Hem karada hem denizde gidebilen motosiklet yaptı

hem-karada-hem-denizde-gidebilen-motosiklet.jpg

İstanbul’da bir vatandaş, hem karada hem denizde gidebilen motosiklet yaptı.

“Bir gün sahildeyken motosikletime baktım ve ‘Bu motor suda gider mi?’ diye düşündüm. Ertesi gün projeye başladım.

İstanbul'da bir vatandaş, hem karada hem denizde gidebilen motosiklet yaptı.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
D400
düşünsene bununla teknelere kuryelik yapıyorsun var ya parayı kırarsın

O var migros yapıyor :D

migros-deniz-market-637964122167080146.jpg

İlk okul zeka seviyesine hakaret olur.

5. sınfıfa giderken araştırma projeleri yarışmasına katılmıştım. oyun arabanın üst taraflarını söküp kutu gibi içi poşetli bir sistem oturtmuştum. kutunun da ucuna motor bağlayıp minik bi süpürge takmıştım.
arabayı uzaktan kumanda ile yöneterek o süpürge ile yerdeki çöpleri toplatabiliyordum.

Bu arkadaş bu yaşta o yaştaki zeka seviyeme yetişmeye calısıyor D:D

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

5. sınfıfa giderken araştırma projeleri yarışmasına katılmıştım. oyun arabanın üst taraflarını söküp kutu gibi içi poşetli bir sistem oturtmuştum. kutunun da ucuna motor bağlayıp minik bi süpürge takmıştım.
arabayı uzaktan kumanda ile yöneterek o süpürge ile yerdeki çöpleri toplatabiliyordum.

bu çok maliyetli hem tekneyle nasıl dönerciye gideceksin mecbur yürüyecen

Gencler niye gomuyorsunuz adami iyi yada kotu bi projeye girismis ve basarmis adam. Vallahi helal olsun.

Hayal var, yaraticilik var, cesaret var, gayret var, ustalik var, muhendislik var. Biz bi motorun yagini degistiriyorum, bi araba ampulu takiyorum bi aku sarj ediyorum gururlaniyorum adam neler yapmis neler:)

Hani ben elim tornavida tutar klasmanindayim. Daha bu klasmanda bile olmayan kisiler Turkiye gibi nefes almanin bile pahali oldugu ulkede mucit adamla alay ediyor:) Komik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sana diyorum moruk ayip ediyosun:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence de çocuğa bravo. Uğraşmış, didinmiş, emek vermiş, bir şeyler yapmış. Hemen gömmeyelim beyler.

Eline emeğine sağlık güzel bir proje olmuş, motora su kaçmaması için bazı önlemler alınabilir ama güzel olmuş.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ürün bize saçma da gelse gençler bir şey üretsin, İddaa bayilerinde, kahve köşelerinde, fik fik işlerle zaman kaybetmesinler.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
haber geçen haftaya ait sanıyorum, hiç beğenmediğimi söylemiştim. dikkatli okuyunca "hem karada hem denizde giden motosiklet yaptı" cümlesinin anlamı tamamen yeni bir gövde tasarımı olan ve bir çok parçasının yeniden tasarlanmasıyla oluşmuş bir motosiklet geliyor aklımıza..

fakat videoyu seyrettiğimde tek gördüğüm şey bir paketçi motoruna 2 tane kayık gibi zımbırtı tutturmuşlar ve sadece mevcut scooter ile denizde batmaması için aparat yapmışlar..

motosikletin dinamiği bozulmuş bir kere, bu motosiklet değil artık ve denizde ne kadar verimli ve güvenli oda belli değil. saçma sapan bir şey olmuş.. bir şey yapmışlar ama ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor gibi geldi bana.

Motosikleti
D400
Valla gömerim kusura bakmayın.

birşeylere vakit harcayıp kafa yormuş olabilir de adamlar 6 ay düşünüp papaz eriğini imam eriğine çeviren zımbırtı da yapmış, kötü söz söylenince küflenen kuran okuyunca filizlenen kavanoz projesıne de 3 ay vakit harcamış.

B.ktan şeyleri haber değer olarak paylaşmalarından bıktım gari :D

Motosikleti
QJ SRT800s
Plastik bidonları birbirine bağlayıp kano yapanlar bundan daha çok özenli yapıyorlar.
Bunu haber diye ana sayfada paylaşmak nedir. Adamın hobisidir, birşeylerle uğraşmayı seviyordur diyecek birşey yok buna. İlk defa icat edilmiş gibi davranmamak gerek.

Buyrun yakın tarihten BISKI. Bukadar konuşulmamış.

Daha geçmişe giderseniz araba olarak yapılmış ve yanlış hatırlamıyorsam Fatma Girik ile haberi yapılan anfibik aracı bulabilirsiniz 80 lerde.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkarmaya çalışıyorsunuz :) Beğenen bile var yahu :)

Şu gördüğünüz alet ne karada, ne de denizde YASAL OLARAK kullanılabilecek bir şey değil, çok yaratıcı, çok rasyonel bir fikir de değil. Tamamen tabloid bir iş...

Forum nelerle uğraşıyor, hey allahım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar