740 Bin Aşağısı Advanture Motor Önerisi

Aklımda Tenere 700 düz ve World Raid öte yandan Transalp-Aprillia Tuareg-Ktm 790 advanture ve son olarak triumph tiger 900 gt var aralında en ücüz tenere ve aprillia lakin diğer söylediklerim iyiyse zorlayıp almaya çalışacağım sizce 2 kişi uzun yolda hangisi üzmez yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
transalp veya tiger 900 olurdu benim tercihim ikisi de diğerlerine göre daha yüksek beygirli daha asfalt odaklı aletler 890a değer ama 790a değer mi emin değilim diğer ikisi de arazi az da olsa 2 kişi uzun yol olsaydı olabilirdi bence bi bu videoyu izleyin

transalp veya tiger 900 olurdu benim tercihim ikisi de diğerlerine göre daha yüksek beygirli daha asfalt odaklı aletler 890a değer ama 790a değer mi emin değilim diğer ikisi de arazi az da olsa 2 kişi uzun yol olsaydı olabilirdi bence bi bu videoyu izleyin
izledim ama transalp 2024 modeline 670 bin istiyorlar gereksiz geliyor vstromda 645 lira istiyorlar hemde 2023 modellerine o yüzden yoksa benim tercihim burdan transalp olurdu 2025 ama tenereyide çok beğeniyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ktm 890 ile 790 arasında ne fark var ayrıca 890 çok gereksiz bir fiyatı yok mu çünkü o fiyata nt1100 alırım veya africa alırım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
2 kişi uzun yol için tenere ve tuareg çok mantıklı motorlar değiller. Hadi sürücü için idare eder diyelim, artçı çile çekecektir.

Aklımda Tenere 700 düz ve World Raid öte yandan Transalp-Aprillia Tuareg-Ktm 790 advanture ve son olarak triumph tiger 900 gt var aralında en ücüz tenere ve aprillia lakin diğer söylediklerim iyiyse zorlayıp almaya çalışacağım sizce 2 kişi uzun yolda hangisi üzmez yardımcı olursanız sevinirim.
Tenere artçısı olan birisi olarak Tenere'yle artçılı sürüşte artçı biraz çile çekiyor reysing'te ki çile kadar değil ama bir NC750 veya Vstrom daha keyifli oluyor.

Motosikleti
K 1600 GTL
İki kişi uzun yol düşünüyorsan o seçeneklerde Transalp yada Tiger 900 mantıklı. Bütçeyi 750 bandına çekersen çok temiz Tiger 1200 alabilirsin uzun süre keyifle binebilirsin. Uzun süre binmem sık motor değiştiririm diyorsan Transalp alman lazım...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Az km'de ve temiz kullanılmış eski kasa vstrom xt alın, hem ara sıra araziye de girersiniz hem bozuk yollarda da üzmez. 350bin liraya bulunabilmesi lazım, kalan bütçeyi de ekipman ve aksesuara yatırırsınız.

Motosikleti
Forza 250
400-450ye sahibinden de sıfır ayarında DL650 XT’ler var.Boş motor bile alsanız kalan bütçenin küçük bir kısmıyla dolup taşırırsınız.Hem uzun yolda hemde arazide de keyifle binersiniz bence

Artçılı uzun süre kullanım için arka süspanyonu elektronik olan Tiger 900 GT Pro'yu tavsiye ederim. Artçı için ayrı koltuk ısıtması ve şarj çıkışıyla beraber keyifli motordur.

Ben olsam seçeneklerin dışında 700'ün biraz üzerine çıkar ve Africa Twin L1 alırdım. Hem araziyi kısmen tatmin eder hem de iki kişilik turları

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bence v strom 700bin etmez o paralara çok daha teknolojik aletler alınabiliyor yeni desmosuz multistrada v2slere bakın

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Harbiyeli foruma üye olduğundan beri forumla harbi harbi başak geçiyor. Bunlar bir sayfaya sığanlar. Devamı var...
pexhik6.jpg

c7xjzdk.jpg

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
olabilir valla ben de ilk zamanlar trk 502 bakıyordum sonra nx500 şimdi multistrada v2 oldu kafalar çok karışık

Harbiyeli foruma üye olduğundan beri forumla harbi harbi başak geçiyor. Bunlar bir sayfaya sığanlar. Devamı var...
pexhik6.jpg

c7xjzdk.jpg
hocam ben o zaman çok toydum artık 4 tane motor değiştirdim cidden alacağım bir motor önermenizi istiyorum iki kişi kullanacağım siz bana başak geçiyor diyeceğinize fikir verseniz daha iyi olur.

olabilir valla ben de ilk zamanlar trk 502 bakıyordum sonra nx500 şimdi multistrada v2 oldu kafalar çok karışık
multistrada v2 güzel değil ben ducati desert x leri daha çok beğeniyorum.

Ben olsam seçeneklerin dışında 700'ün biraz üzerine çıkar ve Africa Twin L1 alırdım. Hem araziyi kısmen tatmin eder hem de iki kişilik turları
benim biraz bütçe tenere 700 ve aprillia tuarege yetiyor çok zorladığımda transalpe maksimum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar