Grup sürüşü mü tek sürüş mü?

arkadaşlar sizce grup sürüşleri mi daha eğlenceli yoksa tek başına kafana göre müziğini açıp takılmak mı?

ben şahsen tek başıma daha keyif alıyorum çünkü kafama göre takılıyorum hızım belli rotam belli,

grup sürüşlerinde önden basan mı ayrı sinir bozuyo, sürekli birbirini kaybetmek ayrı sinir bozuyo, yanlış yola girersin onları ararsın ama en çok grup sürüşlerinde önden basıp giden tipler oluyo sonra onu aramak zorunda kalıyorsun herkes ayrı kafada. böyle herkes birlikte düzenli haraket etse rota belli olsa çok keyifli olur ama maalesef arkadaşlarım önden basıp gidiyor rota belli değil herkes ayrı kafada o yüzden ben tek sürüşü tercih ediyorum. belki grup halinde önden basıp gitmeyen birbirimizle kordineli haraket edebileceğim arkadaşlar olsa grup sürüşü daha eğlenceli olabilir. sizin çevrenizde varmı böyle arkadaşlarınız grup sürüşünde önde basıp giden vs.

sizce hangisi?

Her ikisininde keyfi ayrıdır , 5 parmağın beşi birmi ? insan var değil yol yapmak atm kuyruğunda yanyana durmak istemezsin , insan var dünya turuna çıkarsın güzel anılarla dönersin , hem japon dayılar ne demiş : yalnız yiyen yalnız ölür..şahsen ben çok uzun turlara 5-6 motor çıkmayı tercih etmiyorum , en fazla iki hadi yolda , sofrada çok çok iyi anlaştığımız biriyse üç olur , çok kafa dengide olsak kalabalık olduğu zaman sürüş kısmı keyifsiz oluyor ama gece çadırları kurup muhabbet başlayınca kalabalık keyif veriyor hani ;)

Her ikisininde keyfi ayrıdır , 5 parmağın beşi birmi ? insan var değil yol yapmak atm kuyruğunda yanyana durmak istemezsin , insan var dünya turuna çıkarsın güzel anılarla dönersin , hem japon dayılar ne demiş : yalnız yiyen yalnız ölür..şahsen ben çok uzun turlara 5-6 motor çıkmayı tercih etmiyorum , en fazla iki hadi yolda , sofrada çok çok iyi anlaştığımız biriyse üç olur , çok kafa dengide olsak kalabalık olduğu zaman sürüş kısmı keyifsiz oluyor ama gece çadırları kurup muhabbet başlayınca kalabalık keyif veriyor hani ;)
rakı masasına herkesle oturulmaz derler ya bu da o hesap, kimle grup sürüşü yaptığına bağlı uyumluysan keyif verir eğer değilse yalnız sürmek daha keyiflidir

sürüşünü bildiğin adamlarla grup sürüşü yapılır ancak hiç tanımadığın biriyle sürülmez.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kim olduğu farketmez ben tek başıma zevk alıyorum bi yemek yemeye vs gidilcekse olur ama onun dışında başkalarıyla gazlamıyorum gezmiyorum

Bence tek sürümek, tek gezmek en iyisi. Kişi sayısı artıkça ortak noktalar o oranda azalıyor buda bir müddet sonra eziyete dönüşüyor.

İkiside ayrı güzel. Ama grup sürüşünde birbirini tanıyan ve birbirinin sürüş dinamiklerini bilen kişiler olması daha iyi olur.

Tek tabanca daha iyi bence, zamanında bir grup sürüşe katılmıştım o gün tövbe ettim , lidercilik var, zırtoluk var, saçma sapan yarışma var. Bunlar pek bana uygun değil, bu tercih bireysel bir karar olur.

Tek tabanca daha iyi bence, zamanında bir grup sürüşe katılmıştım o gün tövbe ettim , lidercilik var, zırtoluk var, saçma sapan yarışma var. Bunlar pek bana uygun değil, bu tercih bireysel bir karar olur.
Uzun bir turda dağda bayırda lastiğin patlar , benzinin biter , sigortan atar , kayar düşersin bacağın şişer vs tek tabanca olduğun için sinir krizi geçirirsin , iki motor olmak iyidir , hele virajlı yollarda arkandan kopmayacak bir arkadaşın varsa gün içi 10-15 dk lık adrenalin patlaması iyi gelir 😊

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Öyle 15-20 motor, döt döte, harabor borobur yapılan sürüşlere hiç katılmadım katılmayı da düşünmüyorum. Ayrıca şahsen güvenli de bulmuyorum. Ama kafa dengi dostlarla ve onların tanıdığı, daha önce beraber sürdüğü arkadaşlarla 3-5 kişi sürmek, muhabbet etmek köfte, tost neyim yemek keyifli oluyor.(Gözlemeyi hiç sevmem😄) Tek başına sürüş ise bambaşka bir mod, apayrı bir keyif.

Uzun bir turda dağda bayırda lastiğin patlar , benzinin biter , sigortan atar , kayar düşersin bacağın şişer vs tek tabanca olduğun için sinir krizi geçirirsin , iki motor olmak iyidir , hele virajlı yollarda arkandan kopmayacak bir arkadaşın varsa gün içi 10-15 dk lık adrenalin patlaması iyi gelir 😊
Sizin oralarla bizim buralar farklı abi, sizin plan yapıp gittiniğiniz dağ bayır benim her hafta sonu gittiğim köyüm, motorla aşırı uzak yerlere pek gitmiyorum ama hali hazırda alet edavatım çok , Allah zora dara koymasın bizim buralarda motorcu olmak sizden bazı konularda çok daha avantajlı. Bide ben arazide gezmeyi seviyorum cross benim için daha zevkli onuda comuter motorlarla yapıyoruz 😂 😂 😂

İkisinin yeri farklı ya ;) Kulvarlar ayrı ! ikiside güzeldir .. Haa.. gurupta sayı arttıkça tadı kaçar . İdeali 3

Motosikleti
D400
Yediğin, içtiğin senin olsun. 1250 Km boyunca nerelere gittin?

Çanakkale 'de şehitler için kortej vardı ona katılalım dedik; Tekirdağ yaptık önce. Sonra Çanakkeleye geri döndük sonra geri gittik derken zigzag yapa yapa yaptık km'yi vallaha.

Evet tek her zaman daha iyi; hem kalabalıktık hem de adamlar hızlı sürüyor ben yavaş alışkınım helak oldum :D

Düzeltme : 1150- 1170 arası; dönüşte unuttum yagmur var diye köprüden geçmedik feribota bindik 80 km azaltıyor yolu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çanakkale 'de şehitler için kortej vardı ona katılalım dedik; Tekirdağ yaptık önce. Sonra Çanakkeleye geri döndük sonra geri gittik derken zigzag yapa yapa yaptık km'yi vallaha.

Evet tek her zaman daha iyi; hem kalabalıktık hem de adamlar hızlı sürüyor ben yavaş alışkınım helak oldum :D
Sen sanırım Motosiklet Sevdalıları grubuna üyesin aynı zamanda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar