2025 CB1000R karşısında hayatta kalabilecek naked lar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motobob bir video yapmış, 10 kağıdın altındaki guzel motorlar diye.

Tabi yorumları okuyunca şaştım şaşakaldım,çünkü millet CB1000R için birbirini yiyor adeta..

Size olası rakiplerin fiyatlarını yazayım:

Honda CB1000R 8999 Pound
Honda CB750 7300 Pound
Ducati Scrambler 9500 Pound
Yamaha Mt07 8000 Pound
Yamaha Mt09 10100 Pound
Aprilia Tuono 660 9850 Pound
Triumph Trident 660 7900 Pound
Triumph StreetTriple 765 10100 Pound
Suzuki 8s 7500 Pound
Suzuki GSX-S1000 11000 Pound (güzel indirim yapılmış buna, geçici veya sadece uk için olabilir)
Kawasaki Z900 9800 Pound

KTM leri yazmıyorum, onlar zaten öldü.

Yeterli stok varsa bu yaz çok kan akacak.,Milletin ekmeğiyle oynadılar :( pahalı super nakedlar bile tehlikede, adam 10.000 pound a SP sini verebiliyor çunku.
Burda hayatta kalabilecek 2 model var bence.Yazık, cok yazık.Böyle olmamalıydı..

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Herşey fireblade motoru değil onu koydugun şasede önemli. Şase çok iyi değil bilmem baktınmı.bu listede alıcağım tek motor z900 olurdu 2025 olan

Herşey fireblade motoru değil onu koydugun şasede önemli. Şase çok iyi değil bilmem baktınmı.bu listede alıcağım tek motor z900 olurdu 2025 olan
harikasın kamyoncu. Z900 terchin senin gercek bir avrupalı gibi dusunduğunu gosteriyor.

Peki , biraz detay verebilirsin neresi iyi değil şasinin ?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Motobob bir video yapmış, 10 kağıdın altındaki guzel motorlar diye.

Tabi yorumları okuyunca şaştım şaşakaldım,çünkü millet CB1000R için birbirini yiyor adeta..

Size olası rakiplerin fiyatlarını yazayım:

Honda CB1000R 8999 Pound
Honda CB750 7300 Pound
Ducati Scrambler 9500 Pound
Yamaha Mt07 8000 Pound
Yamaha Mt09 10100 Pound
Aprilia Tuono 660 9850 Pound
Triumph Trident 660 7900 Pound
Triumph StreetTriple 765 10100 Pound
Suzuki 8s 7500 Pound
Suzuki GSX-S1000 11000 Pound (güzel indirim yapılmış buna, geçici veya sadece uk için olabilir)
Kawasaki Z900 9800 Pound

KTM leri yazmıyorum, onlar zaten öldü.

Yeterli stok varsa bu yaz çok kan akacak.,Milletin ekmeğiyle oynadılar :( pahalı super nakedlar bile tehlikede, adam 10.000 pound a SP sini verebiliyor çunku.
Burda hayatta kalabilecek 2 model var bence.Yazık, cok yazık.Böyle olmamalıydı..
Bu karşılaştırmada; Honda CB750, Ducati Scrambler, Yamaha Mt07,Aprilia Tuono 660, Triumph Trident 660 ve Suzuki 8s'e yer yok...

Honda'dan devam edeceksek CB1000 Hornet olabilir. Yeni Z900 SE de gerçekten afilli motor.

Türkiye koşullarında ne istediğimizden ziyade, neye ulaşabildiğimiz belirleyici oluyor tabii...

Bu karşılaştırmada; Honda CB750, Ducati Scrambler, Yamaha Mt07,Aprilia Tuono 660, Triumph Trident 660 ve Suzuki 8s'e yer yok...

Honda'dan devam edeceksek CB1000 Hornet olabilir. Yeni Z900 SE de gerçekten afilli motor.

Türkiye koşullarında ne istediğimizden ziyade, neye ulaşabildiğimiz belirleyici oluyor tabii...
Sevgili Punctum,
bu yazdığın motorlar guc/kuvvet segment olarak karşılaştırmak yanlış olabilir belki.
Ama adamın teki dur ulan 1500 daha cıkayım cb1000 alayım demeyecek mi ? Belli bir kesim bunu mutlaka diyecektir. Şu an bu ikileme sen bile düşerdin bence, ne dersin ?

Z900 SE 11350 pound,azıcık tuzlu tarafta.. Motor guzel mi ? Guzel.
Alır mıyım ? Almanlara bir bakarım napıyolar sssadadas

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Sevgili Punctum,
bu yazdığın motorlar guc/kuvvet segment olarak karşılaştırmak yanlış olabilir belki.
Ama adamın teki dur ulan 1500 daha cıkayım cb1000 alayım demeyecek mi ? Belli bir kesim bunu mutlaka diyecektir. Şu an bu ikileme sen bile düşerdin bence, ne dersin ?

Z900 SE 11350 pound,azıcık tuzlu tarafta.. Motor guzel mi ? Guzel.
Alır mıyım ? Almanlara bir bakarım napıyolar sssadadas
CB1000 Hornet buraya gelse alacaktım zaten :)

Honda Avrupa'da gerçekten inanılmaz rekabetçi fiyatlarla çıkıyor. Japon'un Toyota'sı vs. bilmem ne...bunlar Avrupa'lı avantgart özentilerinin halt ettiği jargonlar. Geçiniz...

Motosikleti
cbf 150
harikasın kamyoncu. Z900 terchin senin gercek bir avrupalı gibi dusunduğunu gosteriyor.

Peki , biraz detay verebilirsin neresi iyi değil şasinin ?
Burak kardeş, öncelikle çelik tube şase kullanmışlar bu şaseler esnektir aluminyum şaseler gibi rijid değildirler ayrıca kaynaklarındaki işçilikde epey kötü. fireblade motoru tamamen aluminyum şase için tasarlanmış yüksek performans motorudur. bu motor için çok fazla kesinti yapılmış rekabetçi olmak adına. Firebladein motoruda iyi reklam yüzü oluyor. Avrupada yaşıyor olsaydım ve gerçek bir cbr 1000 rrım olsaydı bu motoru alır motorunu söker yedek parça yapardım. z900 muhteşem bir motordur ve 2025 versiyonu bence gelmiş geçmiş en iyi nakedlardan biri olucak.

Burak kardeş, öncelikle çelik tube şase kullanmışlar bu şaseler esnektir aluminyum şaseler gibi rijid değildirler ayrıca kaynaklarındaki işçilikde epey kötü. fireblade motoru tamamen aluminyum şase için tasarlanmış yüksek performans motorudur. bu motor için çok fazla kesinti yapılmış rekabetçi olmak adına. Firebladein motoruda iyi reklam yüzü oluyor. Avrupada yaşıyor olsaydım ve gerçek bir cbr 1000 rrım olsaydı bu motoru alır motorunu söker yedek parça yapardım. z900 muhteşem bir motordur ve 2025 versiyonu bence gelmiş geçmiş en iyi nakedlardan biri olucak.
kendi kendime dedim ki, bu kamyocu butun araştırmaları okudu ve şasi ve kaynak işçiliğini biryerlerden gördü.

Üşenmedim, google dan bazı keywordlerle senin incelemeyi buldum sanırım.

Burda,
Cons
  • Steel frame where some rivals use alloy
  • No cornering ABS or IMU

denmiş.Ama kaynak işçiliği kötü diyeni vallahi bulamadım,

Şasi için ayrica şöyle bir açıklama var,

The main chassis of the CB1000 Hornet is a twin-spar steel frame, and while that might not sound as exotic as the aluminium designs on some rivals, Honda says it has a full 70% more torsional rigidity than the previous Blade-derived naked bike, the CB1000R.

CB1000 Hornet’in ana şasisi, çift kirişli çelik bir çerçeveden oluşuyor. Bu, bazı rakiplerdeki alüminyum tasarımlar kadar egzotik gelmeyebilir, ancak Honda'ya göre bu yapı, önceki Blade türevi çıplak motosiklet CB1000R’ye kıyasla tam %70 daha fazla burulma rijitliğine sahip.

2025 Honda CB1000 Hornet & SP - Rakipler

Honda’nın başlıca rakiplerinin çoğu, superbike motorunu çıplak bir motosiklet şasisine monte etme prensibiyle benzer modeller sunarken, CB1000 Hornet’in fiyatı devreye girdiğinde rekabet edecek uygun modeller bulmak zorlaşıyor. Çünkü bu motosiklet, rakiplerine kıyasla oldukça uygun fiyatlı. Örneğin, Suzuki’nin model yelpazesine baktığımızda, GSX-S1000, teknik özellikler ve performans açısından CB1000 Hornet’e en yakın model olsa da, fiyatı daha çok alt segmentte yer alan çift silindirli GSX-8S’e yaklaşıyor.

Özetle; durum çok ciddi kamyoncu :(

Motosikleti
cbf 150
Güzel araştırma yapmışsın ama gene çuvallamışsın. Ben şasenin kaynak işçiliğini direk fuarda gördüm. İngilteredeki fuarda. Motor işçilik açısından kötü. Zaten fiyatıda bunu gösteriyor. Eski nakede göre rijitliği artmış demişler ama hala gerçek bir yarış şasesinin uzağında. Suzuki ve kawasaki varken dönüpde bakmam. Ama aferin sana araştırmacı gazeteci plur senden ama yapay mapay zeka çok takılma aklını alırım ha

Güzel araştırma yapmışsın ama gene çuvallamışsın. Ben şasenin kaynak işçiliğini direk fuarda gördüm. İngilteredeki fuarda. Motor işçilik açısından kötü. Zaten fiyatıda bunu gösteriyor. Eski nakede göre rijitliği artmış demişler ama hala gerçek bir yarış şasesinin uzağında. Suzuki ve kawasaki varken dönüpde bakmam. Ama aferin sana araştırmacı gazeteci plur senden ama yapay mapay zeka çok takılma aklını alırım ha
hııı ingileteredeki fuar... anladım,ok

ben pek anlamam şasi masi.Kaynak işçliği konusunda zaten inan hiç bilgim yok.

Burakiler mesela iyi mi ? Gerçekten bilmiyorum samimiyetle. Cb1000R da sırıtan yerleri gosterirsen sevirim öğrenmiş olayım biraz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tam "Bir insan ninja olmak varken neden eşek arısı olmak istesin ki?" diye bir şeyler yazacaktım. Baktım Honda'nın fiyat 800 pound daha düşük, kuvveti de daha kallavi, o nedenle susmayı tercih ettim. Güzel motor yapmışlar, her ne kadar dizayn hafiften Kawa'yı andırsa da bravo, aferin, doğru yoldalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar