Sıfır motorda bu kadar sorun olması normal mi?

Merhaba arkadaşlar. Aşağı yukarı üç hafta önce SJ50 Pro modelini almış bulundum. Motoru ilk aldığımda pek farkedemedim, pek inceleme fırsatıda verilmiyor. Birkaç gün kullandıkdan sonra sağ artçı ayaklık bildiğin komple fabrikasyon ters yöne kaynaklandığı farkettim. Neyse dedim bakımda bahseder ayaklığı değiştiririm dedim. Daha sonrasında direksiyonun hafif sola meyilli yamuk olduğunu farkettim. En sonunda da daha 200 KM yapmadan dün de benzin filtesininden tüm benzini akıtmış. Evet sorunların hepsi düzeltilebilir şeyler ama daha sıfır motorda bu kadar dandik montaj hataları olması beni soğuttu. Herhangi bir iade değişim talep edebilir miyim? Nasıl bir yol izlemem lazım?

normal az bile bu markaların iade veya değişim yapacağını sanmıyorum
Hocam dediğim gibi basit sorunlar ama bu kadar özensiz, baştan savma iş yapmaları adamın canını sıkıyor. Servis desen bisikletçiden bozma bir yere insanın motoru emanet edesi gelmiyor. Değişim gibi konularda da zora sokarlar anladığım kadarıyla.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hocam dediğim gibi basit sorunlar ama bu kadar özensiz, baştan savma iş yapmaları adamın canını sıkıyor. Servis desen bisikletçiden bozma bir yere insanın motoru emanet edesi gelmiyor. Değişim gibi konularda da zora sokarlar anladığım kadarıyla.
Sağlam bir avukatla görüşün, tüketici hakem heyeti falan uğraşırsınız, sabırlı iseniz bir şey çıkabilir.
Bu yüzden çin malından uzak durun diyoruz zaten. Almadan önce servisinin önünden geçip içeriye bir bakın bir sorun olduğunda laf anlatabilirim, sorun düzgün şekilde çözülür diyorsanız alın diyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar