Kaçmasaydı...Mutlaka bir suçu vardı...Ya kaçtıktan sonra birinizin ablasına, babasına, kardeşine kötülük yapsaydı?? Ondan sora bağırırdınız polis neden görevini yapmıyor diye....
Memlekette kural kanun var arkadaş....polis dur diyince duracaksın...adı üstün de dur..Bunu harkes bilir. Bile bile polisin dur ihtarına uymadığına göre varmış bir suçu..Kimse eğlence adrenalin diye polisten kaçmaya kalkınmaz...Şimdi bazı arkadaşlar ehliyetsizsse nolacak demiş..Yani basitgemiş....
Basitgeyen arkadaş ehliyetsiz araç kullanmanın en ağır trafik suçlarından biri olduğunu bilmiyormu????...... 700 ytl ye yakın para cezası, motor sahibine ceza, ehliyetsiz sürene 3 aydan 6 aya hapis.....Demekki ciddi suç....Bunu nasıl basitgeyebiliosunuz...Belki biraz ileride kaza yapıp tamamıyle suçsuz bir kardeşimizi öldürecek çocukları anasız babasız bırakıcak?????
Benim motorum çalındı..... bulduğum halde alamadım. Sİlah çekildi polisi aradım ama gelene kadar kaçtılar.. Şimdi polis gelseydi vursaydı polisimi, suçlayacaktım...hayır ama ben naptım neden geç kaldınız adamlar kaçtı diye gene polisi suçladım illa suçlanacak birini bulucaz ya...
Kaçmıyacaksın arkadaş....kaçarsan hakediyosun demekki...Bazılarına çok katı gelebilir tepki de verebilirler...Ama polis görevini yapmazzsa memleket içinden çıkılamıyacak hal alır......