Ben Tibet,

Herkese selam Tibet ismim 48 yaşındayım iç mimarım İstanbul’da yaşıyorum..
2022 yılında 6000 kilometrelik Yamaha neos tecrübesi edindikten sonra,şimdi kendime yeni bir motor almak istiyorum 125 cclik. Vespa Primavera,Yamaha NMAX, Honda PCX DX arasında kararsızım bana tavsiye vermek isteyen olur mu?şimdiden teşekkürler?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Adam motor tavsiyesi istiyor otobiyografi yazmış

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Herkese selam Tibet ismim 48 yaşındayım iç mimarım İstanbul’da yaşıyorum..
2022 yılında 6000 kilometrelik Yamaha neos tecrübesi edindikten sonra,şimdi kendime yeni bir motor almak istiyorum 125 cclik. Vespa Primavera,Yamaha NMAX, Honda PCX DX arasında kararsızım bana tavsiye vermek isteyen olur mu?şimdiden teşekkürler?
Merhabalar abicim, ben sizin yerinizde olsam pcx veya nmax arasında hoşuma gideni alır pası üzerimden atardım.

Daha sonra eğer scootera ilginiz varsa 300 lük (veya kaçlıksa artık güçlü olanlarından) vespa ile yoluma devam ederdim.

Aramıza hoşgeldiniz.

Sosyal meseleler amaçlanmıyorsa Vespa kaliteli ama çok pahalı , listeden Yamaha Nmax tavsiye ederim , Vespa ile aynı motora sahip Piaggio Medley de güzeldir..

Merhabalar abicim, ben sizin yerinizde olsam pcx veya nmax arasında hoşuma gideni alır pası üzerimden atardım.

Daha sonra eğer scootera ilginiz varsa 300 lük (veya kaçlıksa artık güçlü olanlarından) vespa ile yoluma devam ederdim.

Aramıza hoşgeldiniz.
Yukarıda saydıklarım arasında alma ihtimalim en zayıf olan Vespa, yorum için teşekkür ederim 🙋‍♂️
Sosyal meseleler amaçlanmıyorsa Vespa kaliteli ama çok pahalı , listeden Yamaha Nmax tavsiye ederim , Vespa ile aynı motora sahip Piaggio Medley de güzeldir..
sosyal mesele hiç umrumda değil benim için önemli olan işletme maliyeti ve görüntüsünün güzel olması biraz da teknolojik olması tabi, teşekkür ediyorum yorum için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İsmi Tibet olan bir iç mimar...

Sizin motosiklet BMW R 1300 GS...:)
😀

Vespayi kafandan sil at bir kere,fuzuli yüksek bir fiyati var sen en iyisi al bir PCX her zaman piyasasi var v N MAX den daha iyi 2ci el piyasasi var dahada fazla kafani yorma, ha alirsan 155lki olanini tercih et bir tik daha güc elinin altinda bulunsun.

Motosikleti
Honda Forza
Biraz daha yüksek cc istiyorsanız 155'lik Nmax'i, daha teknolojik bir ekran ve akıllı çanta istiyorsanız Pcx'i tavsiye ederim.

Aramıza hoş geldin Tibet abi, bence bayiye gidip 2 motoru da bir sür zaten neredeyse birbirine denk motorlar, hoşuna gideni tercih et yoluna bak abi. Şimdiden hayırlı olsun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Karşılaştırmayı pilav türevi yemekler üzerinden yaparsak daha iyi anlaşılır. Vespa Primavera'yı risotto ya da paellaya benzetirsek, Nmax Özbek pilavıdır, Pcx de bulgur pilavı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla Tibet guzel isimmiş.Bora gibi.. havalı yani.

bir de ismi İsmet olanları dusunelim :(

"Merhaba ben Tibet "
"Merhaba ben İsmet"

fark çok acık yani. .

Bir oylama olacaksa Yamaha derim.

Vespa nın gereksiz pahalı ve günlük uzun süreli kullanım için uygun olmadığını düşünüyorum.

PCX de kuryelerden dolayı çok avam ve kullanıcıları millete biraz itici geliyor gibi me geliyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hoşgeldiniz.

48 yaşındasınız, eğer İstanbul'da yaşıyorsanız elbet TEM otoyoluna da çıkacaksınız, boğaz köprülerinden de geçeceksiniz, biraz daha rahat etmek için 250cc bir şey bakın derim. yamaha xmax ya da honda forza bakın. Yok 250cc çok diyorsanız yamaha nmax da güzel.

Tabi ekipmanı ve sürüş eğitimlerini ihmal etmeyin, kapalı alanda hakimiyet eğitimi alın hiç olmazsa. Ekipman olarak da her zaman tam ekipmanla sürün, bir tek kask taktım olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar