Kalıplı motor aramaktayım

Öncelikle herkese selamlar konuya hızlıca gireyim
Aktif olarak 1.80 boyunda 100 kiloyum (obez değilim spor ile uğraşıyorum :D )
mt25 sürmekteyim ama haliyle altımda çok küçük kalıyor yeni motor arayışındayım
bütçem maximum 400 bin civarinda ve özellikle racing birşey arıyorum
Ninja 400 rs 457 gibi motorları araştırıyorum bildiğiniz cüsseli büyük bu bütçede motorlar var mı saydığım motorlar sizce gene altımda sırıtır mı
Teşekkürler....

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu nasıl bi motor kıstası la modellik mi yapacaksın motor mu süreceksin kendin nasıl rahat ediyorsan ne sürmekten zevk alıyorsan onu al dışardan insanların seni nasıl gördüğü niye umurunda

bu nasıl bi motor kıstası la modellik mi yapacaksın motor mu süreceksin kendin nasıl rahat ediyorsan ne sürmekten zevk alıyorsan onu al dışardan insanların seni nasıl gördüğü niye umurunda
hocam yanlış anladınız tabikide modellik arayışında değilim mt25 dediğim gibi küçük gelmeye başladı ve haliyle rahat edemiyorum kimsenin nası gördüğü tabikide umrumda değil ama 1.60 boyundaki insanlar bile bu motoru sürebiliyor ne kadar küçük oldugunu siz tahmin edin niye aldın dersen başlangıçta geçiş motoru için almıştım :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
hiçbi supersportta rahat edemezsin enduro bakacaksın crf vs de değil orta sınıf yol motosikletlerine bak tuareg nc750 gibi 400cc 180+ kg supersportların üstüne bir de 100 kilo sen binince hiç konforlu olmayacak

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
1.80 100 kg çok kalıplı bir ölçü değil. Neden kendinizi lenduha olarak, geblo olarak gördünüz ki? Ybr bile alsanız sırıtmaz. Üşenmeyin gidin bayilere.

Anladım içimde hep bir racing sürme hevesi vardı onun zevkini aldıktan sonra enduro geçerim diyodum ama benim hayaller kalsın o zaman :D
hiçbi supersportta rahat edemezsin enduro bakacaksın crf vs de değil orta sınıf yol motosikletlerine bak tuareg nc750 gibi 400cc 180+ kg supersportların üstüne bir de 100 kilo sen binince hiç konforlu olmayacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.80 100 kg çok kalıplı bir ölçü değil. Neden kendinizi lenduha olarak, geblo olarak gördünüz ki? Ybr bile alsanız sırıtmaz. Üşenmeyin gidin bayilere.
tommy hocam sporla uğraştığım için size az gelebilir ama omuzlarım olsun görüntüm olsun daha kalıplı zaten gidip test edicem ama önerilerinize göre gitmek istedim hani şu motora git bak gibisinden :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
o bütçelerde var mı bilmiyorum ama z1000sx bakabilirsin belki xj 6 diversion f veya er6nın grenajlı versiyonu olabilir

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
yuki donki

yuki-Donkey.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar