Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama hornet öyle mi, peynir ekmek gibi satılıyor ben tok satıcıyım sadece.
galericilere, ehliyet kurslarına ölü fiyata vereceğime gerçekten kullanacak adama uygun fiyata veririm.
Şimdi sevgili Punctum, bu arkadaş o zaman için haklı olabilirdi.Ama şu an durum çok farklı. Çünkü premium italyan motorlar satılması gerçekten zor.
Ve ikinci elde bedava fihyatlara gidebiliyor.
Benim çok yakın arkadaşım 2023 model scrambler ı 2200 km de 400.000 e satamıyor mesela.
Gönderdiğin ilan da benzer. adam 2 yıldır sıfır motoru satamıyor,indirmişte indirmiş.Şimdi durum boyleyken gidip hornet alınır mı allasen ?
elindeki motor da çok kötü değil ha.Dediğim gibi çok kafaya takıyosan stciker yapıştırabilirsin, havalı oluyor yapanları gordum.
Ducatiyi alacaktık cevap vermedin. başka motor aldık arkadaşa.
Bunun benzeri bir konu bizim diğer forumda var (techturkey) yıllardır devam eder. Herkes favorisindeki aracı atar. 1000 sayfa olunca eskisi kitlenir yenisi devam eder. O konsepte dönebilir. Eklediğin motor güzel ama başkasının favorisinden de fırsat çıkabilir. Binlerce ilan var.
İşte piyasa böyle belirlenmiyor. 2017 model civarı mt07lerin temizlerine o paraları istiyorlar. İşin ilginç yanı satılıyor da. Hornet 750 kendi piyasasını kendisi belirler tıpkı mt gibi.
Avrupa menşeili motorlardan daha az vergi alındığını düşününce, ilandaki Aprilia çok da uygun fiyatlı değil. Hatta 500bin ve altında fiyatlara Ducati, MVagusta gibi premium donanımlı bir sürü motor var.
Ducatiyi alacaktık cevap vermedin. başka motor aldık arkadaşa.
Bunun benzeri bir konu bizim diğer forumda var (techturkey) yıllardır devam eder. Herkes favorisindeki aracı atar. 1000 sayfa olunca eskisi kitlenir yenisi devam eder. O konsepte dönebilir. Eklediğin motor güzel ama başkasının favorisinden de fırsat çıkabilir. Binlerce ilan var.
ya ACT böyle birşey olursa çorba olur burası.
Linuxcu kendi hornetini fırsat diye atacak( ki fırsat olmadığını biliyoruz sdafd) yani herkes eşinin dostunun motorunu koyar.
Bizim Kofteci haritası bile ne hale geldi,pideciler,corbacılar... olmaz.
Avrupa menşeili motorlardan daha az vergi alındığını düşününce, ilandaki Aprilia çok da uygun fiyatlı değil. Hatta 500bin ve altında fiyatlara Ducati, MVagusta gibi premium donanımlı bir sürü motor var.
ya sodorlu mvagusta nedir ya. cidden diyorum bak agusta nedir ? kim neden agusta alsın ?
Ducati oyle değil ama henuz 7000 km de 2021 model 175 hp bir naked ile aşık atabilecek bir ducati var mı ?
Zaten millet desmo deyince zombi görmüş gibi oluyor.
ya sodorlu mvagusta nedir ya. cidden diyorum bak agusta nedir ? kim neden agusta alsın ?
Ducati oyle değil ama henuz 7000 km de 2021 model 175 hp bir naked ile aşık atabilecek bir ducati var mı ?
ya ACT böyle birşey olursa çorba olur burası.
Linuxcu kendi hornetini fırsat diye atacak( ki fırsat olmadığını biliyoruz sdafd) yani herkes eşinin dostunun motorunu koyar.
Bizim Kofteci haritası bile ne hale geldi,pideciler,corbacılar... olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İşte piyasa böyle belirlenmiyor. 2017 model civarı mt07lerin temizlerine o paraları istiyorlar. İşin ilginç yanı satılıyor da. Hornet 750 kendi piyasasını kendisi belirler tıpkı mt gibi.
ktm bayiliğini yapan bi arkadaş benim hornete 440 bin lira teklif etti. alıp üzerinde 3-5 koyup satacak belli ki. kendisine güzel bi fiyat verdim, telefon no aldı ancak sonra dönüş yapmadı. kendisi buralarda mı bilmiyorum
ktm bayiliğini yapan bi arkadaş benim hornete 440 bin lira teklif etti. alıp üzerinde 3-5 koyup satacak belli ki. kendisine güzel bi fiyat verdim, telefon no aldı ancak sonra dönüş yapmadı. kendisi buralarda mı bilmiyorum
sene sonu kampanyalara göre bakıcam, büyük ihtimalle supersport bir model alıcam.
gel sana vereyim horneti, sürekli hornet hornet diyip duruyorsun, senin de gönlün var belli
aslında onu multi hesap olmadığını idda eden birine yazmıştım. Yazdığım tarih itibariyle foruma 21 günlük kaydolmuş ve "bizim köfteci haritası bile zamanla ne hale geldi" diyince son 21 günde hiç bir şeyin değişmediğini belirttim.
Bu pazar ben de bir tur planlaması içindeyken bir anda hanım başıma saçma sapan bir iş çıkardı ve arabayla izmire gitmem gerekiyor. Ne güzel motorla gezecekken, arabayla iş koşturmam gerekecek.