eder belki idare etmez şans işi benim önceki sattığım Drift L şuan 20bin KMye yaklaşmış demişti sanırım sattığım arkadaş , 2. el 22 model Drift L'lere bakmanızı öneririm. Mexico için de Drift içinde aynı söylediklerim. Bu paraya CBF150 , YBR vs. almanızı tavsiye ederim.

ismet abi'de Falcon vardı, konuyu görürse yorum yapar sanırım.
Mondial kullanmadım hiç bir bilgim yok, ama Mexico 150 kullandım.

Çok memnundum benim beklentilerimi karşılıyordu, başkasını tatmin eder mi bilemiyorum.

Ben kaza yaptığımda 17.200 kilometredeydi, yağ değişimi hariç arıza yaptı diye servise götürmedim. Canını çıkarmadıktan sonra senelerce sorunsuz kullanılacak motosiklet diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar