Köpek saldırısı

Motosikleti
K 1600 GTL
Kenya'lı bulmuş sıpa :)

Lan oğlum hiç mi babandan görmedin...
Kenyalının beklentilerini karşılar inşallah... ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakın arkadaşlar köpekler motorculara neden saldırıyoru çözmemiz gerekli bu bir sorun ama bu sorun bizde köpeklerde değil.

Köpekler bildiginiz gibi tarihin başından beri bizimle beraberler kimi zaman bizi tehlikelerden korurlar kimi zaman hayvanlarımıza göz kulak olur ve çoğunluklada bizi eğlendirirler ama asla zararımızı istemezler. Neden köpekler motorlara saldırıyor? yada biz motorlara saldırdıklarınımı düşünüyoruz?

biliyorsunuz yurtdışında hiç bir köpek motorlara saldırmaz ama ülkemizde neden saldırır?

Biliyorsunu türkiyede motorlar bakımsızdır çünkü yeterince kalifiye ustamız yoktur. Motor bakımsız oldugundan ötürü sübaplarından ses gelmeye başlar ve ses inanılmaz rahatsız edicidir köpekler için. Köpeklerde iyi duydugu için böyle bakımsız motorlar yanlarından geçince hemen sahibini uyarmak için havlamaya başlarlar.

Hav hav durdur ulan motoru bakım yaptır hav hav eşek herif dur

olayın çözümü basit köpeklerin kulaklarını kesmeliyiz.
Kulaklarını kesersen daha iyi duyarlar bence dişlerini çekelim....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olayın çözümü basit köpeklerin kulaklarını kesmeliyiz.

kamyoncu sen kendini komik mi sanıyosun gizli hayvan düşmanı ?

aklınıza ilk kesip biçmek geliyor. O cocuklar yanında tavuk çiğeri tasısa aslında o kopekler onu ısırnak yerine ona tapar tapar.

londra ve amsterdam da sokak kopeklerin cocuklara saldırmamasının nedeni de budur.

Avrupalının cocugu medeni ve hayvan sevgisiyle buyuyor ayrıca.

Motosikleti
D400
puçtum; farkındaysan herhangi bir mesajına cevap vermiyorum yorum yapmıyorum bir süredir.

fakat egondan mıdır psikolojik sıkıntından mıdır bilmiyorum gerginlik arıyorsun bana sataşarak.

cidden yorucu bir insansın.

puçtum; farkındaysan herhangi bir mesajına cevap vermiyorum yorum yapmıyorum bir süredir.

fakat egondan mıdır psikolojik sıkıntından mıdır bilmiyorum gerginlik arıyorsun bana sataşarak.

ya adam aranızdaki buzları eritmek için belki gayet masum bir şaka yapmış.

aslında saka da olmayabilir cunku gerçekten bana dusmandın. sasırmış olabilir

fikir ayrılığı yasadığın herkese dusman olmana gerek yok.

Motosikleti
D400
ya adam aranızdaki buzları eritmek için belki gayet masum bir şaka yapmış.

fikir ayrılığı yasadığın herkese dusman olmana gerek yok.

sana da yazmamaya calısıyorum da yazayım; senin konuşma yapını biliyorum artık alıştım. arada ayarı kaçırıyorsun ama hadi neyse.

bu eleman herkese karşı "ben zekiyim siz salak oe'sınız" modunda konuşuyor, ve bunu ciddi ciddi yapıyor. Bu hoş bir durum değil. Fikir ayrılıgından değil yani durum. :)

O nedenle en son sana yazmayacagım sende yazma dedim ama inatla yazıyor, niyeti buzları eritmek değil gerginlik çıkarmak. ayrıca aramızdaki buz bizim buzumuz ona ne anasını satayım :D ister eritiriz ister dondururuz

Kenyalının beklentilerini karşılar inşallah... ;)
ya hiç bu açıdan dusunmemiştim. gerçekten sıkıntılı bir durum :/

sana da yazmamaya calısıyorum da yazayım; senin konuşma yapını biliyorum artık alıştım. arada ayarı kaçırıyorsun ama hadi neyse.

bu eleman herkese karşı "ben zekiyim siz salak oe'sınız" modunda konuşuyor, ve bunu ciddi ciddi yapıyor. Bu hoş bir durum değil. Fikir ayrılıgından değil yani durum. :)

O nedenle en son sana yazmayacagım sende yazma dedim ama inatla yazıyor, niyeti buzları eritmek değil gerginlik çıkarmak. ayrıca aramızdaki buz bizim buzumuz ona ne anasını satayım :D ister eritiriz ister dondururuz

Punctum benim gorduğum en elit 3 uyeden biri.Herkesin elitlik anlayışı farklı olabilir tabii.

Bana da ailemi de işin içine kattığın kufurlu bir başlık açmıştın. Sonra şutlandın falan.. "Dandik makinan yolda kalır zorlama" gibisinden takıldım diye yaptın bunu. Tabi sana takılmamın nedeni de senin benle uğraşma çabalarındı :) Allaha şükür bugune kadar kimseye hak ettiğinden fazlasını vermedim.

Aşırı tepkiler veriyosun.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
ya hiç bu açıdan dusunmemiştim. gerçekten sıkıntılı bir durum :/

Punctum benim gorduğum en elit 3 uyeden biri.Herkesin elitlik anlayışı farklı olabilir tabii.

Bana da ailemi de işin içine kattığın kufurlu bir başlık açmıştın. Sonra şutlandın falan.. "Dandik makinan yolda kalır zorlama" gibisinden takıldım diye yaptın bunu. Tabi sana takılmamın nedeni de senin benle uğraşma çabalarındı :) Allaha şükür bugune kadar kimseye hak ettiğinden fazlasını vermedim.

Aşırı tepkiler veriyosun.

karıştırıyor olabilir misin ben 1 kere 2 gün şutlandım onda da malum kitleye koyun dedim diye. onun dışında banlanmadım.

öyle bir başlık da açmam ben; bence yanlış hatırlıyor olabilirsin aileyi katmam kesinlikle. :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150

Kendi kendine bir çıkarımlar, bir haller, bir atarlanmalar falan...yazdıklarımı zekilerin mi, yoksa salakların mı okuyacağına ben karar veremiyorum ki. Öyle olsa seni engellemiştim :) İstersen sen engelle...

Motosikleti
D400
Kendi kendine bir çıkarımlar, bir haller, bir atarlanmalar falan...yazdıklarımı zekilerin mi, yoksa salakların mı okuyacağına ben karar veremiyorum ki. Öyle olsa seni engellemiştim :) İstersen sen engelle...

bu ego ile seni iyi sağ bırakmışlar bu yaşa kadar.

engel sistemi çalışsa yaparım da sen engellesen görmüyorsun da karşındaki tipler hala seni görüyor o nedenle anlamı yok

Motosikleti
bu ego ile seni iyi sağ bırakmışlar bu yaşa kadar.

engel sistemi çalışsa yaparım da sen engellesen görmüyorsun da karşındaki tipler hala seni görüyor o nedenle anlamı yok
Engellemiş kadar oldun :)

Sen daha kısa donla dolanırken, ben 25 yıldır neler gördüm forumlarda canım kardeşim. Hadi yoluna...

Motosikleti
D400
Engellemiş kadar oldun :)

Sen daha kısa donla dolanırken, ben 25 yıldır neler gördüm forumlarda canım kardeşim. Hadi yoluna...

Offf erkek ya, ego ve karizma fışkırıyor cümlelerinden.

o gördüklerini tahmin edebiliyorum; o nedenle burada böyle davranıyorsun.

Ben yolumdayım; sen laf atıyorsun , sen yoluna gitsen ben zaten muhattap olmayacagım =)

Motosikleti
Offf erkek ya, ego ve karizma fışkırıyor cümlelerinden.

o gördüklerini tahmin edebiliyorum; o nedenle burada böyle davranıyorsun.

Ben yolumdayım; sen laf atıyorsun , sen yoluna gitsen ben zaten muhattap olmayacagım =)
Hoppala..

Yav arndiol, konumuz it, it...

Valla seninle derdim yok. Ha, sevmedim seni o başka. Burak'a nazire yaptık altı üstü. Kendini fazla önemsiyorsun, senin derdin bu.

İtlerle ilgili söyleyeceğin varsa buyur, yoksa boş ver, okuma beni...dağıtma konuyu...

karıştırıyor olabilir misin ben 1 kere 2 gün şutlandım onda da malum kitleye koyun dedim diye. onun dışında banlanmadım.

öyle bir başlık da açmam ben; bence yanlış hatırlıyor olabilirsin aileyi katmam kesinlikle. :)

:d

ya motoruna laf attım diye "it kopuk foruma üye oluyor" tarzı başlık açıp içine ailemi de katıp( o malum şahsın yaptığı kadar pislik içermesede) bir mesaj yazdın.

Moderator Levent anında başlığı slip(iyiki sildi acayip kufurler edecektim) seni 1 hafta falan postladı.Ondan sonra 15 gün hıncın geçmedi beni adminin adamı olmakla suçladığını unutmuş olamazssın ya..

Seni sinsi şeytan :) Dua et fetocu değilsin rahat yuzu vermezdim sana da neyse..hatalarını gençlliğine veriyorum :)

Motosikleti
D400
:d

ya motoruna laf attım diye "it kopuk foruma üye oluyor" tarzı başlık açıp içine ailemi de katıp( o malum şahsın yaptığı kadar pislik içermesede) bir mesaj yazdın.

Moderator Levent anında başlığı slip(iyiki sildi acayip kufurler edecektim) seni 1 hafta falan postladı.Ondan sonra 15 gün hıncın geçmedi beni adminin adamı olmakla suçladığını unutmuş olamazssın ya..

Seni sinsi şeytan :) Dua et fetocu değilsin rahat yuzu vermezdim sana da neyse..hatalarını gençlliğine veriyorum :)

hah onu hatırladım da yok yav aileyi işin içine katmam normalde; sana hakaretlerime birşey demem yapmışımdır ama aileyi kattıysam affola kusura bakma valla hatırlamıyorum bile.

valla 1 kere banlandım o da koyun dedıgım içindi ama neyse ; o da olabilir işin içinde aynı döneme denk geldiyse.

Eyvallah o zaman. Genç de sayılmam ama olsun artık :D

----

Neyse ana konumuza dönecek olursak; daha önce de sayfalarca dedıgımız gibi bir önlem alınmalı. Başıboş köpek problemi yok diyen önce terapiye gitsin sonra haberleri okusun. Giderken de "o zaman hepsini öldürelim" diyen tayfayı da yanında götürsün.

10 sene de bir köpek katliamı yapmayacagımıza göre süreci düzeltmek ZORUNDAYIZ. Köpekleri örgütleyen psikopat köpekler; saldırgan olanlar; sokakta yaşamı hastalık yaşlılık sebebiyle işkenceye dönenler falan ;%30 civarı yapıyordur genel nüfusun; bunlar uyutulsun.

Kalan %70 civarının yarısını barınaklara da alamıyorlarsa bıraksınlar yönetimi yapabilecek birileri gelsin.

hah onu hatırladım da yok yav aileyi işin içine katmam normalde; sana hakaretlerime birşey demem yapmışımdır ama aileyi kattıysam affola kusura bakma valla hatırlamıyorum bile.

valla 1 kere banlandım o da koyun dedıgım içindi ama neyse ; o da olabilir işin içinde aynı döneme denk geldiyse.

Eyvallah o zaman. Genç de sayılmam ama olsun artık :D

----

Neyse ana konumuza dönecek olursak; daha önce de sayfalarca dedıgımız gibi bir önlem alınmalı. Başıboş köpek problemi yok diyen önce terapiye gitsin sonra haberleri okusun. Giderken de "o zaman hepsini öldürelim" diyen tayfayı da yanında götürsün.

10 sene de bir köpek katliamı yapmayacagımıza göre süreci düzeltmek ZORUNDAYIZ. Köpekleri örgütleyen psikopat köpekler; saldırgan olanlar; sokakta yaşamı hastalık yaşlılık sebebiyle işkenceye dönenler falan ;%30 civarı yapıyordur genel nüfusun; bunlar uyutulsun.

Kalan %70 civarının yarısını barınaklara da alamıyorlarsa bıraksınlar yönetimi yapabilecek birileri gelsin.
tamam affetim seni.

şimdi sana bir soru soracam ama aşırı durust cevap şart. Beni onca zaman destekleyen kil... e ayıp olur mu diye düşünme sakın.

Milyonlarca kopek. Bu bir gerçek.

Milyonlarca köpek için oldu ya, dunya bankası kredi verdi km karelerce çiftlikler yapıldı ülkenin çeşitli yerlerine.Fantazi işte, düşünüyoruz.
Bu barınaklarda bu hayvanlar nasıl yaşayacağını hiç hayal ettin mi ?

Mesela şu an nasıl ne şartlarda yaşıyorlar biliyo musun ? Sence kırlarda çimelerde birbirleriyle neşe içinde oynayıp, onları seven, iyi besleyen bakıcılarıyla neşe içinde mi yaşıyor bu hayvanlar ?

Eğer fantazi gerçekleşir ve milyonlarca hayvan bu barınaklarda yaşatılırsa nasıl ne şartlarda yaşayacak biliyo musun ?
Çamur içinde sefillik içinde, yara bere,hastalık, yarı aç yarı tok şekilde yaklaşık 10 yıl boyunca ölmeyi bekleyecek.

Benim iki kopeğim var, vallahi de billahi de var. Ben vahşi acımasız insan falan değilim.Ama en insancıl çözüm,
Acısız iğne ile itlaftır. Üzücü ama yapılması gereken bu.Gerekiyorsa bu iğneler için 100 milyon euro harcansın, ama iş acısız şekilde bitsin.

Diğer türlüsü o hayvanlara işkencedir..yazıktır, günahtır.
Sen şimdi bu hayvanların barınaklarda yaşatılması daha iyi bir senecek olduğunu rahatlıkla soylebiliyor musun ?

Motosikleti
cbf 150
Ben hala kulak kesmeden yanayım yada hepsine airpods pro acn açık şekilde takalım çıkaramasınlar. ama iğneyle öldürmek sanki biraz zorbaca gibi öyle değilmi?

sonuçta bize yardı ediyorlar. Mesele bugün biz heyvanatlara göre besin zincirinin üstündeyiz ama yapay zekaya göre de altındayız. Yapay zeka hadi şunları iğneyle yada covidle bir silsek dünyadan derse? hoşunuza gidermi?

Yada dünyanın en uzun süredir yaşyan canlısı olan bitki kardeşlerimiz sadece bir gün oksijen üretmesek deseler?

Köpeklere airpods pro direk çözüm

Motosikleti
D400
tamam affetim seni.

şimdi sana bir soru soracam ama aşırı durust cevap şart. Beni onca zaman destekleyen kil... e ayıp olur mu diye düşünme sakın.

Milyonlarca kopek. Bu bir gerçek.

Milyonlarca köpek için oldu ya, dunya bankası kredi verdi km karelerce çiftlikler yapıldı ülkenin çeşitli yerlerine.Fantazi işte, düşünüyoruz.
Bu barınaklarda bu hayvanlar nasıl yaşayacağını hiç hayal ettin mi ?

Mesela şu an nasıl ne şartlarda yaşıyorlar biliyo musun ? Sence kırlarda çimelerde birbirleriyle neşe içinde oynayıp, onları seven, iyi besleyen bakıcılarıyla neşe içinde mi yaşıyor bu hayvanlar ?

Eğer fantazi gerçekleşir ve milyonlarca hayvan bu barınaklarda yaşatılırsa nasıl ne şartlarda yaşayacak biliyo musun ?
Çamur içinde sefillik içinde, yara bere,hastalık, yarı aç yarı tok şekilde yaklaşık 10 yıl boyunca ölmeyi bekleyecek.

Benim iki kopeğim var, vallahi de billahi de var. Ben vahşi acımasız insan falan değilim.Ama en insancıl çözüm,
Acısız iğne ile itlaftır. Üzücü ama yapılması gereken bu.Gerekiyorsa bu iğneler için 100 milyon euro harcansın, ama iş acısız şekilde bitsin.

Diğer türlüsü o hayvanlara işkencedir..yazıktır, günahtır.
Sen şimdi bu hayvanların barınaklarda yaşatılması daha iyi bir senecek olduğunu rahatlıkla soylebiliyor musun ?

Yukarda uyutulmamasını savunmadım aslında. Ama problem şurada; yıllardır yavaş yavaş büyüyen bir köpek sorunu var ve belediyelerin ilgili departmanları muhtemel o paraları cukkalıyor. yani bu problemin esas sebebi yöneticiler.

Bugün öldürsen; 10 yıl sonra aynı noktaya gelecek, esas olay insanların görevini yerine getirmesini sağlamak. Düzenli olarak katliam planı yapamayız.

Aslında yukarda tahmini oranlarla acıklamıştım; zaten problemli olan , yaşam zorlugu ceken, hasta olan, psikopat olan uyutulsun diyorum. Bu da ciddi bir rakam aslında.

Kalan sayının bir kısmı barınaklarda sabit besleme ile , kalanı da kısırlaştırma ve kontrol ile alındıgı yere bırakabilir. Yani şu an mevcut hayvan sayısının %70'inin olmadıgını ve bunların içinden (tabi gözden kacanlar olur) psikopatların olmadıgını düşün.

Bu bana hepsini öldürelim diyen manyaklıktan daha mantıklı geliyor.

Çok eski sayfalarda kısırlaştırma vs. maliyeti ile sarayın günlük harcamasını kıyaslamıştım. Aslında o kadar çok şeye gereksiz para harcıyoruz ki, barınaklarda kalacak %30/40 civarı hayvan yük bile olmayacaktır.

Her noktada problem birilerinin hırsızlıgına, görevini yapmamasına geliyor. Açıkçası Mahmut emmi köpek alıp sokağa attı da üreyip çoğaldı diye ya da Ahmet emmi belediye başkanıyken oraya ayıracağı bütçe ile dinazor yaptı diye "tüm köpekleri toplatıp öldürün" demek vicdanıma sıgmıyor.

Yukarda uyutulmamasını savunmadım aslında. Ama problem şurada; yıllardır yavaş yavaş büyüyen bir köpek sorunu var ve belediyelerin ilgili departmanları muhtemel o paraları cukkalıyor. yani bu problemin esas sebebi yöneticiler.

Bugün öldürsen; 10 yıl sonra aynı noktaya gelecek, esas olay insanların görevini yerine getirmesini sağlamak. Düzenli olarak katliam planı yapamayız.

Aslında yukarda tahmini oranlarla acıklamıştım; zaten problemli olan , yaşam zorlugu ceken, hasta olan, psikopat olan uyutulsun diyorum. Bu da ciddi bir rakam aslında.

Kalan sayının bir kısmı barınaklarda sabit besleme ile , kalanı da kısırlaştırma ve kontrol ile alındıgı yere bırakabilir. Yani şu an mevcut hayvan sayısının %70'inin olmadıgını ve bunların içinden (tabi gözden kacanlar olur) psikopatların olmadıgını düşün.

Bu bana hepsini öldürelim diyen manyaklıktan daha mantıklı geliyor.

Çok eski sayfalarda kısırlaştırma vs. maliyeti ile sarayın günlük harcamasını kıyaslamıştım. Aslında o kadar çok şeye gereksiz para harcıyoruz ki, barınaklarda kalacak %30/40 civarı hayvan yük bile olmayacaktır.

Her noktada problem birilerinin hırsızlıgına, görevini yapmamasına geliyor. Açıkçası Mahmut emmi köpek alıp sokağa attı da üreyip çoğaldı diye ya da Ahmet emmi belediye başkanıyken oraya ayıracağı bütçe ile dinazor yaptı diye "tüm köpekleri toplatıp öldürün" demek vicdanıma sıgmıyor.

ya bu kopek konusunda konuşmak inan hiç istediğim bişey değil.
Burası binlerce kişinin etkileşimde bulunduğu bir yer değil.Sen beni ikna etsen nolcak ben seni ikna etsem nolcak.Boş iş.
Zaten bir bok olacağı da yok.

Sadece bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorum.
İtalya da adamlar güvercin pisliğinden bıktığı için guvercin beslemeyi yasaklamışlar, hastalık yayıyormuş, heykeller yıpranıyormus falan :)

Bizim burda milyonlarca kopek dışarıya pisliyor ya. Böyle koca koca boklar. Hatırlarsın boyle bir başlığım vardı ve yemin ediyorum bıkmıştım.Markete giderken kaldırımdan inip asfallta yürüdüğüm çok zaman oldu kopek bokuna basmayım diye.

Kopekler kedi gibi olsa dahi, yani insanlara hiç zarar vermeseler bile şu bok işi nedir peki ?
Hindistan da tuvalet problemi var diye dalga geçen biz elit! Türkler aslında bokun içinde yaşıyoruz ama farkında değiliz.

Tabii bazı kişiler elit sitelerinde bu tür problem yaşamıyorlar.Onlar işyerine giderken arabalarını yol üzerinde durdurup kopek falan besliyorlar.Hepsi ne kadar güzel insan bunların :kalp :kalp

lan bildiğin darbe oluyor memlekette, bunlar hala köpek didişmesi yapıyor.

lan bildiğin darbe oluyor memlekette, bunlar hala köpek didişmesi yapıyor.

maksat kafa dağıtmak. moralim inanılmaz bozuk.

mesela sen napıyosun ? darbe oluyor gelmişin motosiklet. net te bize laf sokuyon..

istanbul daysan sarachaneye git bari

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar