dölar 40+ alacağınız motor varsa harekete geçme zamanı geldi de geçiyor

Motosikleti
D400
malesef durumlar vahim. zar zor tutulan kur patladı. belki geçici olabilir, hökümet dolar yakarak geri getirebilir ama uzun vadeli olmayacak.

seven gitsin alsın. paranız yoksa, bajaj alacaksanız senetle alın ama çok vakit kaybetmeyin !!1ünlem

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malesef durumlar vahim. zar zor tutulan kur patladı. belki geçici olabilir, hökümet dolar yakarak geri getirebilir ama uzun vadeli olmayacak.

seven gitsin alsın. paranız yoksa, bajaj alacaksanız senetle alın ama çok vakit kaybetmeyin !!1ünlem
piyasa hala ölü görünüyo, düşük cc motorların hepsi ucuza gidiyo.

Motosikleti
D400
ikinci el için avantajlı fiyatlar nisan ortası & sonuna kadar devam eder evt

Motosikleti
D400
geleceği tahmin etmek olmaz. fikir yürütürsek, şuankinden geri gitmez hiç bir türlü. doviz kuruna bağlı olarak az veya çok yavaş yavaş artar sanırım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrik ederım dostum, Warren Buffet gibi adamsın :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Ben yaza doğru %25 indirim bekliyorum...

571 bin TL'ye CB750 Hornet satmaya çalışan Honda düşünsün. Yahu senin Aprilia Tuono 660 veya KTM 790 karşısında ne şansın var ki böyle saçma fiyat politikası güdüyorsun? Al sana cevap...

Motosikleti
K 1600 GTL
BMW fiyatlarını hemen güncellemiş... Diğerleri de günceller kısa sürede...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
iyi ki bi motoru değiştireyim dedim ya valla sokarım motoruna da zevkine de satıyom hepsini yurt dışına kaçacam

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
iyi ki bi motoru değiştireyim dedim ya valla sokarım motoruna da zevkine de satıyom hepsini yurt dışına kaçacam
Bazen ayda 1 bazen ayda 2-3 kere yurtdışında olan biri olarak, hiç yurtdışına gitmediysen 1 gün bile olsa önce bir gezmeye git. Sokaklarında yürü yemeklerinden ye. Çünkü gemileri yakıp gidicem olayını ben çok duyuyorum, Türkiyede alt gelir sınıfında olmak avrupa'da alt gelir sınıfında olmaktan daha kolay. Ancak nitelikliysen çalışana her zaman karşılık var. (Kazancını bilmiyorum, iki tarafta da kötü senaryo için söylüyorum) Üstelik bizim mültecilere baktığımız gibi bakacaklar buradan giden herkese. Sürekli iş yaptığım adamlar bile hala eli ardında geziyo dolandırılmamak için. Bizi öyle görüyorlar o yüzden counter attack olarak onlar dolandırmaya çalışıyor. Ummanda senelerdir alamadığım 5k dolarım var. 2 sene önce Senegal'de TR'den dolandırılan adamın işini çözdük karşılığında o bizi dolandırdı :) Hiç nitelik yoksa mesela almanya'ya gitsen 2 nesildir orada olan bir Türk'ün yanında sigortasız yarı parasına çalıştırılabilirsin. Aklıma sevdiğim bir parça geldi Metallica - Sad but true. Gemileri yakıp tüm düzen değiştirilmez. Daha fazla para kazanıp ucuza motosiklet ya da otomobil almaktan daha değerli şeyler olduğunu düşüneceksin muhtemelen. Yurtdışında yaşam çok kolay değil, Ben yeteri kadar para kazandığım sürece zimbabwe'de bile yaşarım, ama mesela eşime dünyaları versen yaşayamaz. Sosyal hayat yok çünkü.

Bu arada göçmenlik kısmından haberim yok ama en kolay adapte olabileceğimiz yer muhtemelen Bosna olur. Hem biz Türkleri seviyorlar, hem de müslüman nüfusun yoğunluğundan ötürü bizimkine biraz daha benzer adetler var.

Bazen ayda 1 bazen ayda 2-3 kere yurtdışında olan biri olarak, hiç yurtdışına gitmediysen 1 gün bile olsa önce bir gezmeye git. Sokaklarında yürü yemeklerinden ye. Çünkü gemileri yakıp gidicem olayını ben çok duyuyorum, Türkiyede alt gelir sınıfında olmak avrupa'da alt gelir sınıfında olmaktan daha kolay. Ancak nitelikliysen çalışana her zaman karşılık var. (Kazancını bilmiyorum, iki tarafta da kötü senaryo için söylüyorum) Üstelik bizim mültecilere baktığımız gibi bakacaklar buradan giden herkese. Sürekli iş yaptığım adamlar bile hala eli ardında geziyo dolandırılmamak için. Bizi öyle görüyorlar o yüzden counter attack olarak onlar dolandırmaya çalışıyor. Ummanda senelerdir alamadığım 5k dolarım var. 2 sene önce Senegal'de TR'den dolandırılan adamın işini çözdük karşılığında o bizi dolandırdı :) Hiç nitelik yoksa mesela almanya'ya gitsen 2 nesildir orada olan bir Türk'ün yanında sigortasız yarı parasına çalıştırılabilirsin. Aklıma sevdiğim bir parça geldi Metallica - Sad but true. Gemileri yakıp tüm düzen değiştirilmez. Daha fazla para kazanıp ucuza motosiklet ya da otomobil almaktan daha değerli şeyler olduğunu düşüneceksin muhtemelen. Yurtdışında yaşam çok kolay değil, Ben yeteri kadar para kazandığım sürece zimbabwe'de bile yaşarım, ama mesela eşime dünyaları versen yaşayamaz. Sosyal hayat yok çünkü.

Bu arada göçmenlik kısmından haberim yok ama en kolay adapte olabileceğimiz yer muhtemelen Bosna olur. Hem biz Türkleri seviyorlar, hem de müslüman nüfusun yoğunluğundan ötürü bizimkine biraz daha benzer adetler var.
Ben de 6 ay Amerikada kalmıştım, bir sürü Türk genci "geleceğim, parayı kıracağım ve güllük gülistanlık hayatım olacak" diyor ama azımsanamayacak kısmı eğer geri dönüşü olmayan kısma girmediyse oradaki tempoya, hayata dayanamayıp dönüyor. Hele kaçak gelenleri hiç söylemeyim, ilk birkaç sene yaşadıkları hayat cidden zor ve Türkiyede aileyle kalıyorsa ondan bile beter bir hayat yaşaması muhtemel.

Ben Tek başına az bir parayla Dünyayı gezenlere imreniyorum. Ben yapamam misal..
Üsküp'ü tavsiye ederim. Kendimi evimde gibi hissettiğim tek yer oldu. İştip'te aynı şekilde. Herhangi bir Ege kasabası tadında.

Bir arkadaş gemileri yaktı.. Bu sene Emekli oldu. Green Kart çıktmışı , geçen ay konsoloslukta görüşmeye gitti.. Evi barkı ne varsa satıyor. Nisan gibi Göçecekler. 2 Çocuk , Okulları var vs.. Umarım herşey gönüllerince olur. Çok radikal bir karar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar