Uzun menzilli Elektrikli motosiklet önerisi

Arkadaşlar, adv 350 scooterimi sattım, niyetim xadv 750 almak
Ancak fiyatı ve işletme maliyeti açısından uzun menzilli elektrikli motorada sıcak bakıyorum ama paketçilerin kullandığı zayıf çin mallarından değil

Bayağı araştırma yaptım, şuan en uzun menzillisi 215 km

Markası roadpecker
16000 watt motor gücü var, 360 nm tork veriyor ,kayış aktarmalı, son hızı 120 km ile sınırlandırılmış

İlgimi çekti , nette videoları var ama yeni olduğu için detaylı kullanıcı inceleme videosu yok, fiyatı biraz yüksek ama aklımı çeliyor, youtube kapalı olduğundan video linkini veremiyorum, bu konuda sizin fikrinizi merak ediyorum

https://roadpecker.com/ovega/

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Arkadaşlar, adv 350 scooterimi sattım, niyetim xadv 750 almak
Ancak fiyatı ve işletme maliyeti açısından uzun menzilli elektrikli motorada sıcak bakıyorum ama paketçilerin kullandığı zayıf çin mallarından değil

Bayağı araştırma yaptım, şuan en uzun menzillisi 215 km

Markası roadpecker
16000 watt motor gücü var, 360 nm tork veriyor ,kayış aktarmalı, son hızı 120 km ile sınırlandırılmış

İlgimi çekti , nette videoları var ama yeni olduğu için detaylı kullanıcı inceleme videosu yok, fiyatı biraz yüksek ama aklımı çeliyor, youtube kapalı olduğundan video linkini veremiyorum, bu konuda sizin fikrinizi merak ediyorum

https://roadpecker.com/ovega/
Web sitelerine bir baktım, iyi hoş da web sitesinde yazılanları düzgün kontrol etmeyenlerin üretiminde kim bilir ne gibi kalite kontrol eksiklikleri vardır.
Dubleks lastik ne demek yaa, sanayide cahil ustaların "Tubless" diyemeyip dubleks dedikleri şekilde yazmışlar. Ya iç lastiksiz yazsınlar ya da dtubeless yazsınlar, böyle saçma olmuş. Şirkette kimse de abi biz ne yapıyoruz dememiş mi? Bu basit ayrıntı gibi görünebilir ama kim bilir ne basit ayrıntılar daha vardır sorun çıkaracak dedirtiyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
16000 Watt güç bizim anladığımız dilde 21,4 bg yapıyormuş, motorda da 360 nm tork varmış. 0'dan 100'e kapışsak bu motor V-Strom'u da benim Er6F'i de parçalar sanırım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
16000 Watt güç bizim anladığımız dilde 21,4 bg yapıyormuş, motorda da 360 nm tork varmış. 0'dan 100'e kapışsak bu motor V-Strom'u da benim Er6F'i de parçalar sanırım.
Elektrikli motor için makul değerler. Elektrikli araçlarda motorun gücü değil de o motordan o gücü almak için gereken akımı verebilecek batarya mesele zaten.
Konu yine dönüp dolaşıp arkasında hangi firma var konusuna geliyor, web sitesine bakınca bende o güven oluşmadı. Kağıt üzerinde aynı özelliklerde honda/yamaha/suzuki/kawasaki markaları çıkarsa o zaman tamam derdim.

Elektrikli motorlarda akü zamanla büyük bir masraf açmıyor mu , benim bu motorlara karşı büyük bir önyargım var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar